TrueMaster Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 A gazdasági válság idején induló Új szakmák listája: Talicskatoló - Egynyomvonalú kézierőgép-kezelő technikus. Takarítónő - Higiéniai manager asszisztens. Ablakmosó - Síküveg restaurátor. Gondnok - Háztömb manager. Portás - Front door manager. Sofőr - Kormánykerék-igazgató logisztikai supporter. Árokásó – Okleveles nyeles lapát technikus Disznópásztor – Élelmiszeripari alapanyag előkészítő koordinátor Pénzbehajtó – Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző Verőlegény – Nyeles testápoló-gép kezelő technikus Rakodómunkás - Anyagmozgatási szakreferens. Parkoló őr - Forgalombiztosítási szakmenedzser. Tolvaj - Tulajdonáthelyező és biztonságtechnikai szakember. Áruló - Szabadfoglalkozású megélhetési eladó. Utcaseprő - Köztisztasági, tárca nélküli asszisztens. Kukás – Hulladék managelési szakreferens. Autómosó - Gépjármű optikai karbantartó. Bérgyilkos – Humánerőforrás létszám leépítési ügyintéző Szódás - Szikvíz termék menedzser. Raktáros - Termékpozíció optimalizálásért felelős logisztikai manager. WC-s néni - Anyagcsere manager U.i.: Legyetek résen, hogy milyen munkára jelentkeztek, mert olykor a látszat csal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 nagyon jók koszike . sztem a legjobb a Bérgyilkos – Humánerőforrás létszám leépítési ügyintéző és a Tolvaj - Tulajdonáthelyező és biztonságtechnikai szakember. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Úristen ezek rohadt jók!! xD szerintem ez a legjobb: Disznópásztor – Élelmiszeripari alapanyag előkészítő koordinátor de a Tolvaj és a Bérgyilkos se rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Bérgyilkos – Humánerőforrás létszám leépítési ügyintéző ez nagyon nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Június 25, 2009 Author Share Posted Június 25, 2009 Igen, nekem is nagyon tetszenek, azért osztottam meg Veletek De az a vicc, hogy valahol tényleg ilyen szuper tudományosan írnak le egy szakmát, amit gyakorlatilag 1 szóval le lehetne írni, de az nem lenne ilyen kapós Pl: "Termékpozíció optimalizálásért felelős logisztikai manager." = Raktáros Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts