Belami18 Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 1. Először is, moss kezet! 2. Igenis, moss kezet. Ez elengedhetetlen. 3. Ebben hajthatatlan vagyok: moss kezet! 4. Rendben van. Most menj a hűtőhöz, és vegyél ki 5 tojást. 5. Azt a 4 tojást,amit sikeresen kivettél a hűtőből, törd fel egy tálkába. 6. Emeld fel a tálkát a padlóról,és töröld fel a kiömlött tojást. 7. A jövőben ügyelj arra, hogy semmit se verj le a másik kezeddel. 8. Vegyél ki a hűtőből újabb 5tojást, és azt a négyet, ami megmaradt belőlük, törd fel egy tálkába. 9. Vegyél ki a konyhaszekrényből egy pohár lisztet és egy fél pohár cukrot. 10. Csukd be a tisztítószerek szekrényét, és nyisd ki a konyhaszekrényt. 11. Ez só. Tedd vissza a szekrénybe, és vedd ki a cukrot. 12. Próbáld a cukrot a pohárba önteni. Söpörd össze a cukrot,ami kiömlött. 13. Vedd elő a mixert, és és keverd benne a tésztát, amíg sűrű lesz. 14. Tisztítsd meg a falakat, a plafont és a padlót a tésztától, amit kevertél. 15. Nem, ez nem elég. A kutya nyalogatja a falat. Vegyél egy kendőt, és tisztíts meg mindent. 16. Legközelebb próbáld meg óvatosabban indítani a mixert. Ez nem egy légpuska. 17. Így szokták a fedelét rátenni, felülről. 18. A töltelékhez végy 10 almát, hámozd meg és vágd fel őket. 19. Tegyél ragtapaszt a sebekre az ujjadon. Jegyezd meg: felvágják az almákat, nem meggyilkolják. 20.Göngyöld be az almákat a tésztába, és tedd be őket a sütőbe egy fél órára. 21. Ha egy fél óra múlva a tészta még nem sült meg, ez azért van, mert elfelejtetted begyújtani a sütőt. Gyújtsd be, és várj újabb fél órát. 22.Letelt a fél óra, hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tálcát a sütőből. 23. De most már komolyan! Hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tálcát a sütőből!! 24. Vedd ki a tálcát most rögtön!! 25. Gyönyörű,nagyokos! Ez már elégett. Most menj a legközelebbi cukrászdába, és vegyél almás pitét. 26. Menj haza, és fogyaszd el a vásárolt almás süteményt. 27. Előbb vedd le a nylon csomagolást róla, tökfej Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 Ez nem kicsit gonosz, hanem nagyon, de azért nevettem rajta. Szép dolog az önkritika. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
obreak Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 :D hmm... Ennyire buták vagyunk? XDXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Nagyon jó , mintha 1-2 pont nekem írodott volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Hátez Nem is igaz, vannak páran, akik egész jól tudnak a konyhában ütyködni..... Persze én nem vagyok olyan. Asszem csak egy-két pont volt olyan, aminél úgy éreztem, h nem nekem szól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piccolino Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Ez lol nekm ez megvan az egyik vicckönyvemben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 Ez jóóó. Én szakácsnak tanulok, de ilyen problémáim nem támadtak még. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 hát ez nagyonjó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 12. Próbáld a cukrot a pohárba önteni. Söpörd össze a cukrot,ami kiömlött. Ez a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimce Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 ez nagy .erre találták ki a nőket, azért vannak h főzzenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Ez gonosz, azért ha egy laikus megerőlteti magát, szerintem ennél többre képes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 több hivatásos szakács van mint szakácsnö... szerintem.. szal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 A poén jó, de szerintem sem lehetne általánosítani a férfiakra. Ez így nem fair. Pár férfi szakács ismerősöm van ám, azért elküldöm nekik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
filleamant Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 háhhááá visítok :D ez nagyon jó,köszi,hogy beraktad...jól esett a nevetés így "kora reggel" és hogy védjem az ellenkező nem képviselőit: azért ENNYIRE nem bénák a férfiak de poénnak valóban kiváló már másolom is a férfi barátaimnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Állatijó, de azért nem kellene lenézni ennyire a férfiakat, mert igenis tudnak főzni! Már amelyik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts