Hudi Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 A kockát jobb használni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 is-is de jóformán semeik de inkább tanulok utána lemegyek és Parkour-ozok vagy Freerun-ozok =] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cccc Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 A kettő között. Egy volt osztálytársam szín 5ös tanuló volt,de csak a játékokról tudott beszélni. Battle for Middle earth,Lionheart,Sacred... fejből kijátszanám ezeket,annyit mesélt róluk 1 év alatt. Ilyen karakter,olyan képesség... szeretem ezeket,de ez már fúj. Megfér ez egymás mellet,persze a srác nem nagyon élt lelki életet. Ha a kockát 100%-nak vesszük,akkor olyan 70 % körül vagyok én. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 Kockának éppen nem mondanám magamat,bár az igaz hogy szeretek a gép elött ülni,de ha muszály akkor gondnélkül felkelek előle,suli,haverok ienek.Egy szó mint száz, szerintem én nem vok kocka,bár a tanulásban sem jeleskedem :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 zsolt16: volt ilyen kérdés? A kérdés: Stréber, vagy kocka?, Számodra melyik az elfogadottabb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 Szerintem a kocka, legalább lenne közös témánk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piratecaribben Posted Október 25, 2009 Share Posted Október 25, 2009 hát nemtudom tanulni nem nagyon szoktam de az átlagom (4.2) viszonylag elfogadható gépelött nemülök túl sokat inkább kinnvagyok haverokkal a wow-ot rühellem. szerintem 5 éveseknek való. coddal játszok inkább. de azt is ritkán akkorénmost mi vagyok ? :| Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Október 26, 2009 Share Posted Október 26, 2009 Kockára többször van példa. Engem személy szerintem nem érdekel nem tartozom egyik csoporthoz se. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Október 29, 2009 Share Posted Október 29, 2009 utálom mind2t! egyik sem él rendes életet! kocka a gép előtt stréber meg a tankönyv fölött én inkább olvasok kutyázok sportolok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 29, 2009 Share Posted Október 29, 2009 Nekem is van "stréber" osztálytársam, sokat tanul mégis nagyon jó arc. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Október 29, 2009 Share Posted Október 29, 2009 az oké de én azokat nem szeretem akik mindig könyv fölött ülnek nem beszélnek szinte senkivel a tanárnak meg nyalnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 29, 2009 Share Posted Október 29, 2009 Akik a tanárnak nyalnak azokra nem a stréber a megfelelő szó, de a megfelelőt sajna itt nem írhatom le Nem beszél senkivel = antiszociális Stréber "nem feltétlen =" antiszociális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Inkább kocka.(kicsik én is az vok XD ,bár inkább game-er) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
booozs. Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 kockákon röhögök, stréberekről házit másolok. amúgy kockára szavaztam. :] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
palnok97 Posted Július 15, 2010 Share Posted Július 15, 2010 Inkább legyen az ember innteligens , mint kocka egyzser visz még valamit az életben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ Posted Július 16, 2010 Share Posted Július 16, 2010 A kocka, mert én is koczka vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts