Shyllard Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Nem tudtam, hogy hova tegyem ezt a témát, hisz a Szavazások fórumon lehet, h lennének páran, aki kazér szólnának bele, h mérnincsnenek games figurák, vagy egyebek. Ugyhogy a filmesekhez raktam, mer sztem ideillik (bár lehe, h nem). Megpróbáltam mindenkit beletenni, bár így sem sikerült az összeset. Hiszen annyi van. Namindegy szavazzatok, azt kiderül ki a legkultikusabb! Am én Darth Vader-re szavaztam. Sztem egyértelműen ő a legnagyobb szerkesztés: Sylar bekerült Spock helyére, Jack Bauer, pedig Jacques Clouseau felügyelőéra. Továbbá helyet cserélt Rocky Chev Chelios-szal. Hát bocs a kikerültek rajongóitól, de eddig nem szavazott rájuk senki sem, úgyhogy betettem helyettük újakat. újabb szerkesztés: Jason Bourne helyére bekerült Freddy mégegy szerkesztés : Rájöttem énis, h Joker iszonyat nagy alak (Jack Nicholson-ként és Heath Ledger-ként is brutális), úgyhogy beraktam Kirk helyére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Hát barátom. meg kell mondanom a szívembe martál Ennyi nagy alakot felsorolni Neo, Vader, vagy Gump nem is beszélve Rozsomákról Nehéz választás elé állítottál De Rozsomákra szavaztam De ha tehettem volna többet is megjelölök! NAgyon találó szavazás! Grat hozzá! Biztos sokan benéznek még! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Gump picit "visszamaradottabb",de épp azért szeretni való figura. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Háhá! Egyenlőre 2 szavazattal Wolverine vezet! Éljen! Bár rá szavaztam, de szerintem általánosságban nem ő az. Én is többet jelöltem volna szívem szerint, még Neo-t, Darth Veder-t, a Terminátort, ja és persze a minden lében kanál Jack Sparrow-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 Erről órákig lehetne vitatkozni, én nem jelöltem meg semmit, a másra szavaztam!Viszont a felsoroltak közül szerintem Darth Vadernek van a legnagyobb kultusza a filmes világban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ágaskirály Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 Szerintem egyértelmű:Darth Vader a legjobb,de azért Jack sparrow se rossz vagy Farkasra is lehetne szavazni:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 MOndjuk én még Leonidast is betettem volna! A This is sparta kultusz elég naggyá emelte Meg Chuck Norrist Az is még egy külön történet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 19, 2009 Author Share Posted Május 19, 2009 Ha jobban megnézed, Leonidas az be van téve, csak nem vetted észre! Am Chuck Norrison énis gondolkoztam már, ugyhogy most leis cserélem a Die Hard-os barátunkra! Belegondolva ő nem is olyan népszerű, mint az az ember, aki egy hajszálával ölni tud! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 nagyon jó a felsorolás, többet is tudnék jelölni, de kicsit elfogult vagyok szerintem Eric Draven A Holló c. filmből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 Szigorúan a kérdésre válaszolva egyértelműen a star wars franchise a legnagyobb (volt ideje kialakulni), tehát arra is szavaztam, bár nem szeretem a sw filmeket. Nagy a hajcihő a harry potter körül is, meglepődtem, h ez nincs a listában, bár ezeket a filmeket se szeretem . De pl kirk kapitány vagy spock aztse tudom kicsoda. Ha az lett volna a kérdés, h nekem ki a legkultikusabb akkor a terminátor vagy jigsaw közt vacilláltam volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 20, 2009 Author Share Posted Május 20, 2009 Kirk és Spock a Star Trekből vannak. Harry Pottert azért nem tettem be, mert ő a könyveknél számít kultikusnak, a filmeknél vizont nem, mer azok közel 4-et elbasztak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Hát sztem Darth Vader mindent visz xD esetleg még Indiana Jones... de am ottvan még pl Rocky vagy Rambo, sztem ezek is nagy alakok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegamelord Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 james bond kimaradt és tony montana is :excl: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Május 29, 2009 Share Posted Május 29, 2009 Én House-ra nyomtam a voksot, igencsak egyedi csávó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Drath Vader! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piccolino Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 Jack Sparrow, Gollam , Darth Vader, Terminator, Jigsaw. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 A lényeget kihagyni...ilyeeet... Chuck Norris elbújthat JACK BAUER mellett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 1, 2009 Author Share Posted Június 1, 2009 Jack Bauer tényleg nagy Ász, de szerintem azért Chuck Norris nagyobb. De ki tudja, lehet, h a 24 főszereplője lazán kinyírná az öreg bunyóst... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 Nemrég ugrott be, hogy kit felejtünk el. A Hősökből Sylar? Laza sorozatgyilkos a csávó, másodpercek alatt felnyitja a koponyádat . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 2, 2009 Author Share Posted Június 2, 2009 Gondolkoztam rajta, hogy betegyem-e, hiszen énis nagyon bírom meg minden, lehet, h most beis teszem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 Na , így már jó , tudtam módosítani a szavazatomon Köszönet érte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 sztem Hanulu Kincs ami nincs-ből. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 csák norisz! Nincs még egy olyan színész (vagy ember) akiről ennyi vicc született volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 Azt se tudom ki az a Neo. Ja a lágy szellő, jóvan. Ja ez szavazós topic, akkor egyértelmű, hogy Jigsaw! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 Anakin Skywalker a király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkaro Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 és a horrorkarakterek mint jason vagy freddy vagy mike? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benegege Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Wazz énis ugyan ezt akartam írni Akkor egyértelműen Freddy szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Nálam "JOKER" a Befutó!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Egyedüli Joker fan vagyok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 11, 2009 Author Share Posted Július 11, 2009 Mostanában én is nagyon be Joker fanosodtam, de a szavazatomat nem tudom megváltoztatni :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts