Shyllard Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Mivel Mortuus nem tett fel kérdést, teszek én: Mi a véleményed a szennylapokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Az h szó szerint szennylapok! Nem olvasok egyet sem szerencsére meg sztem nem is fogok! Mi a véleményed a tudatos álmodásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 14, 2009 Author Share Posted Augusztus 14, 2009 Ha jól emlékszem rá a tudatos álmodást meditációval,relaxációs alvásállapotban lehet elérni. Ezt az állapotot éber alvásnak is nevezhetjük.Sajnos én sosem tudtam odáig eljutni.Ritkán emlékszem álmaimra ezért, én mély alvónak tartom magam. Mi a véleményed a nyerő automatákról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Hülyeség. Én nem próbáltam és nem is fogom, az biztos. Inkább pókerrel próbálkozok, kicsit több eséllyel. Mit gondolsz arról, hogy ezt a Hannah Montana nevezetű csajszit rocksztárként emlegetik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Hannah Montana hol rocker már nem azért?!? Szerintem egy szánalmas kis 16 éves picsa... A rock az nem ott kezdődik ahol ő tart... Találjatok ki valami kérdést...most nem jut eszembe semmi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Nekem erről az a véleményem h akkor én rakok egy kérdést! Mit gondolsz egy elkövetkező háborúban lesznek hősök? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Persze, hősök mindig vannak. Mi a véleményed egy esetleges 3. világháborúról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Közel állunk hozzá h úgy mondjam a Közel-kelet egy lőporos hordó! akárcsak az első vh idején a Balkán volt! de ez már pillanatok alatt lezajlana! Mi a véleményed a Vörös Báróról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibicsoki Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Az,hogy Richtofen az I. világháború legeredményesebb vadászpilótája. Ha már a témánál tartunk mi a véleményed a Fokker Dreidecker repülőgépről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 A maga idejében jó gép lehetett, de ehhez nem igazán értek. Mit gondolsz azokról a szolgáltatókról, amelyek úgy változtatnak a kapcsolatodon a háttérben, hogy a szerződéskötéskor nem tudhattad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 azokat negyon elítélem és jól megbüntetném őket, igaz velem még nem volt ilyen(kopp-kopp) Mit gondolsz az Old Spice-ról mint izzadsággátlóról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibicsoki Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Szerintem nagyon jó izzadsággátló, én már 4-5 éve azt használom. Mit gondolsz az Elmex fogkrémről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 jó fogkrémek, iskolafogászaton mindig ilyet szoktunk kapni. Mi a véleményed a Digi TV-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Hasznos cucc Mi a véleményed a Hosszú motorozás című dokumentumsorozatról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 nagyon szeretem, ha van időm szoktam is nézni, ha jól tudom a Viasat Explorer-en ment/megy... Mi a Véleményed a Mozilla Firefox-ról?(hehet már volt de lusta vagyok keresni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
levim Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 az h jobb mint az iexploer. Mit gondolsz a nemzeti rzelmű zenrl? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 hát nem is tudom, nem annyira birom mert ilyen rockosabbak, bár van 1-2 kivétel... Mit gondolsz a Pendriveokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Jó, hogy leváltották vele a floppy-t, mert sokkal több cucc fér rá. Rá lehet tenni azokat a fájlokat, amikre mondjuk vigyázni akarunk, nehogy letörlődjön egy esetleges vírus, vagy hasonló során. Megpersze könnyebb vele az adatokat hordozni Mi a véleményed arról, hogy a legtöbb telefon mostmár szinte mindenre jó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 örülök neki, hogy egyre többet tudnak, bár rengeteg ojan telefon van, amiben sok alkalmazás teljesen fölösleges. mi a véleményed a Macskajaj című filmről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 A film eléggé szórakoztató, és megdöbbentő volt. A zenéje a könyökömön jön ki, főleg az mchawer feldolgozás! Az egyetlen hallgatható: Pilu "remixe". Mi a véleményetek a sünökről? ( vigyázz! kétértelmű ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 A sünt, mint állatot aranyosnak tartom. A rendőri sünről inkább nem nyilatkozom. Mi a véleményed Miskolcról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Nemrég jártam ott, de csak átutazóba. Hangulatos kis város, nagyon szép. Mi a véleményed a Mc Donald's ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibicsoki Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Szerintem a McDonald's ba finom kajákat csinálnak csak kicsit drága. Mi a véleményed a Sony Ericsson mobiltelefonokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.janna Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Szerintem a Sony Ericsson mobilok jók, legalábbis az ismerőseim, akiknek olyan van, nagyon szeretik. Nekem Motorolám van... Mit gondolsz az aktív eutanáziáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Igazából nem gondolok róla semmit. Mi a véleményed a FireFox-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Hát jobb, mint az IE Én meg vagyok vele elégedve, már nagyon régóta ezt használom. Mi a véleményed az eBuddyról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Hasznos azokra az esetekre, ha pl suliba vagyok, szétunom magam a számteken, és akarok valamit csinálni Mi a véleményed a játékok bolti áráról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Egyes árak nevetségesek, szerintem. Mit gondolsz a DVTK-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Azt, hogy az egy foci csapat. Mi a véleményed a konzolokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Jó dolgok mert nem kell aggódnod hogy elfut-e egy játék a PC-n... Mit gondolsz a Memorex-ről mint CD/DVD márkáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts