Daniels Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Javasolnám, hogy olvass vissza okoska! az én szememben nem gyűrt le senkit, van egy ilyen "telefon" és kész... ennyi. érdekes hogy a hűdenagygyártó mobiljai nem melegednek túl, pedig pl. a finn szegmensből eléggé sok telefonban van proci... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj szudzsi Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 iphone, hát sok jót nem hallottam rolla meg ahogy nézegettem telefon összehasonlításokat, konkrétan Nokia 5800 Vs iphone, a nyertes elég erössen a Nokia lett. én speciel 1 5800t veszek sokkal jobban megéri mint 1 iphone Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csasa94 Posted Július 30, 2009 Author Share Posted Július 30, 2009 Hát, az APPLE most dobott, nem rég piacra egy új Iphone-t! A neve Iphone 3G I! Hát félévente, minimum egyet piacra dobnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Tapasztaltad már esetleg te saját kezűleg, hogy valóban melegedik-e? Nem vitás, ha eszetlenül használják csak azért hogy aztán lehessen rosszat írni róla akkor persze hogy melegedik. De minden telefon melegedik... "okoska" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csasa94 Posted Július 31, 2009 Author Share Posted Július 31, 2009 Tapasztaltad már esetleg te saját kezűleg, hogy valóban melegedik-e? Nem vitás, ha eszetlenül használják csak azért hogy aztán lehessen rosszat írni róla akkor persze hogy melegedik. De minden telefon melegedik... "okoska" <_< Na és te tapasztaltad? Én nem, de olvastam, és gondolom közzé teszem "okoska"!!! <_< Az igaz, h mindegyik melegszik, de az Iphone a kelleténél jobban! Ezt maga a cég is elismerte, de javítják! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 Rendes vagy, hogy így érdeklődsz Már 1 éve iPhone-t használok és még egyszer sem melegedett túl... Téma lezárva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 iPhone-ra szavaztam. Sajna nincs rá keretem, magyarországon nagyon drága. De egyértelműen jobb mint egy mezei teló. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csasa94 Posted Július 31, 2009 Author Share Posted Július 31, 2009 Robipapa, akkor nem mondtam semmit! Ha te azt használsz és nincs semmi problémád vele, akkor örülök! Nem kell féreérteni a hozzászólásaimat, nincs bajom az Apple-lel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
domedee Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 Az Lg aréna sokmindenben jobb az iphonetól,nekem az van. Talán a nagyobb kijelző meg a több rátehető alkalmazás az előnye az iphonnak.Minden másban az arena. Ja és az ára is lényegesen olcsóbb. És jön pár hónapon belül az iphone kihívója egy 4 colos lg Black label. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Nah arra kíváncsi leszek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricsykeee Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 nemtom hogyvagy vele 1ébént h mezei telók elég ha "csak" egy samsungot veszek figyelembe: i8910 nah már az iphone szinten van és még a nokia e szériának a anaghasználatát nem is montam 1ébként elismerem iphont szép munka amit csináltak csakazért vannak olyan nagy hiányosságok amiért inkább egy nokia N900at válaszatnék linuxal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 iPhone így iPhone úgy. Szerintem az átlagembernek nem kell telefon, ami annyit tud. Tudjak hívni rajta, SMS-t küldeni, zenét hallgatni, esetleg képet csinálni. Ilyenek hogy ébresztés, számológép, mindegyikben vannak. A számítógépem úgyis többet tud akármilyen telefonnál, és lehet hogy egyedül vagyok ezzel, de kibírom ilyenfajta programok meg net nélkül. Itthon tudjam használni öket oszt' kész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luzi Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 Blackberry. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts