Shyllard Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Engem nem idegesít annyira, de ha már rám köszön írhatna is valamit És nem is nagyon értem, mert én csak akkor írok valakira, ha beszélni akarok vele Maradok a témánál: Mi a véleményed arról, hogy egyes emberek már annyi hangulatjelet használnak msn-ezés közben, hogy lassan már kész rovásírás szakértőnek kell lenni ahhoz, hogy megértsd mit mond? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Én azt gondolom erről, hogy aki gyűjti a smiley-kat, az gyűjtse, én elárulom, hogy nekem egy módosított nincsen, csak az alapok. Mi a véleményed a hackerekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 nincs velük bajom addig míg nem az én gépem hekkelik... Mit gondolsz a Laptopokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Azt, hogy nem rossz cuccok. Mit gondolsz a Nero 9-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Azt, hogy a célnak tökéletesen megfelel. Mit gondolsz az xfire-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Azt, hogy nem egy rossz progi. Mi a véleményed a Manchester United-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Az, hogy a világ legjobb focicsapata! Mi a véleményed azokról az emberekről, akik fanatikusan űzik a valós szerepjátékokat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 hát hogy is mondjam, nem normálisak, legalábbis az én szememben... Mit gondolsz arról hogy egy gyereket a szülei megtanítanak vezetni(pl.13 éves korában.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Azt, hogy egy teljesen pozitív példa, sokkal hatékonyabb lehet, mint a gyakorlati KRESZ órák. Mi a véleményed a szerepjátékról általában (itt elsősorban nem a D&D-re gondolok, hanem pl WoD, Shadowrun, meg hasonlók)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Nekem nagyon semmi mert nem játszok ilyenekkel és amiket felsorolt a kérdező egyik játékot sem ismerem. Mi a véleményed a nevesincs kinai(távol keleti még mielött valaki beleköt:)elektronikai cuccokról?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Morf hsz-jára: Szerintem király játékok, főleg a Shadowrun. El lehet velük szórakozni pár órát. csecse hsz-jára: Szerintem az olyan cuccokat nem kell megvenni, sőt még ki se kéne kerülniük a boltok polcaira! Mi a véleményed a Battlefield Heroes-ról, és arról hogy egy csomó cuccért fizetni kell? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 A Battlefield Heroes-ról, hogy nem egy rossz játék, arról, hogy minden cuccért kell ma már fizetni, arról meg az, hogy sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 TranceMarci nem kérdezett úgyhogy majd én. Mi a véleményed arról, hogy ha egy legjobb barátod becsajozik, és utána már szinte szóba se áll veled se msnen, se sehogy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 Az, hogy ez nem helyes dolog. Ha valakinek párja lesz, az még nem feltétlen azt jelenti, hogy el kell hanyagolni a barátságot is. Tudni kell összeegyeztetni. Velem is hány barátnőm csinálta ezt, hogy lelépett majdnem szó szerint, miután bepasizott... És föl se hív... Persze ha szakítanak, egyből megtalál, "visszatalált hozzám"... Ez egy nehéz ügy. Mi a véleményed arról, hogy van párod, és te mégis megismerkedsz neten valakivel, és msn-eztek... Az illető az ellenkező nemed. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 Absz. egyet értek a véleményeddel Klausz009, viszont az hozzám már vissza nem talál, aki "eldob, mint egy megunt játékmacit". Szerintem ebben semmi rossz nincsen, amíg csak beszélgettek barátilag. Persze párja válogatja, van amelyik már az ennyire is féltékeny, de van aki okot is ad rá, mert egy idő után már nem csak msnen akar beszélgetni hanem stb... Most nem is teszek fel kérdést, inkább várok még reagálást akár Klausz009 kérdésével kapcsolatban, akár az én feltett kérdésemmel kapcsolatban, hogy megtudjam hogyan álltok az efféle dolgokhoz és mi a véleményetek róla! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Július 18, 2009 Author Share Posted Július 18, 2009 TranceMarci nem kérdezett úgyhogy majd én. Mi a véleményed arról, hogy ha egy legjobb barátod becsajozik, és utána már szinte szóba se áll veled se msnen, se sehogy? <_< Ha az ilyen embert továbbra is barátodnak titulálod akkor veled is baj van! Gondold végig a dolgot,te nem estél vele szemben ilyen hibába? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Július 18, 2009 Author Share Posted Július 18, 2009 Az, hogy ez nem helyes dolog. Ha valakinek párja lesz, az még nem feltétlen azt jelenti, hogy el kell hanyagolni a barátságot is. Tudni kell összeegyeztetni. Velem is hány barátnőm csinálta ezt, hogy lelépett majdnem szó szerint, miután bepasizott... És föl se hív... Persze ha szakítanak, egyből megtalál, "visszatalált hozzám"... <_< Ez egy nehéz ügy. Mi a véleményed arról, hogy van párod, és te mégis megismerkedsz neten valakivel, és msn-eztek... Az illető az ellenkező nemed. Attól függ a függetlenségedből mennyit vagy hajlandó a párod kedvéért lemondani,és a kapcsolatotok mennyire alapul az őszinteségre,bizalomra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Július 18, 2009 Author Share Posted Július 18, 2009 hát hogy is mondjam, nem normálisak, legalábbis az én szememben... Mit gondolsz arról hogy egy gyereket a szülei megtanítanak vezetni(pl.13 éves korában.) Nagyon elitélem azokat a szülőket,akik ilyet művelnek. Sajnos sok baleset származott abból,hogy jogosítvány nélküli fiatalkorú " ellopta " otthonról a kocsit,mert a szülők (nem meg) tanították vezetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Július 18, 2009 Author Share Posted Július 18, 2009 Mi a véleményetek a gyerekekkel szembeni, szülői felelősség vállalásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 hát én nem nagyon értem a kérdésed...ha az hogy egy szülő hogy vállal felelősséget e gyerekéért akkor az hogy minden szülő másképp, de sajnos olyan szülő is van akit nem magyon izgat a gyereke, max a családi pótlékért, és hogy melyik szülő mennyire meri tűzbe tenni a gyerekéért a kezét...Az meg a gyerektől is füg(magaviselet) A vezetéses kérdésemre visszatérve, nyugdíjas válaszához, Éngem 13 évesen kezdett el vezetni tanítani apám, most 15 multam és eddig kb 1 km-t vezettem közúton jogsi nélkül(autót) a többit pedig hegyen erdei utakon...és még egyszer sem loptam el a kocsit, pedig van amikor csak egyedül vagyok otthol, de még a kísértés sincs meg...a balesetről:a jogsi csak egy papír, van a falunkban egy 19 éves srác, jogsi megvan de és rutinosabban vezetek mint ő, pedig még jogsim sincs, na hogy is van ez???a jogsi nem azt jelenti hogy most mehecc mint a vadállat hanem azt hogy mehecc, igaz mértékkel, de jogsi nélkül és jelen esetben szülő kíséretében én is mentem már igaz 100 fölé még nem nagyon ment az óra mutatója(vagy mi az) de normálisan ccsinálom igy legalább nem a jogsiszerzés közben tanítanak meg a kuplung kiengedéséről, a váltásról és egyéb dolgokról... Jó olvasást! Mi a véleményed az energiaitalokról(márkától függetlenül)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 Nem a jogsi vezeti az autót, hanem a tapasztalat. A jogsi csak egy eszköz, ami szükségszerű civilizált társadalmakban. A szülő felelős a gyermekéért, míg kiskorú az. Minden elkövetett hibájáért legyen akár kicsi, akár nagy. Miután nagykorúvá cseperedik a gyermek, az őt ért nevelési szokások miatt lesz olyan felnőtt, amilyen, tehát a szülő "hibája" amilyenné válik a gyermek. Energiaitalok. Szerintem durvább mint egy jó erős kávé. Én személy szerint utálom azt is, a hatás épp ellenkező nálam a megivása után. Gondold végig a dolgot,te nem estél vele szemben ilyen hibába? Nem. Te pedig miért nem fűzöd össze a hozzászólásaid, miért kell tíz percenként újat nyitni? Mi a véleményed arról, hogy a mai fiatalok hamarabb "érnek"? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Július 19, 2009 Author Share Posted Július 19, 2009 "Te pedig miért nem fűzöd össze a hozzászólásaid, miért kell tíz percenként újat nyitni? " Úgy gondolom,megillet mindenkit,az a tisztelet,akinek személyre szólóan válaszolok,hogy külön ablakot nyissak. Kérdésedre a válaszom,igen a mai fiatalok hamarább "érnek",ez köszönhető a jelenkori felfokozott életvitelnek, a tudományok fejlődésének,és annak a napi harcnak amely a másokkal szembeni megfelelésnek jegyében zajlik. Ezen kívül még számtalan valós,és vélt oka van. Mit gondolsz a holdraszálásról.( sokan kételkednek benne) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 Szerintem tényleg megtörtént a holdraszállás, nemértem hogy ezt miért nem képesek sokan elhinni. Egyáltalán miért találná ki bárki is, hogy most b*sszuk át az egész bolygót? Na jó, biztos vicces lenne, de szerintem ez akkor sem átb*szás Mi a véleményed a valaha volt legrosszabb rendezőről Edward D. Wood Jr.-ről és annak életviteléről? (gondolva arra, hogy szeretett női ruhákat hordani, de nem volt meleg) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Július 20, 2009 Author Share Posted Július 20, 2009 Számomra fogós kérdést tettél fel.nem hallottam róla,nem ismerem munkásságát nem láttam egy filmet sem tőle. Utána olvastam ,és érdekes személyisége,különleges életfelfogása,nem mindennapi emberé tette. A munkásságát,lehet ,hogy csak a "szakma" nem értékeli? Mi a véleményed az úgynevezett művész filmekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Valaki érti, valaki nem. Szerintem ugyanaz a helyzet velük, mint a kortárs művészet többi részével is: ami már annyira sz@r, hogy szinte már értékelhetetlen és senki sem érti, arra rámondják, hogy művészfilm vagy kortárs. De ez olyan, mint a poros rock, ami régen rossz volt, az később is rossz lesz. Mi a véleményed a Lostról, illetve annak zenéjéről, amit Michael Giacchino szerzett (sztem zseniális ) ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 én nagyon szeretem a lostot csak az idegesít benne, hogy mindig elveszítem a fonalat így abba is hagytam a sorozat nézését sajnos. a zenéje pdeig szerintem is nagyonjó mit gondolsz a prototype nevű játékról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Maga az alapötlet tetszik, nekem csak az sok benne, hogy elég hihetetlen dolgokat is tud csinálni benne a fickó (repül pl). A Lostot meg kár, hogy abbahagytad, mert most kezd kiderülni minden szép lassan - meg hullanak a szereplők is, sajna Mit gondolsz a Dead Space-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Nem próbáltam még ezt a dead space nevezetű játékot,ahogy utána olvastam sg-n , szétnéztem a világhálón utána képek alapján halo és doom játék keveréke.Nem szeretem az ilyen játékokat. Mi a véleményed a Magyar Gárdáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Nem támogatom őket. Nem érdekel hol, mikor gyűlnek. Nem tartozom a tagjai közé. Mi a véleményed az olyan emberekről, akik virtuális közösségekben érzik jól magukat, mert a való életben egy nagy nullák? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Az, hogy akkor elásták magukat. Mi a véleményed azokról az emberekről, akik akaratosak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts