Marky18 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Azt, hogy nem éppen a minőségükről híresek.... Mit gondolsz a maradi emberekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Azt hogy általában az öregasszonyok, és öregemberek ilyenek... Mit gondolsz a Sony Ericcson W810i-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Azt gondolom róla, hogy nem egy rossz mobil elfogadnám. Amúgy nekem W610i-m van. Mit gondolsz a mai napról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Ez is egy volt a sok közül ami már eltelt. Mi a véleményed a pénzes emberekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Az, hogy nekik csak a pénz számít. Mit gondolsz Budapestről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Büdös, koszos, szemetes, és mindemellett tele van nagyképű bunkó emberekkel! (akinek nem inge...) Mit gondolsz Steiner Kristófról, és az ő drága kutyuli-mutyulijáról?? xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Steiner Kristófról azt, h egy kis barom állat, akivel ha találkoznék jól fejberúgnám. A kutyuli-mutyulival nincs semmi bajom, elvégre mindenkinek olyan van, amilyen tetszik neki. És a homokosoknak + a plázacicáknak teccik ez a fajta állat. Mi a véleményed a magyar celebekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Azt, hogy ehez nem tudok semmit sem mondani. Ezek az emberek már nem is emberek. Mit gondolsz az esőről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Azt, hogy a világ legszebb természeti jelensége. Mi a véleményed a Linkin Park-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Az a véleményem, hogy jó együttes lehet, de nem az én műfajom. Mi a véleményed Armin van Buuren-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Jó zenét csinál! A State Of Trance 2008 adja neki itthon full hangerőn!! Mi a véleményed a House zenéről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Az, hogy van 1-2 szám, ami nagyon jó. Mi a véleményed a gépedről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Most legyetek szívesek nem nevetgélni rajtam, de én eléggé. Utálom, ha sötét van. Aludni is úgy alszok el, hogy egy lámpa ég. Mi a véleményed az estéről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Nem félek sötétben, szeretem az éjszakát is, meg akkor mozogni, tevékenykedni. A gépem pedig elég visszamaradott, és elhasználódott, de a technika tul gyorsan fejlődik ha most veszek bele alkatrészeket holnap már 2x jobbak lesznek. Mit gondolsz azokról az emberekről akik kissujjból szereznek jogosítványt személygépjárműre, ráadásul azt apuci finanszírozza? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Azt hogy ki van nyalva orrvérzésig a sejhajuk, ami szerintem szánalmas. Mi a véleményed az egyre melegedő időjárásról? Aludni is úgy alszok el, hogy egy lámpa ég. Ez nem is vicces, fordulj szakemberhez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Az, hogy 50 év múlva sülthusi lesz mindenki! Mi a véleményed a józsefvárosi piacról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Szeretem a meleget, jobban mint ah ideget, úgyhogy én örülök neki. Mi a véleményed a Barátok Köztről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Az, hogy ugyanolyan a minősége mint a többi szappanoperának. Vagyis nincs is minősítése, még a 0-nál is rosszabb... Mit gondolsz, szerinted lesz 3. világháború, és ha igen, akkor a közeljövőben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Szerintem nem lesz 3. világháború. Mi a véleményed a macskákról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Nekem az, hogy van egy fiú macsekom, és nagyon kedves, és aranyos. Mi a véleményed a suliról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Hát nekem az h nem azt tanítják ami kéne! Vegyük pl. a matekot! A 3szögelés miért csak kiegészítő tananyag? Azt használják tájékozódásnak ha nem lehet tudni mi merre hány m! Nem az életre készítenek fel! Mi a véleményed Oroszországról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Az, hogy eszük semmi, de még az ürüléküknek is 200 Ft-os mintázata van! Mit gondolsz az USA-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Igen, a tiédre! Mivel most nincs csajom, ezért a haverok/barátok. Mit gondolsz a 8 éves kis rapperekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Azt, hogy lehet belőlük még nagy ember. Mit gondolsz a családalapításról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razy Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Az, hogy jó dolog, bár akinek csak a pénz számít, és nagyon sokat dolgozik annak nem ajánlom. Mit gondolsz azokról az emberekről, akiknek a gép csak MSN, és állandóan MSN-eznek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Én is sokszor msn-ezek, de azért mert néha csak úgy tudok kommunikálni barátnőmmel, vagy a távolabbi barátaimmal, de pl a szomszéd nénivel felesleges msn-ezni Manfred: ezen kicsit elmosolyodtam, bocs. de minek kellene pl mindenkinek tanítani a háromszögelést, elég ha azok tanulják akik egy bombázón akarnak szolgálni, aki meg nem tervez ilyet az megint ugyanott lyukad ki hogy felesleges volt megtanulnia Mit gondolsz a mai fiatalokról?(13-16 éves korosztály) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Sajnos már késő,nem nevelték meg őket eléggé.(és ők sem fogják a saját gyereküket,és ők sem,és...) Cigizni,Isznak,Füveznek,Önyilkosságot játszanak,Kínozzák magukat,műdepresszióban "szenvednek" (egyszerű rosszkedv = depi). Az a menő,ha már te is vedelsz,egy dobozzal szívsz naponta,belekarcolod a karodba a szerelmed nevét (és feltűnően eltakarod,hogy jól elfertőződjön).Elvannak kényesztetve,senki nem akar dolgozni,amit úgyhívunk : szakumkás. Egyre rosszabb lesz a helyzet. Nem látnak maguk előtt egy rendezett erkölcsi normát,mint régen a szüleink,nagyszüleink. Mit gondolsz,a puruttya.blog.hu-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Eddig még nem hallottam róla, de most hogy nézem, egész érdekesnek tűnik. Mi a véleményed a mai művészekről? (írók, színészek, festők, zenészek, megpersze az egész filmszakma, stb... és szerintem mára már a játékprogramozók is ide tartoznak) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Szerintem egész jól csinálják, amit csinálnak. Mit gondolsz a magyar rendőrökről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Van belőle szemétláda is, de vannak normálisak is. Nekem volt már mindkettőhöz "szerencsém". Mi a véleményed a popcorn mozikról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts