nickey Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 nem tétováznak, tudják, hogy mit akarnak Mit gondolsz arról az emberről, aki feltalálta a mosogatógépet? (Joel Houghton / Josephine Garis Cochran) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Azt, hogy gratulálok, hogy ilyen tárgyat talált fel. Mit gondolsz a Samsung monitorokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Az, hogy akkor elásták magukat. Mi a véleményed azokról az emberekről, akik akaratosak? Huh valamilyen szinten én is az vagyok Szerintem ha az akaratukat arra használják fel hogy megvalósítsák az álmukat, semmi gond, de ha rákényszerítik az akaratukat másokra, akkor baj csak Mit gondolsz a divatemberekről? szerk: bocs h nem az uccsóra válaszoltam csak mire elküldte ez a vacak, pont akkor jött a többi hsz is:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Mit gondolsz a Samsung monitorokról? Szerintem jó, nekem bevált a márka nem először használom és nem is utoljára. Garancia szempontból is nagyon jó. Divatemberek? Akik divattervezők, divatkövetők, modellek, stb? Nem teljesen tiszta a kérdés nekem. Úgy általánosságban jó a divat, szép új dolgokat tudnak kitalálni és nem csak szépeket is. A modell csajszik csinik. Személy szerint sosem követtem a divatot (na jó, egy picit ), a trendet, soha nem az érdekelt mi a trendi éppen a világban, persze lázadó sem voltam sohasem. Mi a véleményed a barátságról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Az, hogy az egyik legjobb. Mi a véleményed az iTunes-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Mi a véleményed az iTunes-ról? Hát mint zenelejátszó nem túl jó, de sajnos kötelezö ha iPod-ot használsz. Szerinted van élet a Földön kívül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Szerintem biztosan lehet. Mi a véleményed a Spar-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Ha a Spar-ról mint üzletláncról, boltról beszélünk jó, szeretem mert nincsenek annyian mint a Tescoban... Mit gondolsz a Tesco-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Hát, hogy Tesco-árak, Tesco-minőség, de legalább a legtöbb dolog olcsó és megtalálható, gondolok itt pl kajára. Mi a véleményed a Watchmen-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 A képregénynek csak az 1. 3 részét olvastam és azok nagyon jók, de a film az iszonyat nagy. a TDK mellet számomra a valah volt legjobb képregényfilm, elgondolkodtató, néha spamelo (kissé morbid, nem mindenki érti) és vannak bennne fantasztikus akciók is. Ebben az évben eddig szerintem nem volt túl sok jó film, de ez az! Mi véleményed a Harry Potter-ről, annak hype-ről (155 milkóba kerültek csak a reklámok) te is várod a filmet, olvastad a könyveket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Filmeket láttam szinte mindet, játékokat szeretem.Mindegyik részét ki játszottam, szeretek " varázsolni " Mit gondolsz a drogról, drogosokról?Elitéled őket, mért?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Én nem ítélem el őket, tőlem azt szívnak/ vesznek be/ döfnek be az emberek magukba amit akarnak. Én nem drogozok, de sokan igen. Ha nekik ez kell a boldogsághoz... Mi a véleményed a fővárosunkról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Nem sokszor voltam fen bp-n Békésmegyei vagyok, orosházi.Tetszett a főváros az okból mert mozgalmas, mindig van élet.Nem tetszett mert sok a lopos zsebes, sok a kéregető.Sok a afro magyar, koszos nagyon. Mi a véleményed a tuningolt robogókról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 Az, hogy akkor már autók. Mi a véleményed az iskoládról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 az, hogy ha nem muszály, nem mennék vissza nyár végéig Am normális iskola, női vezetés alatt Mi a véleményed a Kaukázusról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NagyDave Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Ha a zenekarra gondolsz,akkor kedvelem,szeretem a zenéjüket.Ha meg a földrajzi képződményre,akkor annyit,hogy:szép Mit gondolsz Howard Stern-ről? Ha így nem ismerős akkor talán film alapján:Intim részek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Hát nekem se névről se filmről nem ugrik be nem is láttam a filmet! de ahogy így utánakerestem eléggé Balázs Pali utánzat! Mit gondolsz a Verduni vérszivattyúról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Franciák győztek véleményem szerint , mert megvédték a várost.Németek pedig kudarcot vallottak. Mi a véleményed az msnes barátokról, akik szó nélkül letörölnek mert te nyaralni vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 hát én már régóta nem voltam MSN-en kb fél éve de aki csak azért töröl azzal sztem te is kitörölheted a hátsó részedet! Az nem is igaz barát aki csak azért töröl! Mi a véleményed a Sabaton nevű együttesről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Nem szoktam rock zenét hallgatni , de amit ők játszanak nem is olyan rossz Mi a véleményed azokról a párokról, akik külön-külön is eljárnak bulizni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Az, hogy nem éppen "összetartóak" és nem igazán féltik a másikat. Nekem, amikor van, soha nem megyek nélküle el. Mit gondolsz azokról a kis takony fiúkról, akik a képedbe röhögnek és villognak a több tízezres övgyüjteményükkel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 Azt, hogy sokat költenek övre. Mi a véleményed az új Harry Potterről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Az, hogy biztos nem lehet rossz, de én még nem láttam. Mi a véleményed a Sony Ericsson W610-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Azt hogy egy mobiltelefon Mi a véleményed a deathcore-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Nem nagyon szeretem, de néha elkap a technikás mivolta. Igazából hörgés nélkül nekem sokkal jobban tetszene. Mi a véleményed a zenészekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 AZ igazság az hogy általában a zenészek jóarcok =) akik azért zenélnek emrt szeretik és nema zért mert cask ugyfelkapták őket pénzcsinálás miatt.... meg am én azt tartom zenésznek aki tud és ténylegesen zenélni mint plö Steve vai meg még sorolhatnám =) akor most én kérdezek. MI a véleményed a 2/4(kettőnégy) című online tv műsorról ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 az, hogy nem hallottam még róla ... mi a méleményed a Nokia típusú mobiltelefonokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Nokia a legjobb telefonmárka. Mi a véleményed a vörös rózsáról(ha kapod, ha adod )? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cccc Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Szerintem gyöngöyrű,és ha jól időzíted,a legjobb ajándék. Nemrég láttam egy lányt,akinek a kezébe vörös rózsa volt,és belehabarodtam. Mi a véleményed erről a lányról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Azt hogy aranyos Mit gondolsz a zenéről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts