HunMate88 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Azt hogy 'szemetek' akik ezt művelik. Mit gondolsz a halálról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Hát, nem is tudom... Mi a véleményed a Szeptember 1-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibicsoki Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Az, hogy sz*r nap, mert kezdődik a suli...Másrészt meg akkor lesz 70 éve, hogy elkezdődött a II. világháború. Mi a véleményed arról, hogy a Loki kint van a BL-be? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Az, hogy a csoportkörben ki fognak esni... Mi a véleményed jövő évi szavazásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Az hogy a (nempolitizálunk) párt fog nyerni, és kicsit gatyábarázza az országot... Mit gondolsz a szerelemről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendie Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 a legeslegjobb dolog olyan személlyel, aki téged is viszontszeret mi a véleményed a hippikről ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 A hippik nagy arcok Meg lazák, bár én szeretnék úgy élni ahogy ők Mi a véleményed a Becstelen Brigantykról? http://www.youtube.com/watch?v=GO6ybdnrhaE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 30, 2009 Author Share Posted Augusztus 30, 2009 Sajnos még nem láttam! Szeretem Tarantínó filmjeit,és ebből kiindulva kedvező előitélettel fogom megnézni. Talán a főszereplő választása,nem egészen tökéletes a karakterhez,de ez csak az én véleményem. Mi a véleményed a Linux ról (kezelhetőség,programok,biztonság) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 az, hogy nem rossz csak a programokat nem arra optimalizálják, így ha nem csak netezésre használod a gépet akkor nem a legoptimálisabb... Mi a véleményed a Windows-ról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 A legtöbb emberrel ellentétben nekem nincs vele bajom, jó arra amire kell nekem. Mi a véleményed a jutyubról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 ha jutyub=youtube akkor az egyik kedvenc oldalam közé tartozik, minden jót megtalálok rajta és egy programmal zenét is tudok letölteni róla. Mi a véleményed a GPS-ekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Jól jön, ha egy ismeretlen helyre megyünk. Hasznos kütyü, legalább nem kell a térképpel babrálni. Mi a véleményed a White and Nerdy számról? http://www.youtube.com/watch?v=E6Zc9NyYH-k&feature=fvst Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 jó szám mit gondolsz a brünó c. filmről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Sokszor túlzásokba esik benne cohan, nem nagyon jött be. bár a szám a végén rendesen odab*sz Mi a véleményed a cigiről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Az, hogy egy rossz szokás, én sosem fogok cigizni. Mi a véleményed az unalomról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Egy olyan probléma, amit általában elég nehéz megoldani. A barátok viszont nagyon jó ellenszerei. Mi a véleményed a depresszióról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Az, hogy egy elég rossz érzés. Mi a véleményed a jólétről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Jó annak, aki megteheti, hogy jólétben éljen. Aki pedig jólétben él és mégis elégedetlen, az meg is érdemli. :S Mi a véleményed azokról az emberekről, akik a közösségi fórumokat (myvip,iwiw jelen esetben) arra használják, hogy mutogassák merre jártak már a világban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Nem tudom, hogy ez miért lenne baj, szerintem annyi az egész, hogy az emberek mostmár azt használják fényképalbumnak. Mi a véleményed a wikipédiáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 néha elég sok ferdítést lehet benne felfedezni ezért inkább az angol-t olvasom! Mi a véleményed azokról akik naphosszat a gép előtt ülnek és csak játszanak csak játszanak napi 20 órát aztán alszanak kicsit és játszanak majd játszanak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 31, 2009 Author Share Posted Augusztus 31, 2009 Ne dicsekedj ,hogy angolt olvasol,nem dicséretes emberi tulajdonság.(a dicsekvés) Hogy kérdésedre válaszoljak,mindenki a kedvenc témájával és érdeklődési köréből vett témákkal foglalkozik(többnyire). Az,hogy sok időt töltenek a gép előtt,talán az elfoglaltság hiányának tudható be,a kényelem és lustaság szeretetének. De ugye valójában nem arra vagy kíváncsi,hogy másoknak mi a véleménye rólad, a repüléshez,világháborúkhoz való vonzódásodról? A képzőművészet melyik ágát szereted és miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 nem dicsekvésnek szántam elnézést ha annak nézett ki! csak azért írtam h a magyar wikipédiában sok ferdítést lehet felfedezni az angol úgy ahogy jó de ott is vannak félreírások! öhh az utolsó mondatodat nem értem ha arra lennék kíváncsi akkor megkérdezném h mi a véleményetek rólam és a világháborúkról! de nem értem h honnan veszed a dicsekvésemet? leírtam h inkább az angol wiki-t részesítem előnyben mert ott igazat írnak! a kérdésedre a válasz pedig h nem nagyon szeretem a képzőművészetet de ha már kell vmit válastani akkor szobrászat! Akkor: Mi a véleményed az új Star Wars játékról?(nem nem arra vagyok kíváncsi h mi a véleményetek rólam a repülésről és a világháborúkról bármilyen megtévesztő is a kérdés!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Én sok jót tudnék rólad írni. Mi a véleményed az új Star Wars játékról? Nem hallotam még róluk, de hát 2009 van. Majd csak összedobnak valami jóra sikeredett SW játékokat. Mi a véleményed a google szolgáltatásairól? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 köszi tomme! Most jön majd a Force Unleashed:Sith Ultimate Edition! a google-ről meg azt gondolom h nem mindig találja meg amit kéne de elengedhetetlen kereső az már biztos! Mi a véleményed az Albatros Flugzeugwerke-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 nem hallottam még róla nemtom mi az mit gondolsz a kínai kajáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 jah hopp kifeljtettem nah mind1 am repülőgépgyártó cég a legsikeresebb az első vh-ban és a 2 vh közötti időben! szval kínai kaja én nem nagyon szeretem őket bár a csípős savanyú levest ha kínait eszünk akkor eszek! Mi a véleményed Poroszországról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin666 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Poroszország (történeti) (1226-1526) – A mai Lengyelország északi felén elhelyezkedő terület, amelyet a kihalt balti poroszok laktak és a Német Lovagrend uralt. Mi a véleményed a böngészős játékokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Egész elfogadható némelyik. Találkoztam már jóval is, és rosszabbal is. Mi a véleményed az apokalipszisről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Apokalipszis Most vagy Soha! Mi a véleményed az 1800-as évekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Az 1800-as évek az én kedvenc történelmi korszakom, mert akkor még nem voltak elég fejlettek a fegyverek, ahhoz hogy akkora tömeges mészárlásokat rendezzenek, mint a vh-kban, viszont szép kis harcok folytak. Nem voltak még, akkora monstrum épületek, mint amik később lettek, de azért már elkezdte az ipar a felvirágzását. Jameg akkor volt 1848 is Mi a véleményed Steven Erikson-ról? (pls, ha valaki válaszol, azért minimálisan nézzen utána, mert nem nagy cucc rákeresni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts