hátén Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Amíg nézzük a sorozatot, addig találgathatunk, elmélkedhetünk, hogy ki a gyilkos, ki fog tuti meghalni és ki lesz a túlélő. SPOILER veszély http://images.netbag.hu/20090710/17141782080.PNG Tabló módosítva a befejezés alapján Jelen pillanatban,2 verziót tartok lehetségesnek: 1. A seriff nem is ölte meg Wakefieldet - ezért van az a sok cikk a padláson- és most visszatért. 2. Jimmy (remélem tévedek,mert ő a kedvencem)- főleg,mert annyira jófiúnak tűnik, másrészt mert nyilván vannak elfojtott sérelmei bőven. Állhat az indítékok mögött egyfajta kisebbségi érzés, hiszen ő ottragadt a szigeten,és az átlagos srác megpróbál ezzel kitűnni. Ugyanakkor nagyon jóban van a sheriffel,ismeri őt annyira,hogy tudja belemegy a játékba (a festékes üzenetből látszik, hogy a gyilkos jól ismeri a sheriffet),mert Wakefield megszállottja. Főleg Abby és a násznép érkezése pedig életre keltik a Jimmyben megbúvó gonoszt. Az esküvői társaság még inkább kedvezőbb feltételeket biztosítanak számára, hiszen rengeteg ismeretlen, potenciális áldozat és ezzel együtt gyanúsított is érkezett. .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jessy11 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Nekem 4 tippem van így az 5 rész után : RICHARD ALLEN JIMMY MANCE HENRY DUNN WAKEFIELD De,hogy őszinte legyek egyértelműen biztosra egyiket sem merném állítani. (pedig általában jó vagyok az ilyenekben ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Május 27, 2009 Author Share Posted Május 27, 2009 Szerintem Richardot kihúzhatod. Van ez a 96%-os egyezés ez alapján ,lehet egy olyan személy aki Wakefield fia/lánya,mondjuk gyermekkorukban elhagyta őt az apja,vagy folyton lenézte és ezzel próbál bizonyítani neki,hogy a nyomdokaiba lép?Ebben az esetben a szigeten élők nem tudhatják,hogy ki is a leszármazott. Mondjuk nekem nagyon gyanús lett :Cal Vandeusen. . Róla aztán tényleg nem gondolná senki... Persze ez nem azt jelenti,hogy Jimmyt már kihúztam a listáról... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jessy11 Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 Most,hogy megnéztem a 9.részt is,teljesen megdőlni látszik a teóriám. Ez alapján ugyanis szinte egyikről sem lehet elképzelni,hiszen egyikük sincs egyedül. Esetleg Nikki,vagy Maggie jöhetnek most szóba nálam... Remélem azonban ,hogy nem így lesz,mert egyik sem tetszene. Nikkit ugye alig láttuk,így nagyon könnyű lenne. Maggiről eltudnám képzelni,de valahogy mégsem...Remélem a következő résznél már valamennyire okosabb leszek,vagy nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Június 17, 2009 Author Share Posted Június 17, 2009 Végre nekem is sikerült megnéznem a 9.részt. Na igen,most mondom azt,hogy egyenlőre - de legalábbis a következő részig- nem tippelgetek. Ez a rész ugyanis tényleg minden eddigi teóriámat megdöntötte,szóval csak szép nyugodtan várom a 10.részt,talán egy picivel előrébb juthatunk utána U.I.: Látom,nem sok mindenkit érdekel a téma....hm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
catus2 Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Én tudom ki a gyilkos, mert végignéztem eredetiben. Én soha nem gondolnék rá. Egyébként nem csak egy ember a gyilkos!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts