Lolledpopped Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Az,hogy ha jön az augusztus akkor tudom,hogy mindjárt itt a suli-.- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Kérdés nem volt.Így én kérdezek. Mi a véleményed azokról az emberekről , akik különbözö embereknek adják ki magukat, ergo több felhasználót regisztrálnak.Így próbálnak érvényesülni, közbe meg egy kétszínü barát, akiben nagyot csalódhatsz.Több hónapnyi barátságot eldob, mert nem beszéltünk pár napig.Vélemény?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Butaság... Mi a véleményed az Audi R8-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Balatonon láttam egy fehér színűt.Az a hang húú azt hittem ,hogy menten elmegyek tőle!! Nagyon szép és nagyon erős kocsi, szivesen kipróbálnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Messziről kerülni őket. Mi a véleményed a Helyszínelők c. sorozatról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 A Miami-s változatát néztem egy darabig és azt szerettem. A Las Vegas-osat és a New York-osat már nem láttam, de biztos jó lehet. Mi a véleményed az imdb-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Tyson96: Kicsit mintha topicot tévesztettél volna! Nem?!?! Szerintem vissza a témához! Utolsó kérdés: Mi a véleményed az imdb-ről? Hát nekem személy szerint semmi! Mi a véleményed a Tékozló homár internetes oldalról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Nem ismerem ezt az internetes oldalt ,de a délután folyamán biztos rákeresek a google barátomba Mi a véleményed Barbárfivérek- Míg a halál el nem választ című számról? ( link a zenéről ) http://www.youtube.com/watch?v=L-koLmFb0vA&feature=channel_page Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Nem szeretem az ilyen zenéket... Mi a véleményed a Harry Potter-ről mint sorozatról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Szeretem pottert.Bár a félvér herceg sajnos félbe lett kész. Mi a véleményed Drum & Bassről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Szeretem nagyon =) <3 jobb mint a techno MI a véleményed a távolsági kapcsolatról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Az, hogy komplikált egy szituáció. Mi a véleményed a myvip-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Egyre jobban unom... :S iwiw párti lettem mostanában... Mi a véleményed a deszkás stílusról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 szeintem valamennyire jó =) van 1 pár deszkáás ismerősöm akinek jóláll MI a véleményed a rockerekről?? =) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Jó arcok! Mi a véleményed a melegekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 hát ha annyira idegesíti őket h megkülönböztetik a többi emberektől akkor ne hirdessék h ők melegek! Csinálják otthon a dolgukat és ne az utcán! Mi a véleményed a zombikról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 A melegesre, hamár leírtam: Nem bírom őket, elvégre miért teremtett Isten két nemet? Őszintén, ez egy nagy kérdés a fejemben, hogy hogy lehet valaki buzi?! Ebben az egy dologban egyetértek az egyházzal Bocs, később reagáltam! A zombik klasszak, bár nem találkoznék szívesen velük Csak azt nem értem, hogy miért ábrázolják olyan sok helyen őket zöldnek Mi a véleményed a hip-hop-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolledpopped Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Nekem tetszik Hh párti vok. Mi a véleményetek a CoD 4-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Én a COD2-őt szeretem, nekem vhogy nem jött be annyira a 4. Mi a véleményed a hülyékről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Nemszeretem őket xD ugyvok vele h aki hülye haljon meg MI a véleményed a nőkről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Van szép,jó,nagymellű,nagyse**ű! meg a többi is! Nem szükséges az életben maga az élet a nő! XD (csak a gép után! XD XD) Mit gondoltok a pilótákról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 5, 2009 Author Share Posted Augusztus 5, 2009 Irigylem őket! Nem csak azért mert világot látnak,utaznak,hanem fizikálisan , pszihésen is egészséges emberek. Gyors reakció képességre van szükségük,hogy adott szituációban megfelelően tudjanak dönteni. Mi a véleményed a zenéről (általában)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 univerzális zenehallgató vagyok szval nekem mind1 milyen stílusú zene csak jó legyen! komolyzenei téren inkább az indulókat és Wagner-t és Liszt-et néha hallgatok! Mi a véleményed erről a gépről? Fokker Dr. 1. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Gyönyörű gép, irigylem a tulajdonosát. Jó lehet vele röpködni az égen, az biztos Mi a véleményed a hirdetésekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Az, hogy néha sok jót tudunk meg belőle, néha sok rosszat. Mi a véleményed az új VW Golf VI-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 11, 2009 Author Share Posted Augusztus 11, 2009 Igazi népautó,megvalósítva a tervezők és gyártók tömegszériás "olcsó"kategóriát.(az egérkamion bővített változata) Én nem igazán vágyom rá,ha kocsit vennék,nagyobb belterűt kényelmesebbet választanék. Mi a véleményed a western filmekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Nekem nem igazán jönnek be...bár a Lucky Luke az jó mese volt régen...xD :ol: Mi a véleményed arról hogy a pirate folyamatosan hibát jelez, és van hogy órákig nem enged föllépni? (ha másnál nincsen ilyen jellegű probléma, akkor visszavonom a kérdésem... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Csinálni kellene vele valamit, mert így nem tudunk fórumozni. Mi a véleményed a Magyar Szigetről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Nem tudom érdemben kifejezni magam mert még nem voltam a Szigeten de biztos jó lehet! Mi a véleményed Silent Hill-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Mivel sokszor láttam azt a filmet, ezért már nem ilyesztő. Mi a véleményed Martini94 véleményéről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts