Lovetta Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 Na válaszokat várok... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 én minden nap autóval jártam, és mindenkinek mutogattam a jogsimat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomcsii Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 Nálam van a napszemcsis lego ember:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
heibisch Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 Mesét olvastam a többi gyereknek. A másik: jó sokáig bírtam tartogatni a számban a foggyógyszert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elképesztő Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 Nálunk mi voltunk a helyi menő gyerekek alapból Már nem azért hogy nagyképü legyek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Én azt hiszem semmivel sem,de arra emlékszem,hogy egy srác a karácsonyra kapott zöld sárkánybábjával menőzött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Én azt hiszem avval, hogy szerettem tornázni, meg hajlékony is voltam, és mindig én másztam a mászókán a legügyesebben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Nekem volt először az oviban összteleszkópos járókeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Amikor meg nem az udvaron játszottunk hanem bent, akkor a müanyag játékok közül mindíg én voltam a sassal. Az volt a legfainabb figura. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Én azzal "menőztem" hogy szerettek a fiúk velem lenni, és a többi kiscsaj mindíg mérges volt hogy velem játszanak a fiúk, velük meg nem. :lol: Már ha ez annak számít! Mondjuk mostanában is szivesebben vagyok fiúkkal, és ebből mostanában is van problémám... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts