nyugdíjas Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Az elő kérdést felteszem ,mond el róla ami eszedbe jut. A válasz lehet több mondatos,vagy egy szavas. A válaszadás után tedd fel kérdésed ,a következő válaszadónak. ( A játékot tessék komolyan venni! ) Mit gondolsz a : hipnózisról? UI: A feltett kérdésre többen is válaszolhatnak,de csak az első válaszadó tegye fel a következő kérdést! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Hát én nem is tudom h higgyek e benne vagy sem! elég hihetetlen mert sztem ha tényleg létezne hipnózis akkor sok bankrabló felbérelne ien embereket h szedjék ki a banktulajdonosból h mi ennek meg ennek a kódja! Mit gondolsz erről az emberről? Ernst Udet(segítségként:pilóta volt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt_'83 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Őszintén szólva, még nem hallottam róla... Mit gondolsz arról, hogy reggel óta most is egy laborban ülök és aminosavakat méregetek, hogy aztán majd valamikor erről össze tudjak dobni egy disszertációt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Manfred kérdésére 23:05-kor kezdtem el írni a válaszom... Mostmár nem törlöm. Igazábol nem nagyon hallottam róla. Német volt, repülőgép tábornok azt hiszem. I VH idején. Aztán öngyilkos lett. Zsolt én azt gondolom a te kérdésedről, hogy majd én is át fogom érezni a helyzetet, mikor szeptembertől egy fogtechnikusi laborba leszek egy székhez szögezve és öreg emberek szájába fogok fogakat gyártani. Mit gondolsz arról, hogy manapság a fiatalok egyre érdektelenebbek a művészetek iránt? /gondolok itt, múzeumok, képtárak, galériák látogatására, szobrok, festmények, rajzok tanulmányozására, régebbi korok művészetével való ismerkedésre/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt_'83 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Azért nem mindenki. Pl az ismeretségi körömben egyáltalán nem érdektelenek. De az tény, hogy talán egyre többen vannak. Lehet pl. inkább pont pirate-znek, minthogy múzeumba járjanak. A kérdés továbbra is adott. Mivel Klausz szerkesztett időközben, új kérdés: Mit gondolsz a meleg-felvonulásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Nem gond ugye ha válaszolok?! Megint... Szerintem badarság a meleg-fölvonulás... Én sem járok semmilyen fölvonulásra... Szerintem csak magamutogatás. De én teljesen elfogadom a melegeket, jó néha tök undi rájuk nézni, de semmi bajom velük. Pesten pl, érdekes a melegeknek fönntartott bárba beengedik a heterokat is, meg nincsen balhé mint más normális discokban... Aztán kb... ennyi. Akkor legyen egy kicsit a kedvencemmel kapcsolatos: Szerinted jó választás volt az, hogy Hugh Jackmant választották 2008 legszexisebb pasijának? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt_'83 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Én nem tudom megítélni, hogy mennyire szexi. Erre inkább egy csajnak, vagy egy hominak kéne válaszolnia. Úgyhogy rögtön tovább is passzolnám ugyan ezt a kérdést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Hátez csúcs, én szerintem tuti nem homo a csávó.... De romboljátok csak az elképzelésemet... A kérdés adott, két kommentel feljebb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt_'83 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Én nem is írtam ennek az ellenkezőjét. A kérdés adott, három kommentel feljebb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Két-három komment vissza vagy akkor most mi van? Ha meleg-felvonulás, Magyarország még mindig nincs olyan helyzetben, hogy tolerálja megfelelőképpen az effajta rendezvényeket szerintem. Nekem semmi bajom a melegekkel, mindenkinek saját dolga kit szeret. Viszont szerintem ezt a kérdést addig kellene lezártnak tekinteni míg el nem fajulnak az indulatok. Hugh Jackman, hát őszintén azt se tudom ki az, de őszintén megmondva a megformált karaktert, és színészi játékát nézném az ő filmében is és nem őt, mivel nem vagyok meleg. Ha elfogadjátok a véleményeim az adott kérdésekkel kapcsolatban, akkor most én kérdeznék, amire várok véleményt: Szerinted miért van az, hogy gyakran elfogy a türelem, hogy felkapjuk a vizet a legkisebb ügyeken? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Június 24, 2009 Author Share Posted Június 24, 2009 Hogy hamar elfogy a türelmed,lehet idegi fáradtság,de legtöbb esetben a tolerancia hiánya okozza. Próbáld meg a másik embert olyannak elfogadni amilyen,mert te sem vagy hibátlan. kérdés:a megfelelés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali89 Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Hát gothic elmegy de nem az igazi... Mit gondolsz a Call of Duty : Modern Warfare 2-röl ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Azt, hogy hülyeség, engem mostanában az RTS kötle. Mit gondoltok L.L. Juniorrol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Azt, hogy egy hülye marha, aki kihasználja a médiát és a buta embereket. Mit gondolsz a plázázós lányokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Június 25, 2009 Author Share Posted Június 25, 2009 Semmit!Olyanok mint a Corzón sétálgatók.Van köztük szép és kevésbé szép,csinos és kevésbé csinos. Mit gondoltok a filmekről ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Június 25, 2009 Author Share Posted Június 25, 2009 Általában kerülöm a konfliktust, igyekszem megfelelni mindenkinek. Magamnak nem tudok megfelelni.. kérdés: Mit gondolsz a gothic rockról? Ne akarj mindenkinek megfelelni,csak azoknak akiket te érdemesnek találsz rá. Érzelemben és tudásban ne is akarj megfelelni magadnak,csak a buták elégedettek magukkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Semmit!Olyanok mint a Corzón sétálgatók.Van köztük szép és kevésbé szép,csinos és kevésbé csinos. Mit gondoltok a filmekről ? A film egy nagyszerű találmány volt! És én is a magam stílusában szeretem a filmeket, nem vagyok kapható viszont az újakra. Pl. az Alkonyatot is nagy erőltetésre néztem meg és végül is tettszett. Nagyon előítéletes vagyok, annak ellenére, hogy az adott film esetleg tetszhetne is. Mindenesetre nekem megvannak azok a filmek amiket nagyon szeretek. Mit gondolsz a teniszről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Egész tetszetős sport. Valamennyiben hasonlít a tollaslabdára, amit régen elég gyakran űztem Mi a véleményed a vallomásokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Szeretem a vallomásokat, főleg a szerelmi vallomásokat. Mit gondolsz rólam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Nem ismerlek, inkább nem ítélnélek meg ennek hiányában! Miért a "rosszfiú" vonzó a lányok számára? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Június 26, 2009 Author Share Posted Június 26, 2009 Nem tudom mit értesz a "rossz fiú" alatt,de tapasztalatom szerint,a nők a határozott,nem túlművelt,romantikus beállítottságú férfiakat kedvelik ( többnyire)a sportosság sem hátrány(a pénzről ne beszéljünk). Mit gondolsz az őszinteségről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 A te tapasztalatod szerint, oké, én pedig így tapasztaltam, ezért kérdeztem. Őszintének lenni jó. Szeretem ha őszinték velem az emberek, még akkor is ha fáj az, amit mondanak. Mi a véleményed erről a topicról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Nekem tettszik, bár első benyomásra... Nem mertem válaszolni az első kérdésre, mert full badarságnak tartottam... De nem rossz, egy 10/7-et kap nálam. Mit gondolsz a szőrtelenítésről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
filleamant Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 nőknél manapság már alap...és lassan a férfiaknál is nem tudom ti lányok hogy vagytok ezzel,de szerintem undorító ha 1 férfi borotválja a lábát vagy a karját... mit gondolsz kis hazánkról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Rengeteg szép természeti értékkel büszkélkedünk, van egy saját "tengerünk" is, nagyon sok hungarikumunk van, amit érdemes megbecsülni, de ezt még ragozhatnám... Mit gondol a következő válaszoló a napjainkban történő nagy viharokról, amik mérhetetlen károkat okoznak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Azt, hogy nem éppen a legjobb hely, de mégis egyedülálló ezen a golyón, amin élünk! Nincs még egy ország, ahol több, mint ezer éven át magyarok életek. Kapott már eleget, sok nemzet befészkelte ide magát, de a magyarok nem adják soha fel! Úh, bocsi, de elég lassan gépeltem. Szóval: Azt, hogy valami megoldást kell találni erre. A sok környezetszennyezés miatt rengeteg ember marad fedél nélkül - szó szerint - és rengeteg anyagi kár születik. Mit gondolsz a "lányos" fiúkról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Jogggggépkoccccsi! Mit gondolsz a hungarista rockot hallgató emberekről, egyáltalán az efféle zenékről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Június 28, 2009 Author Share Posted Június 28, 2009 Számomra kétféle zene létezik jó és rossz,ez az utóbbiba tartozik. Szerintem az a rossz zene, amelyik csak keskeny népréteget érint meg. Mi a véleményed a vallásokról ? UI: A feltett kérdésre többen is válaszolhatnak,de csak az első válaszadó tegye fel a következő kérdést! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Az első szerelem szép és jó, de idővel el kell múljon, el kell tudni felejteni, már csak azért is, hogy jöhessen a második, a harmadik stb. Mit gondolsz az olyan emberekről akik csak sajnáltatni tudják magukat, akik mindenben a rosszat látják csak és azt gondolják ettől nem is lehet jobb, ha jobb lenne se hagyják, hogy jobb legyen, mert megtalálják úgy is benne a rosszat. Na de szépen megfogalmaztam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Azt, hogy olyan emberekben nincs akarat erő! Most készítettem az aláírásomat! Mondj véleményt róla!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts