Manfred von Richthofen Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Nincsen bajom velük! Nem is nagyon találkzok ukrán sofőrökkel! De rájuk is vonatkozik a kresz! Mit gondoltok a Maffia-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
39764 Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Az hogy olcsóbban kellett volna adni, vagy saját felhasználásra szánni. Mi a véleményed az olyan emberekről akik nagyon okosnak hiszik magukat, okosságukat terjesztik is, de ugyanakkor végtelenül hülyék? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Azt hogy jobb őket abban a hitben hagyni hogy okosak, majd az élettől kapnak úgyis akkora pofonokat amitől belátják hogy ők valóban hülyék Mit gondolsz a pesszimista emberekről, akik mindig csak a rosszat látják magukban is ("én béna vagyok ehhez... ugysem fog sikerülni...")? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Hát, azt, hogy ők mindenben a rosszat látják, és ebben egyáltalán nincs igazuk, mert mindenben van jó. Mit gondolsz a GTA IV-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Azt, hogy nagy játék. Mit gondolsz a vegetáriánusokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Az is egy életforma, nem szabad őket lenézni, és elítélni...bár én tuti nem lennék vega...szeretem a husit... Mi a véleményed a punkokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Az, hogy nem az én stílusom. Mi a véleményed a Trance-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Azt, hogy eléggé szerteágazó, vannak ebben a stílusban jó előadók ugyanúgy, mint rosszak. Meg a zenei világa is sokkal letisztultabb, mint akármilyen death-gore szarságnak. Mi a véleményed a marihuánáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Szívja aki akarja, nem az én bajom. Ha nekik ez kell a boldogsághoz... Mit gondolsz a retardáltakról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Hogy áldottak és átkozottak. Nem látják olyan nyersnek a világot, mint mi, de nem is tudják igazán megélni. Ez főleg az autistákra igaz Mit gondolsz a háborúról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Vendetta: a háborúról általában én úgy vagyok vele, hogy addig is az adósaim...és tartoznak nekem Szóval, mi a véleményed a háborúról- úgy általában? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Hogy általában túlélnek, és hogy mindenki kicsit kétszínű Mi a véleményed a szabadkőmüvesekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Semmi bajom nincs velük, elvégre elfogadnak minden vallást, egyiket sem vetik meg. Emellett pedig számos értékes művészeti alkotást adtak ki kezeikből, ezért én nagyra tartom őket. A róluk alkotott összeesküvés elméletekben pedig nem hiszek. Mi a véleményed magáról a keresztény vallásról (árnyoldalai, jóoldalai) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Az a véleményem, hogy én is keresztény vagyok, és légyszíves ne csúfoljatok ezért. Mi a véleményed a lámpákról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Persze, nem azért kérdeztem, csak érdekelt, h kinek mi a véleménye rólla. Bevallom, kissé hülyén fogalmaztam. Am, az egyik legjobb haverom is kersztény, úgyhogy semmi bajom nincs a vallással A lámpákról meg az a véleményem, hogy nagyon hasznosak, mivel nem nayon látok a sötétben Mi a véleményed az orrvadászokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Az, hogy ők is "illegálisak", mint mi. Mit gondolsz a Vista-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Hasznos egy windows, csak 1-2 hibát kéne kijavítani belőle. Mit gondolsz a GTA sorozatról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 A San Andreast és a Vice Cityt szerettem, a többit már nem. Mi a véleményed arról, hogy pár embernek fogalma sincs az itt feltett kérdésekről, csak ír valami válasz félét rá azért, hogy utána ő is kérdezhessen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Az, hogy nagyon akarnak kérdezni Ez épp aktuális: mi a véleményed Michael Jacksonról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Szóval szerinted is. Jacko, szerettem pár számát, de mindet nem. Sose tudtam megérteni, miért nem volt jó neki úgy élnie ahogy megszületett, négerként. Meg a botrányok is amiket kavart a gyerekekkel, hogy valóban igaz-e vagy nem. Szerinted nyugdíjas tényleg nyugdíjas? (aki a topicot megnyitotta arra gondolok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Nem hiszem, hogy nyugdíjas lenne csak egy precíz gyors név. Szerinted lesz még pár ehhez hasonló kérdés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Amíg lesz, aki felteszi, addig biztos Mi a véleményed a világvége-mániásokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Hát, nem is tudom mit akarnak. Mi a véleményed a halálról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 fiatalon nincsen szép halál öregen lehet hogy megváltás megprobálni elkerülni felesleges kb ennyi mi a véleményed a szénsavmentes ásványvizröl? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Az, hogy nem rossz. Mi a véleményed az Avast!-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Szerintem rossz, nagyon rossz, tapasztalatból tudom. Szerinted lesz még pár ehhez hasonló kérdés? Szerinted baja van a kérdéseimmel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Persze, mert van, amit egy mondatban véleményezni lehet. Amit nem, azt több mondatban tesszük. Mint most Mi a véleményed a legális fegyvertartásról az USA-ban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Nem érint, nem érdekel, nem ott lakok, nem aszerint a törvény szerint élek, az amcsikról meg megvan a véleményem. Szerinted ki a függő akármiben? (gyógyszer, alkohol, kábítószer, stb) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Az, akinek a szervezete igényli, különben nem működik normálisan az idegrendszere (ezt ki tudom fejteni bővebben is, ha érdekel). Mi a véleményed az őssejt-kutatásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Július 10, 2009 Author Share Posted Július 10, 2009 Nem hiszem, hogy nyugdíjas lenne csak egy precíz gyors név. Szerinted lesz még pár ehhez hasonló kérdés? Hogy eloszlassak minden további találgatást, valóban nyugdíjas vagyok 2002 08.31 óta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts