Manfred von Richthofen Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 túl sok benne az EA! de am jó lett! Mondj véleményt az első vh-s pilóták lovagiasságáról!(szerinted volt közöttük ien vagy nem?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Nagyon nincs sok tapasztalatom az ilyen világháborús dolgokban,de szerintem voltak Ha már valaki egy géppel átrepüli a frontvonlalat,megvédi a hazáját az már bátor de,hogy lovagias-e azt nem tudom.Önfeláldozó az biztos. Mi a véleményed, a mű húsokról? Miért szúrják ki az emberek szemét ilyen udorító,szivacsos,sertésbőrkés,csontszilánkos,beledarált tollas,bolti párizsi,felvágott,májkrém,szalámi,löncshússal,aminek az 50%-a szalonna,illetve egyéb húsmaradvány és adalégkanyag? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 "Olcsó húsnak híg a leve!" Nekem ez a véleményem... Manapság már a jó minőségű húsokat meg kell fizetni. Nem szeretem az olyat ami ilyen darálvány, nem is nagyon szoktam enni ilyeneket. Mi a véleményed a webcamerákról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 nemtartom vmi sokra ezeket a szerkezeteket!sztem nincs sok értelme nekem nincs is és nem is lesz! Mi a véleményed a megmagyarázhattalan jelenségekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Az, hogy minden megmagyarázható, de nem biztos, hogy pont most! Mi a véleményed általánosan a köztársaságokról? Miért jó, miért rossz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Hát, jelenleg semmi. Mi a véleményed az alvásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Aludni jó dolog, embere válogatja mennyi alvásban töltött időre van szüksége naponta. Van, hogy az ember túlaludja magát, pl amikor 12-14 órát is egyhuzamban és utána fáj a feje, levertséget érez. Mi a véleményed az egoista emberekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Az, hogy utálom őket. Mi a véleményed a Tesco-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Minden megkapható ott, de sok áru rossz minőségű. Mit gondolsz a lábgombáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Feltalálták már az ellenszerét. Mi a véleményed a drogokról és az azokat fogyasztókról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Aki azokat fogyasztja az én szememben nem normális... Mit gondolsz az emberi hülyeségről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Azt, hogy az természetes. Mit gondolsz a világról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 A világ olyan, mint a fekete kávé (kakk- shi ) Mit gondolsz az ufókról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Write_Dema Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Most melyikről beszélünk? Arról, ha elkezdek beszélni az idegenekről akkor azt mondod, hogy én az ,,azonosítatlan repülő objektum"-ra gondoltam vagy kezdhetek beszélni egy fogalomról ami már nagyon rég óta része a világnak kb. olyan rég óta mióta fel találtuk a repülőgépeket...... Vagy elkezdek beszélni a bogár szemű lényekről meg a Roswelli boncolásról amit mindenki látott olyan mint egy esti mozi film. Ezek a lények a Blikk-ben + a Hot magazinba léteznek az, hogy az űrben vannak-e idegenek az engem minimálisan se érdekel. Ezer + 1 kérdés van arra ami a szkeptikusokat támassza alá gondolok itt magamra is. De a túloldalt is igazolja sok minden. Azt én már nem élem meg amire ez kiderül és mégis jól alszok este. Mit gondolsz az életről? Ha már fogalmaknál járunk.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Azt, hogy vannak benne rossz, és jó részek is. Mit gondolsz a nyárról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 A nyár szerintem a legjobb évszak! Én imádom. Ilyenkor lehet a legtöbbet kimozdulni, jó az idő. Mondjuk az átmenő mindennapos viharokat rosszul viselem, meg az előtte lévő párás, dunsztos levegőt, de alapjában véve azt gondolom, lehetne egész évben nyár. Szeretem a Napot ha süt, a strandot, a szabadtéri bulikat, a tengerpartot... stb. Mit gondolsz: szép / "szép" fővárosunkról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Semmi szépet nem látok benne. Városban szeretek lakni vagy városhoz közel, de a fővárosban semmiképp, szmog, bunkó semmirevaló emberek. Ennyi. Mit gondolsz a repülésről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Szeretek repülön utazni , kellemes élmény ( sokaknak nem ) Mit gondolsz a távolkeleti országokról ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Azt, hogy túl sok terrorista él ott... Mit gondolsz a magyar buszokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Mocskosak, büdösek, korhadtak, és rossz őket javítani (kivéve az újabbakat) Mit gondolsz a mai napról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Azt gondolom a mai napról, hogy nagyon meleg volt, és egész nap izzadtam. Mit gondolsz a PirateClub-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Azt, hogy nagyon meleg van!! Mit gondolsz a DVD-ről? szerk.: Megelőzött TranceMarci. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Pirateclub : A legjobb közösségi,és fájlmegosztó oldal. DVD: Amíg nem lendül fel a Blu-ray addig bőven jó ez is. Mi a véleményed Kínai ruha boltokról,és a ott található ruhákról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Az, hogy semmit sem érnek, de vannak egy/egy jó ruhadarabok, de olyat szinte 1%, hogy találsz. Mit gondolsz Tokióról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Nemtudom mit gondoljak róla mert még nem jártam ott Mit gondolsz a hajléktalanokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Kicsit sajnálom őket, de azt gondolom róluk, hogy büdösek. Mit gondolsz Magyarországról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 most nagyon rossz helyzetben vagyunk! politikailag is meg gazdaságilag is! egyre több a bűnözés! Mit gondolsz a háborúkról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 A közeljövőben még számíthatunk egyre, ez afféle megérzés. De nemtudom melyik a rosszabb, résztvevőként vagy kívülállóként... ha értitek mire gondolok... Mit gondolsz a modern fegyverekről(tankok, repülők lőfegyverek stb...)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 én azt h már szinte maguktól is tudnak lőni nem nagyon kell hozzá ember!(igaz még most igen de pár év múlva biztos lesz oan ami magától működik) nekem a régebbi fegyverek sokkal jobban tetszenek mint a maiak!(pl.:a régi német vagy magyar fegyverek és tankok) Mit gondoltok az UFOkról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Azt, hogy fura "szerzetek". Mit gondoltok az Angolokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts