TranceMarci Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Az, hogy egy jó kis verda. Elfogadnám. Jó a V10-es motor, nagyon tetszik a piros bömös. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 "Mi a véleményed azokról a gyerekekről, akiknek a szüleik szó szerint kinyalják még a seggüket is?" Sose lesznek képesek önálló életet élni, egyszer kapnak egy nagy pofont az élettől és ugy hasra feküdnek hogy majd várják h anyuci vagy apuci kihúzza őket a csávából. Az ilyen emberekből nem lesz soha normális ember, csak nyitott tenyérrel vár majd mindent.(fukar, önző ember stb...) Mi a véleményed a mostani szakközépiskolákról, diákjairól és tanárairól? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Hát, az, hogy nem igazán lehet jó egyik sem. Mi a véleményed a piros színről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Az egyik kedvenc színem. Mi a véleményed a South Parkról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 A South Park egy jó kis anime vagy mi Mondj véleményt az illegális letöltésekről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Hát az illegális letöltések.... Mindenki csinálja, aki kicsit is ért a nethez... Nem fogják megvenni az emberek a drága porgramokat, dvd-ket, cd-lemezeket, ha fönt van feketén is.... Mi a véleményed az alkoholról? /nem tudom volt már e ilyen kérdés, nem néztem vissza/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Az, hogy rondítja az embert. Mi a véleményed az XP-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Július 13, 2009 Author Share Posted Július 13, 2009 3 évig használtam(használom) szívós programm.2 hete Win 7 használom és ismerkedem vele (sokszor nem találom amire szükségem van.) Mi a véleményed a digitális fényképezésről,és képszerkesztésről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Nekem tetszenek az effajta gépek és programok is. Rengeteg minden adott a mai világba már. Nagyon jó dolgokat lehet velük csinálni, kihozni egy képből egy programmal akár. Csak az fényképezőgépem legnagyobb hibája, hogy nincsen rajta optikai zoom. Mi a véleményed a tömegközlekedésről nagyobb városokba vagy Pesten? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Az, hogy akkor onnan nem jutsz ki de hamar. Mi a véleményed a Winampról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Jó kis program, de csak számítógépekre vagy akik csak szolídan hallgatnak zenét, azoknak megfelel. Mi a véleményed azokról az emberekről akik csak egy-két szóban fejtik ki a véleményüket ebben a topikban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 ők is kiefjtik csak nem részletesen, de ez szerintem nem baj(lehet h én is ilyen vok) Mi a véleményed a Suzuki Hayabusa(gyorsasági moci, nagyon pöpec) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 az a véleményem, hogy egy nagyon jó motor tetszik Mi a véleményed azokról az emberekről, akik kihaló állatokat ölnek meg, a prémjük (esetleg agyaruk) miatt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Nem rossz moci. Bár csak apum üzletében lenne egy. Mi a véleményed a myvipről? ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Mi a véleményed azokról az emberekről, akik kihaló állatokat ölnek meg, a prémjük (esetleg agyaruk) miatt? Nem vagyok nagy állítvédő, de ezt nem pártolom. Nem kéne a kihaló állatokat öldökölni, mert aztán meg eltűnik végleg a fajuk. A myvip-et bírom, sztem még jobb is mint az iwiw. Mi a véleményed a Simpson családról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 a Simpson családot nem birom annyira, 1-2 rész még oké de nekem nek jön be. Mi a véleményed ha egy 20 éves "gyerek" animéket néz(naruto etc.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Tőlem nézheti, engem nem zavar. Ha ő jobban szereti az animéket, mint a filmeket, akkor azt nézze. Mit gondolsz Magyarországról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Azt, hogy sajnos egyre rosszabb lesz minden itt. Mi a véleményed ezekről a baromságokról, amiket így 10 év körül néz az ember? (Ben 10, meg ilyen hülyeségek...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Azt, hogy nem kell, nem kötelező nézni, ahogy nem kell itt maradni sem, ha nem tetszik valami. Mi a véleményed a szavukat be nem tartó emberekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 szerintem ez minenkivel megesett már egyszer, tisztelet a kivételnek:) Mi a véleményed a Klánháborúról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Klánháború, ha most netes társaságban való játszásra gondolsz egymás ellen, szerintem gyerekes. Nem csak gyerekek töltik vele az idejüket tudom, de szerintem akkor is gyerekes elfoglaltság főleg egy érett emberpéldány számára. Nálad is lassú az oldal működése, ha igen, téged zavar? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Hát néha belassul, de engem nem zavar túlságosan. Mit gondolsz a hajléktalanokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 azt hogy van aki tehet róla hogy az lett és van aki nem...de azért sajnálom őket néha... mit gondolsz az egy klikkel letöltésekről... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Azt, hogy soha nem az, amit ír. Mit gondolsz a Balatonról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Azt hogy egy nagy tóóóóóóóóóóóóó. Még hogy magyar tenger pfff. Nekem absz. nem tetszik, hideg (nem egyszer, nem egy helyen megpróbáltam benne úszni és nem télen), koszos, na meg a rajta hajókázó hajók beleürítik a na azt a Balatonba. Ja és hogy minden drága az azt környező városokban, turista lehúzás ezerrel, mert hogy oké, a külföldieknek van pénzük, de hogy a magyarokat is, de a külföldieket se kéne jól átvágni, mert aztán rossz szájízzel távoznak és tojnak visszajönni legközelebb és akkor a turizmus zrt-nek sírhat a szája. Mi a véleményed a kánikuláról, ami pl ma is van. Bírod, nem bírod, stb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 kénytelen vagyok bírni mert kinn a napon dolgozok(földetások 1000rel ) Mit gondolsz Nagykanizsáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Július 16, 2009 Author Share Posted Július 16, 2009 Nagyon szép mezőváros,mely eredetét az újkőkorra teszi.(i.e.5000-2500). Én valamikor 1980 körül voltam ott utoljára. Mi a véleményed az űrhajózásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Jó lehet, én szívesen kipróbálnám. Talán majd ha egyszer olcsóbb mulatság lesz és nem csak milliomos nagyfejeket visznek ki jópénzért. Mit gondolsz arról, ha valaki fellép msnre, de aztán rögtön kiírja, hogy nem vagyok itt. Akkor minek lép be, én nem értem,te? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Én sem értem. Maximum annyit szoktam kiírni, hogy csak az a személy írjon, akit akarok. Mit gondolsz arról, hogy pl. átmész Ausztriába és azt hiszed, új világba kerültél. Például az utak minősége mérföldekkel jobb, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Azt, hogy nem tudom ki érzi ezeket, de én mindenesetre nem. Mi a véleményed arról, hogy ír egy ember neked MSN-en, köszön, te visszaköszönsz, és utána meg nem ír semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts