Tibgán Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Sziasztok! Már felturtam az egész netet a salátát is meg myspacet is de nincs sehol olyan arc aki faxa beateket tudna csinálni ha mégis van akkor a szarokat eladja a jót meg magának haggya! Tudtok ajánlani gyereket aki ilyenekkel foglalkozik vagy ahol tudnék találni?? Azon belül olyan stúdiót ahol elkezdhetném ezt az egészet a spanommal? mert segítséget már kértem 3x de válasz nem volt. Előre is nagyon köszönöm! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Hát én tudnék beat-eket csinálni, csak most túl profi cuccom nincs hozzá... MIDI van itthon, illetve néhány effekt, ilyen alapfelszerelés. Gitár van négy darab, de nem hiszem hogy az kéne. Ha kicsit pontosabban ki tudnád fejteni, szívesen írnák mást is mint prog metált... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
king34 Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Ez elég érdekes téma. Nekem nyár végén lesz egy promóm azon csak youtube-ról leszedett alapok lesznek. Az igazság az hogy Mo-n Aza-n, Frog-on és Pixán kívül nagyon nincs nagyon alap gyártó. Hogy velük fel vedd a contactot ahhoz meg kell egyfajta ismerettség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Azért vannak Magyarországon is elég jók, ha csak Mr. Joeker-t kell megemlítenem, akit már Amerikában is elismernek.... Van egy olyan program, hogy Hip-Hop Ejay, azzal ha nagyon akarsz tudsz csinálni, de nem túl profikat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 Én csak azt tudom mondani, hogy myspace-n nézelődj! Rengeteg arc van, aki csinál beateket... Megnézed melyik tetszik és megbeszéled vele, hogy mennyibe adná, legalábbis én ezt tenném. A Hip Hop E-Jay szerintem nagyon alap program, ettől sokkal jobb pl a Fruity Loops, vagy a reason, igaz ezek már bonyolultabbak is, de szép alapokat tudsz vele készíteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atir62 Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Dj Ekitos, keress rá, myspace-n, aztán majd meglátod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoca47 Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Szia! Tudom ajánlani Pixát , Jatát , Wata , Smile Of Hell, Dollbeats , Mr. Joeker, Vertiaz (Amerikába dolgozik). Studiot azérrt nem tudok ajánlani mert nem tudom hol laksz. Én pl. a SzvCrew rec-be vagy ha pesten vagyok akkor Cultus Digital ha szegeden akkor Aztech Record's . Most szeretnék saját studiot. De még a 70.000 -ből 500 ft- van meg xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcadrenaline Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Smile of Hell-t én is ajánlom ő tud elég fain alapokat de az ő vonulata nem nagyon való gangsta rappeseknek, viszont van még Suhov akit erősen ajánlok ő is csinál jó alapokat (Suhov esetében 4000/2beat +Dj Globe karc, ha jól emlékszem) Vagy keresd meg MIL-t myspacen és dumálj vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
duec Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 én meg a legjobb spanom csinálunk bíteket olcsón! az olcsó kb 1000-3000 Ft-ot jelent szerintem nem sok egy jó bítér-t! akit érdekel nézzen be vmelyik oldalra amiket alul linkelek és vegye fel velünk a kapcsolatot! www.myspace.com/gorgontorzonbro < itt fain sampler alapokat szerezhetsz www.myspace.com/duecmuzix < ez a sajátom, itt az alsó lejátszóban vannak a bítek! a felsőben kis hallgatnivaló! végül még kis hallgatnivaló ez a csapatunk oldala: www.myspace.com/torzonbroz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisb12 Posted Február 20, 2010 Share Posted Február 20, 2010 tudnám ajánlani a fruity loops 9-et én is azzal készitgetek alapokat eléggé bonyolult de jó kis progi kb 1 hónapja láttam hozzá és elég sok mindenre rájöttem már de még e felét sem ismerem annyira változatos de lehet h csak nekem az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RipeBeats Posted Február 9, 2015 Share Posted Február 9, 2015 (edited) Sziasztok! Rap alapokat csinálok 6-éve egy szimpla számítógéppel meg egérrel meg billel Itt a LINK: https://soundcloud.com/ripebeats%C2%A0 ..ha bárkinek kell Beat, vegyen fel Facebookon és meg beszéljükbéke Módosította Február 10, 2015 radaine direkt link tilos ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djsample Posted Május 6, 2016 Share Posted Május 6, 2016 Simon B. Music Stílusban nincs megkötés!Pl. Ezt is ott készült. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts