mao631 Posted Május 12, 2009 Share Posted Május 12, 2009 Sziasztok. Gondolom már jó páran kerestetek a telefonotokhoz függetlenítő kódokat.Nos én találtam egy jó kis oldalt ahol pár kattintással ti is kiüthetitek a szolgáltató álltal levédett mobilt.Erről az oldalról letőlthető a szoftver is amivel csatlakoztatni tudod a mobilodat a pc hez,részletesen leírja mit kell tenned mindet képekkel ilusztrálva ja és ami fontos Magyar nyelven.Ime a link: http://www.peters1.dk/unlock/samsung/?sprog=hu Ha véletlenül már linkelve volt akkor bocs,kerestem de nem találtam.Teszteltem 2 db nokia 3310 1db samsung x450 és kiütötte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixer84 Posted Január 17, 2010 Share Posted Január 17, 2010 ez nagyon jó!!! épp szükségem volt egy ilyenre amihez nem kell kábel és lőőn világosság a telefonban teljesen független!!! köszönöm szépen hogy megosztottad!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attila0113 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 ez nagyon jó oldal. örök hála érte! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david78 Posted Január 27, 2013 Share Posted Január 27, 2013 köszi szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts