b.frenk Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Ennek a pihent játéknak az a lényege hogy feltesz valaki egy kérdést, egyszerűt, nehezet vagy akár hülyeséget is, és a leggyorsabb válaszoló választhat a három ajándéktárgy közül, melyek a kérdést feltevő ajánl fel, úgy hogy kettő ajándéknak megmondja a nevét a harmadik az bizonytalan, tehát az a ? ajándék. Lehet hogy hülyeség, de ha valaki unatkozik annak tökéletes. Példajáték: A kérdést feltevő Milyen állat Scooby Doo? a. kutya b. macska c. bálna Nyeremények: 1. nem fogó fehér filctoll 2. 2 centis gumipók 3. ? A megfejtő A megfejtés az a, és az 2-es számú nyereményt választom Hajrá,hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 30, 2009 Author Share Posted Május 30, 2009 Kezdek is: Mikor volt az '56-os forradalom? a. 1956 b. 1856 c. 2000 A nyeremények: 1. nejlonzacskó 2. használt papírzsebkendő 3. ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Húúú, megjelölném a-t. Ha eltaláltam, mindig is vágytam egy használt papírzsebkendőre. Most akkor nekem kell feltenni egy kérdést? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 30, 2009 Author Share Posted Május 30, 2009 Igen és nyereményeket is Gratulálok a használt papírzsebkendő új tulajának, Shyllardnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Minek a rövidítése az NPH? a. Neil Patrick Harris b. Neil Pina Halmozó c. nátrium-pentil-hidroxid Kis segítség, mert nagyon nehéz: Az egyik teljesen kitalált. Plusz a megoldáshoz nem árt, ha láttad a Kalandférgek 2-őt!!! A nyeremének: Ezek, mind a kapcsolódó személyhez kötődő tárgyak és nagyon klasszak! 1. Eredeti NPH-s póló, amin egy egyszarvún ül, a minta megetekinthető itt: http://media.ebaumsworld.com/picture/trifecta/NeilPatrickHarris.png 2. Egy Tesókódex 3. ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 A megfejtés az a., és a meglepetést választom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Sajnálom Rathel, de nem jó a megfelytésed, bár közel jársz... ez egy direkt becsapós kérdés, azért raktam segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 30, 2009 Author Share Posted Május 30, 2009 Szerintem a b a megfejtés. Én a meglepit választanám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 b.frenk a megfelytésed helyes és a meglepid, pedig nem más, mint--d-o-b-p-e-r-g-é-s-- egy MU mez, mert látom nagy drukkerük vagy (húúú, ez csúnya volt:)) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 30, 2009 Author Share Posted Május 30, 2009 hát ez tényleg, de jót mosolyogtam rajta itt az új kérdés: Melyik a föld leghatalmasabb állata? a. Ámbráscet b. Narvál c. Kékbálna Segítség: Az egyik nem abba a családba tartozik, mint a másik kettő. Nyeremények: 1. Gáspár Evelin msn címe 2. "Szeretem a sört" feliratú zokni 3. ? Lehet gondolkodni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Én úgy tudom, hogy a c., javíts ki ha tévedek. Viszont, ha eltaláltam, akkor a 3.-at kérném. Tetszik ez a játék, jó ötlet volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 31, 2009 Author Share Posted Május 31, 2009 A válasz helyes, a nyereményed egy karóra, mely már 5 éve nem jár és nincsen szíj rajta. Gratulálok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 3, 2009 Author Share Posted Június 3, 2009 Senki nem tesz be kérdést? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Mire megy a villamos? A. Áramra B. Benzinre C. Citromlére Nyeremények: 1.egy alig használt Tesco-s elem 2.egy féleg megrágott zsemle 3.? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Asszem az A. és, ha jó, akkor a 2. ajándékot kérném. Am bocs, h nemirtam ujjat, vmiért kiment a fejemböl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 3, 2009 Author Share Posted Június 3, 2009 Miről volt híres a Kiss zenekar? a. A pókertudásukról és a nyerőgépezési stílusukról b. A festett arcukról és a show szerű koncertjeikről c. A hihetetlenül jó dobosukról és a hosszú hajukról Nyeremények: 1. Egy szívószál 2. 1996-os naptár 3. ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Ez tuti, hogy a b. és az 1. nyereményt kérném. Akkor teszek is: Mi az oldal címe? a. www.pirateclub.hu b. www.kalozklub.hu c. www.piratekaloz.hu Nyeremények: 1. Megkapod a saját accountodat 2. Ingyenes regisztráció a pirateclubra 3. ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
staxx Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Aszem az a! Ha az, márpedig mér ne lenne az, akk a 3.-dik meglepit kérem! a kérdés pedig a következő! Mi az azonosítom? a, 1,147,512 b,1,534,856 c, 1,147,511 Nyeremények: a, elektromos gőzgép b, fültelen füllhallgató (nemtom miez de jól hangzik) c, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 a válasz:c A gőzgépet választom xD Kérdés: Mennyi 1+1 a,2 b,9 c,haggyál békén xD nyeremény: a,illatos wc papír b,wc kefe c,? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 akk a 3.-dik meglepit kérem! A nyereményed nem más, mint egy pirateclub plüssfigura. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 3, 2009 Author Share Posted Június 3, 2009 Az a válasz a helyes, és az 1.-t választom De aztán vaníllia illatú legyen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek007 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 Kérdés: Mennyi 10x10 ? a, 100 b, 1000 c, nem tudom de a haverom majd meg mondja Nyeremény: a, 1 budos zokni b, 2 budos zokni meg 1 pár budos cipő c, inkább semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargarobi21 Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 én az a-t választanám! és nyereményként is az a-t kérem xD Kérdésem: Mire jó a Report gomb? a. Jelenteni dolgokat... b. Riport készítésére c. nem tudom és nem is érdekel, mert éhes vagyok... Nyeremények: 1. Egy alig használt, erősen karcos CD 2. egy törött DE 100%-ban higanymentes hőmérő 3. ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Hátebbemost vok biztos, mert nálam nincs ilyen gomb, de megjelölöm az a.-t, bár a szívem a c-hez húz Jaés a 3. nyereménytárgyat kérném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Jöjjön az én kérdésem: Mi szükséges a tejszínhabos eper elkészítéséhez? a., Szeder! b., Freon-gáz c., Piros szemű gyümölcs d., az alábbiak közül egyik sem Szólok, becsapós... A nyeremények: 1., Az üres CD-m, az alábbi topikból: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6215373 2., Egy hetes utazás Kisfalura, azaz Pordašinci-re, bárhol is van az a hely... 3., \_|???|_/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargarobi21 Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Hátebbemost vok biztos, mert nálam nincs ilyen gomb, de megjelölöm az a.-t, bár a szívem a c-hez húz Jaés a 3. nyereménytárgyat kérném. Gratulálok! A tiéd lehet a tudat, hogy helyesen válaszoltál a kérdésre...büszke lehetsz magadra! (a meleg kézfogás most elmarad...) ________________________________________________________________________________ A válaszom az előző kérdésre az d.! Indoklás: a. szeder (nemhinném mert ha kellene bele akkor az már "tejszínhabos eper szederrel" lenne... b. Freon-gáz (nem feltétlenül van rá szükség mert kézzel is fel lehet verni a tejszínt) c. Piros szemű gyünölcs (elképzelhető de ha ezt választanám akkor ennyiből ribizlit is kaphatnék...) d. (ez a nyerő szerintem! mert a felsorolt dolgokat akár el is hagyhatjuk...) Ha a válaszom helyes akkor a 3. ajándékot kérem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Gratulálok, nyertél. Nyereményed Szent Péter üzenete, ki megmutatja hogy ki is vagy valójában. http://www.pirateclub.hu/uploads/av-1142689.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Hol található Németország fővárosa, Berlin? A: Igen B: Nem C: Nem tudom Nyeremények: 1.) Vízhatlan törölköző 2.) Napelemmel működő zseblámpa 3.) 100%-ig cukormentes kristálycukor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts