molly_1313 Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Imádom...a kedvenc ételeim közé tartozik... Mi a véleményed a tűzijátékról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Szépet robbanak. Mi a véleményed a kifejlett pandákról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Aranyosak azok is Habár ritkán látom őket... Mi a véleményed a japán kawaii-ról ? (cukiság-mánia; ami kicsi és rózsaszín az kawaii tehát cuki) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Fogalmam sincs mi az, a rózsaszínt azért szeretem mint színt de kis bizsukból vagy mikből nem. Mi a véleményed a Lottózásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibicsoki Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Az, hogy a lottózás egy nagy baromság.Sok pénzbe kerül, és az esély arra, hogy valaki nyerhet hát nem valami sok.Szóval én, ezért nem lottózok, mert nincs értelme.Mondjuk nekem nagyapám lottózott mindig nyert vagy 2000Ft-ot összesen. Mi a véleményed vizípipáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 jó dolog, sokkal jobb mint a cigi, és mind a 2-őt kipróbáltam már, cigit huzamosabb ideig de sikerült leszoknom, de a vizipipa az valami eszméletlen élmény mikor először próbálod, és mindenekelőtt NEM ANNYIRA KÁROS MINT A CIGI Mi a véleményed a Slágér rádióban menő Bumerángról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Szeretem. Megnevettet és jó dolgok vannak benne. Mi a véleményed a 2008. november 1-jén történtekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Az, hogy szomorú. Mi a véleményed a Lossless-ről (FLAC. Olyan zene, aminek nagy a mérete, és nagyon jó minőségű, olyan 1000kbps körül.)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
borsosd Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Szerintem tök értelmetlen:D Mi a véleményetek a MMORPG játékokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibicsoki Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Az MMORPG játékok nagyon kockává tudják tenni az embert, de nagyon.Ezt saját tapasztalatból mondom, mert volt olyan, hogy napi 7-8 óra wow, de az már régen volt. Mi a véleményed a lézerkardról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 az hogy csak a mesében létezik... Mit gondolsz a horrorfilmekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Szeretem őket. Mi a véleményed Schumiról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Hogy ő a legnagyobb F1-pilóta a mai napig Mi a véleményed a szerelemről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 az nagyon jó dolog ... Mi a véleményed a golyóstollakról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Jó, ha mindig kéznél van egy. Mi a véleményed Brad Pittről (azon kívül, h a az egyik legjobb színész:D )? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendie Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 színésznek jó, azon kívül egy bájgúnár. De jobb, mint a DiCaprió, attól kiráz a hideg :S Mi a véleményed a vodka + cukor + tejről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 22, 2009 Author Share Posted Augusztus 22, 2009 Engedd meg,hogy ne minősítsem azokat az embereket akik ilyen kotyvalékot isznak. A vodka és a tej,a maga nemében mindkettö remek ital,és fogyasztom is mértékkel,(no deee együüüüüüüüütt, brrrrrr) Mi a véleményed a szegedi SZIN-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 fogalmam sincs mi az ... mi a véleményed az allergiáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Az, hogy egy eléggé kellemetlen dolog, de szerencsére csak időszakos. Nyugdíjas, a SZIN-ről annyit, hogy eddig csak jót hallottam róla, talán majd egyszer elnézek oda Mi a véleményed a Flight of the Conchords-ról (és most vki olyan írjon, aki ért is hozzá, ne pedig vmi suttyó, h nemtom, mi az )? Itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=mlYkIJVguCU Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Az, hogy nem az én műfajom. Mi a véleményed az új Sig-emről? (aláírásomban látod) (Audi fan Vagyok. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Nem rossz kocsi, bár ha Audi akkor A8L(nekem) Mi a Véleményed a Simsonokról(motor) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Szeretem őket, régen volt is egy nekünk... Mi a véleményed az OSG-ről? http://www.youtube.com/watch?v=HbJeCMN8LAc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 így klipp alapján meg ahogy utána gugliztam nem lehet rossz hely, bár én biztos leragadnék a BMX-eseknél Mi a véleményed a TV-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 A Tv jó dolog, de egyre kevesebb az értelmes műsor, és ha tehetem akkor inkább a gép előtt ülök, mint tévézzek Sokszor csak dvd-t nézek, discoveryt vagy Vivát nézek,a többi nem nagyon köt le. Mi a véleményed a vattacukorról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Az, hogy annyira nem rossz, de én nem vagyok oda érte. Mi a véleményed a chipsről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 az, hogy finom de nem a legegészségesebb, meg nagyon nem is szeretem mert feltöri a számat. Mit gondolsz a 3D-s filmekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Az, hogy nem valami nagy számok. Mi a véleményed a GTA IV-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 jó játék mert jáccottam már vele konzolon, de nem az én gépemre való, bár a SA nekem jobban bejött, lehet azért mert azt gépen játcottam nem konzolon... Mi a véleményed az időről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Az idő örök. Az idő megfoghatatlan és teljesen semleges. Nem lehet sem jó, sem rossz. Az csak van. Mi pedig csak "csipegetünk belőle", mintha apró hangyák próbálnának egy végtelen óceánt kiinni. Mit gondolsz a reinkarnációról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Szerintem nem létezik ilyen, bár több nemzet hisz benne... Mit gondolsz az illegális szemétlerakásokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts