E.Draven Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Üdv minden segíteni szándékozónak A gondom a Cubase sx3-mal van. Korábban kíválóan működött, gitárt szoktam felvenni, sok jó dolgot lehet csinálni a programmal. most jön a de... mióta vista op rendszert tettem fel folyamatosan ezt írja ki indításkor: The ASIO driver ASIO multimedia driver could be not loaded mindenféle ASIO driver feltelepítettem már, de nem, nem, és nem akar működni, szerintem az a baj h integrált 5.1 hangkártyám van és a vista nem engedi meg az alaplap telepítőlemezéről felrakni a drivert hozzá, mert ő alapból jobbat tud <_< és ha illesztőprogram frissítést kérek hozzá kiírja h hardver megfelelően működik és nincs jobb hozzá... Várok minden tippet...de lusta lennék mindent leformázni és újra XP-t telepíteni, annyi cucc van a gépen 1 hét lenne míg kimentem Előre is kösz Üdv: Eric Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 Már le is írtad a megoldást: mióta Vistát használsz. Elképzelhető, hogy nem szeresse nagyon az ASIO a hangkártyádat, pláne Vista alatt. Én, amikor még az integráltad használtam, semmi gondja nem volt az nVidia-val, de XP alatt. Azt sajnos be kell ismerni, hogy a Win rendszerek ilyen szempontból a legmegbízhatatlanabbak, a Vista meg amúgy is egy jól elbrontott oprendszer, úgyhogy ennyi a magyarázata. Gondolj bele, ha van is egy izmos géped, de Vistát használsz, lenne jó sok erőtartalékod audio-val dolgozni, de a kedves oprendszered ennek a felét elviszi a felesleges folyamataival. Vista-val egyébként csak erős gépen 64-biten érdemes dolgozni. Egyébként meg mindenképp az XP-t javaslom. Nemcsak, hogy kevesebbet zabál, de a támogatása is kedvezőbb. Szerintem, ha nagyon ragaszkodsz a Vistához, akkor próbálj meg felrakni mellé egy XP-t, amit csak zenélésre használsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Június 29, 2009 Author Share Posted Június 29, 2009 Kösz Silhouette, hogy írtál, csodát én sem vártam...(vagy lehet h mégis ), már elkezdtem kiírogatni a cuccokat a gépről, és rakok fel 1 xp-t (is), mert ezt már nagyon unom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddy77 Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Sziasztok/! olyan kérdésem lenne, hogy: a keyeditor-ban =(dallamleíróban) hogyan kell a hangjegyeket az alapértelmezettől kissebre venni? előre is köszönöm az infókat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddy77 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Sziasztok!!! cubase-ben, Hol tudom azt beállítani, hogy az audió sáv felvételkor ne késsen ?? (mert nálam minimálisan késik) mert ha lejátszom a felvett sávot akkor lassabb....(hallásom szerint 2 BPM-el) Előre is köszönöm a segítséget!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts