zsepi Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Info a telóról: http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_LG_KM900_Arena.asp És a mobilarena tesztje: http://mobilarena.hu/teszt/lg_km900_arena_az_arenan/bevezeto.html Kinek van ilyen? Mit gondoltok róla? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Nem tudom, de valahogy nekem erről nem ugrik be, hogy telefon lenne. Eleve, hogy touch screen-es, nekem hiányoznak a nyomógombok! Nekem nem kellene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 könnyen megszokható a touch de LG-t nemveszek az tuti. maradok a nokiánál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 nekem nagyön bejön ez a teló szerintem jól néz ki, elegáns, és elég okos is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 nagyon jó kis telefonnak tűnik a teszt alapján,de LG-t akkor sem veszek . Pedig az ára elég kedvező és tényleg bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biropepe Posted Október 16, 2009 Share Posted Október 16, 2009 Sziasztok! Nemrég vásároltam meg a készüléket. Először én is ódzkodtam, hogy LG, meg ilyenek, de meg kell mondjam, nem bántam meg. Pofonegyszerű a kezelése, szép képeket készít az 5 megapixeles kamera, akár olvashatok, akár filmet (Divx,mp4) nézhetek rajta. Persze van hátránya is, erős napsütésben lósz@rt se lehet látni a kijelzőn. Tömören ennyi. Üdv. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mynix Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Nagyon gondolkodom egy ilyen telefonon. Ez lenne az első érintőképernyősöm és az a bajom, hogy félek az ujjlenyomatok nagyon látszódnak a kijelzőn és folyton tisztítanám. Játékokat, változatos menüket - szín ilyenek lehet letölteni hozzá? Az LG, mint márka a telefonoknál már bizonyított én többre értékelem, mint a Nokiákat. Úgy 10-20%-al több egy teló, csak mert a márka Nokia, annyival az én szememben nem ér többet, semmiképpen sem. Rengeteg telefonom volt már és a Sony Ericsson a nyerő eddig, csak azoknak most nincsen igazán ütős darabjuk. Most egy SE W890i-m van és nagyon rendben van a készülék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts