nyugdíjas Posted Július 10, 2009 Author Share Posted Július 10, 2009 A felnőtt őssejtek képesek különböző szövettípussá átalakulni. A szövetekben a felnőtt őssejtek egyesülnek a befogadó szövettel és átveszik annak tulajdonságait, a regenerációt elősegítve. Hiszel e a lélekvándorlásban? Indokold meg véleményed! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Hiszek, mert elég logikusan hangzik (és a filozófiája is kitűnő), ahogyan hiszek a Dharma létezésében is. Hiszel abban, hogy maroknyi ember gyökerestül megváltoztathatja a világot?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 igen! pl.:ott van Hitler ők is 2-en kezdték az egészet! v mondjuk a római birodalom ott is csak egy kis faluból lett világbirodalom és a jogrendszerüket még mindig használjuk! Hiszel a halál utáni életben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Nem. Ha eljön az ideje akkor legyen vége örökre. Hiszel a fiú, lány barástságban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Nem nagyon. Előbb-utóbb valamelyik fél úgyis többet akar... Mi a véleményed a chilis Milka-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Július 10, 2009 Author Share Posted Július 10, 2009 Milka tejes csokoládé,a chili Mexikói paprika. Külön külön mind kettőt fogyasztottam, hogy együtt milyen íze lehet nem vagyok kíváncsi! Nem az én ízlésemnek megfelelő. Számodra mit jelent a szülői szeretet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Azt, hogy a szülő mindent megtesz a gyermeke boldogságáért...én legalábbis ezt várom el, és ha majd lesznek gyerekeim, szerintem ők is ugyanezt fogják elvárni. Mit gondolsz a halálról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Egyszer mindenképpen eljön, de minél később annál jobb Szerintem csak a halálnál a fájdalom lehet rossz, a többi nem. A legtöbben azért félnek tőle, mert nem tudják mi jön utána. Hát én inkább attól félek, h fájni fog Most pedig egy hasonló kérdés: Mit gondolsz az életről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Az élet változatos. Összességében megéri élni, különben mi mást tudnál csinálni. Nagyon sokan mondják, hogy a mai világ rossz, meg így meg úgy, mert elkeserítik őket, de én nem így gondolom. A sötét középkor, na az volt szívás Újabb kérdés: hiszel-e a Dharmában? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Nyitott vagyok mindenre, erre is. Nem tűnik hülyeségnek, eléggé filozofikus téma. Asszem még filozofálnom kell erről egy kicsit....Addig is: (De ugye a buddhizmus egyik építő kövére gondoltál, nem pedig a Lost-os Dharmára?) Mi a véleményed a filozófusokról? (most ne azokra gondolj, akik jó nagy baromságokat hordtak össze) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 A filozófusok - főleg a görögök - általában nagyon műveltek voltak, és nem hiszem, hogy baromságokat hordanának össze. Emellett alapvető erkölcsi rendszereket hoztak/hoznak létre a holnap emberének. Mi a véleményed Nagy Sándorról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Nagy Sándorról mint hadvezérről az a véleményem, hogy zseniális lángelme volt. Fantasztikus, hogy mekkora tehetséggel nyerte sorra a csaták, foglalta el a területeket. Arról, hogy milyen ember volt nem tudok vélemyént mondani. Elvégre sok féle feltételezés van arról, hogy miket tett, de sok az ellentmondás. Mi a véleményed az 1., a 2. és 3. Birodalomról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Az, hogy sem Napóleonnak, sem Hitlernek nem sikerült az, ami a rómaiaknak igen : meghódítani és kormányozni az akkori ismert világot. így csak a rómaiakat tartom igazán fontosnak, a többi csak harmatgyenge próbálkozás volt Mi a véleményed a klónozásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Hát örülnék még pár Én-nek. Mert ugye a jóból sosem árt. Komolyra fordítva szót szerintem nemsokára már el fognak jutni arra szintre, hogy embereket is klónozhassanak. Persze ez fel foglya vetni azt a kérdést, hogy hol szablyák meg a határt, mit szabad, és mit nem. De hasznos lehet orvosi szempontból, mert így szerveinket leklónozhatjuk és legalább nem kell majd várnunk a hosszú donor listán. (persze csak ha odakerülünk) Mi a véleményed a katasztrófákról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Az, hogy egyszerűen borzasztóak. Mi a véleményed a billentyűzetedről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Eltört a kis támasztólába... de jó attól még, gépelni tökéletes ^^ Mit gondolsz azokról a userekről, akik minden nap beírják a megfelelő topicokba, hogy mikor kelt, hogy aludt, mit csinál éppen, stb.? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earp Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Azért, mert kellő mértékben nem tudom átérezni ezen információk megosztásának kényszerét, még elfogadom, hogy sokaknak ez fontos, és ezért ezen tevékenységet végző felhasználókra úgy tekintek, mint az oldal fontos tagjaira. Sok fórumrész jelenlegi helyét megkérdőjelezem, melyek inkább mutatnak rokonságot a gumiszoba szellemiségével, de ha másoknak ez jelent örömet én tiszteletben tartom ezt a tevékenységet. Mi a véleményed, betegség-e az internetfüggőség? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Az a véleményem róla, hogy szerintem nem igazán lenne az betegség. Mi a véleményed a magyar piacokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Nem szeretem a piacokat, mert tele vannak haszontalan dolgokkal. Amikor meg valami jó cucc is van, akkor meg el sem lehet férni a tömegtől. Mi a véleményed a Gumiszobáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Az, hogy jókat lehet ott nevetni. Mi a véleményed a semmittevésről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Azt hogy édes a semmittevés... Mi a véleményed a Stand Up Comedy-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Július 12, 2009 Author Share Posted Július 12, 2009 A jelen kor jellegzetes spamelo előadásmódja,amatőr fellépőkkel,minden kötöttség nélkül. Az angol-szász országokból származik. Miért szereted-vagy nem szereted a focit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Szeretem a focit, még néha napján játszani is szoktam...de csak nagyon amatőr szinten... Szerintem kellemes időtöltés... Mi a véleményed arról ha egy 18 éves csaj egy 16 éves sráccal jár? O_o Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriszpina Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Szerintem vicces, de nem nevetséges. Mi a véleményed a thermálfürdőkről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Kellemes hely, jó illatos víz, de sok bőrbetegséget össze lehet ott szedni Mi a véleményed az ezotériáról? ---------- (ps.: nagyon jó ötlet ez a topic ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Az, hogy néphülyítés. Mi a véleményed a Family Guy-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Idiótaság... De tetszik! Mi a véleményed az időjárásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Most egész jó, de lehetne melegebb is... Mi a véleményed a Szovjetunióról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Hát örülök, hogy már nem létezik. Mi a véleményed azokról a gyerekekről, akiknek a szüleik szó szerint kinyalják még a seggüket is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Elszállnak maguktól, drogosok lesznek, majd egy BMW M6ossban meghalnak, 2 ártatlan életét elvéve. Mi a véleményed a BMW M6-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts