chucky.10 Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Sziasztok! Ide írjon mindenki akinek volt már halálközeli eseménye, és meséljétek el a történetet! Nekem egyszer egy Shell Gas tábla állt bele a fejembe, ha 1cm-el lentebb megy nekem annyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Mi meg haverokkal lementünk focizni, leesertt a tető, és szerencsénk volt, hogy éppen lementünk a pályáról, mert ha maradtunk volna: bumm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csakesz Posted Május 12, 2009 Share Posted Május 12, 2009 Tegezhetsz nyugodtan Amúgy volt amikor gyerekkoromba egy tolató IFA alá becsúsztam a BMXemmel, ha nem lett volna kapu amit a sofőr becsukjon akkor átment volna a fejemen :S:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lóbab Lecsó Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 én 2 évesen beleestem az "úszóknak" való medencébe més majdnem megfullattam ha apám nem vett volna észre megfullattam volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts