nickey Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 szerintem az angolok szeretik a teát Mi a véleményed az egyre jobban fejlödö technikáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 az h nem lesz munkájuk az embereknek így nem lesz pénzkereseti lehetőségük így egyre nagyobb lesz az elégedetlenség!(megnő a bűnözés esélye ami már most is tapasztalható a vv hatására) Mit gondolsz a szellemekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 azt gondolom hogy itt vannak körülöttünk :rolleyes: és éppen figyelnek minek Mi a véleményed a Wii -röl? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Egyszer láttam mi az, talán pár év múlva már nekem is lehet, tök muris játékszer. Mi a véleményed arról, hogy halála után van aki nagyobb sztár, mint életében volt? Arra is értve, hogy halála után hirtelen mindenhonnan a csapból ő folyik, lemezeladások megnőnek, stb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Az emberek megsajnálják és kíváncsiak rá h miért mondják őt sztárnak így veszik a lemezeit is! Mit gondoltok az Osztrák-Magyar Monarchiáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Nos , én személy szerint örülök , hogy már csak múltidö... Mi a véleményetek az éjszakai fórumozásról ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 jó dolog az éjszakai fórumozás, mert akkor már csak kevesen vannak... mi a véleményetek a Twitter nevű oldalról? (mert én nemértem, hogy mi benne a jó? ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Az a véleményem róla, hogy én sem értem mire jó. Mi a véleményed a nappali fórumozásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Szerintem semmi baj sincs vele. Mi a véleményed az alkoholról és az azt mértéktelenül fogyasztó emberekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Az, hogy hamarabb halnak meg, mint mi. Mi a véleményed az MSN-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Az MSN jó dolog, hasznos, bár sokan nem tudják rendeltetés szerűen használni. Mi a véleményed a hazug emberekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Az, hogy a világban előbb utóbb nagyon-nagyon megjárják. Mi a véleményed beteg emberekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razy Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Én nagyon sajnálom őket, főleg a halálos betegeket. Mi a véleményed azokról, akik 24 órán keresztül nyomnak egy játékot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Szerintem szánalmas. Mi a véleményed a halálbüntetés törvénybe hozásáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Támogatom. Aki embert öl, az ugyan arra a sorsra jusson! Mi a véleményed az Online ismerkedésről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Attól függ...ha társkeresésről van szó, akkor szerintem nem sok értelme van...jó lehet hogy könnyebb neten ismerkedni, de én inkább élőben keresek magamnak párt Ha viszont csak barátokat, haverokat keresel, akkor szerintem nincsen benne semmi rossz...nekem is van egy pár olyan ismim, akikkel csak msn-en szoktam beszélni, és ott ismertem meg őket... Mit gondolsz a határozatlan, döntésképtelen emberekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akoss... Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Azt hogy: Tedd vagy Ne tedd, de soha ne próbáld. Mit gondolsz Istenről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Nincs isten, csak ember. Mit gondolsz a nőkről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Azt, hogy csodálatos lények. Mit gondolsz a bálnákról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Azt, hogy batár nagy lények és jó lenne egyel élőben találkozni még az életben. Mi a véleményed az öngyilkosokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Az, hogy meggondolatlanság. Mi a véleményed a magyar zöldségekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Az, hogy nagyon szeretem őket, főleg a paprikát. Mi a véleményed Bob Dylan-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Az, hogy nem tudom kiaz. Mi a véleményed a 3x3x3 rubik kockáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 A noobok játéka manapság. Mit gondolsz a plazma TV-kről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Az, hogy nagyon jók, mert nem rég vettünk egy Samsung plasma TV-t Mit gondolsz a Magyar Televizó társaságról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Ha a sok hülye cölöböt nem mutogatnák,még el lehetne viselni,bár nem köt le igazán. Minden normális adót csak leszinkronizálni tudunk,de olyat csinálni sosem. (pl.: Discovery) Mi a véleményed azokról,akik idegen szót hanszálnak,a szép magyar szavaink helyett? (Respect,R.I.P,Peace...ilyenek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Hülyék. A RIP még nem is gond, de az, hogy valaki respect-peace stílusban váltson szót mással, ráadásul nem is magyar szavakat használ. Ezeknek a fele sem tud angolul. Ötvenfillér hatása. Mit gondolsz, mi a pénz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Egy olyan eszköz, ami tönkreteszi az emberi kapcsolatokat...és persze a jól ismert fizetőeszköz... Mit gondolsz az angolokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Azt, hogy egoisták. Mit gondolsz az amcsikról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggslm Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Azt. hogy sokan vannak Mit gondolsz a Magyar kórházakról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts