Trey Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Na és én arról szeretnék információt szerezni hogy van az a dugó ami a telefonba megy és azon belül melyiken megy az áram? vagy esetleg a kábelben melyik dróton?mert én közveltlenül csak a kis dugót hagynám meg és azon lenne 3 led vagy 2 esetleg 1. Ja és esetleg vmi szoftwerrel ha be lehetne kapcsolni az jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Honnan vetted ezt a hülyeséget? Én a helyedbe nem babrálnám a headsett dugó környékét, mert a végén azt íred el hogy rövidre zárod a telefont és dobhatod a kukába az egészet.... Akkor ha ennyire villogni akarsz vegyél egy bicikli lámpát és tedd a telefon mellé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trey Posted Június 24, 2009 Author Share Posted Június 24, 2009 ezzel sokat segítettél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Arról már hallottam, hogy USB kábel végére izzót köt az ember, de erről még nem. Szerintem se csináld. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trey Posted Június 27, 2009 Author Share Posted Június 27, 2009 http://img160.imageshack.us/i/hpm70wiringschemeui6.jpg/ hitetlenek itt van amit kértem gondoltam belinkelem hogy kelll-e még másnak is. Amúgy azt a headsetet az iskolában kaptam fél fülese le van szakadva tőből a tavirányítóból nemtudom hogy eshetett ez meg vele használat közben Csak amúgy kiváncsi vagyok hogy meg tudom-e csinálni nem a használat számít. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts