neeo9v2 Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Én mindkettőt birom de Balázst jobban mert régebbóta van TV műsorokba! Janit a poénjaiért és mert sok jó produkcióban részt vesz! Hajrá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Egyértelmű, hogy mindkettő. A 'Celeb vagyok'-ba csak néha-néha néztem bele, mert finoman szólva sem szeretem az ilyen műsorokat, de a Danubius Chili-ben (illetve Pirítósban) nagyon jók voltak. Nem érdemes közülük választani, ezek együtt a legjobbak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Mindkettőt bírom, főleg a Danubius Pirítós miatt. Ott nagyon jó műsort csinálnak, remek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reactor Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Én Vadon Janira tettem a szavazatom, őt jobban bírom, mondjuk Balázs nélkül még őt sem láttam. OFF: Am Vadon Jani nem Kicsi G. (ejtsd: dzsí) volt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Május 8, 2009 Author Share Posted Május 8, 2009 szerintem nem mert Kicsi J=Kicsi Jani/János ebből következtettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reactor Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 én is azért nem mondtam biztosra, mert az lenne logikus csak másra emlékeztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 meg kell mondanom őszintén nem ismerem őket igazán, csak TV-ben 1-1 kis részt csíptem el kapcsolgatás közben, és neten vannak videórészletek róluk, viszont számomra végtelenül primitívnek és erőltetettnek tűnnek. Meg lehet kövezni érte, de cirkusz és kenyér kell a népnek. Sajnos van rájuk igény, és ez szerintem azokat is jellemzi akik értük rajonganak...de ízlések és pofonok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Útálom őket! (Ilyen ne van ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Tv-t csak akkor kapcsolok be ha bl vagy barátok közt megy, zsla nekem egyik sem ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Május 8, 2009 Author Share Posted Május 8, 2009 Van aki nem bírja ezt a remek párost? E.Draven ne ítélj míg nem láttál/halottál egy teljes műsort tőllük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Én Balázsra szavazok...Annyira sűrűn nem szoktam nézni a műsorukat...a celebekbe belenéztem egy párszor ott jól alakítottak mindketten De nem vagyok megszállott rajongója egyikőjüknek sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Május 9, 2009 Share Posted Május 9, 2009 én is Bálázsra szavaztam. A Janinak nem jön be a stílusa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doboghaszii Posted Május 9, 2009 Share Posted Május 9, 2009 Mindkettő jó, de nem a TV-s teljesítményük miatt, szerintem ami üt az a rádióban amit leművelnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Május 9, 2009 Share Posted Május 9, 2009 SZerintem a Balász az vicesebb meg jobbak a poénjai Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Balázs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 MIndkettő!!! Balázs jól néz ki és iszonyú jók a poénjai, de a Janinak csak a poénjai nagyon jók xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Mindkettőt bírom, mert így együtt alkotnak nagyon jó párost, főleg a Danubius pirítósban alakítanak nagyot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 a tv-ben az a baj h előre megírt poénokat jáccanak meg és erőltetett az egész. a danubiusban meg az tényleg jó. kiváncsi lennék janira h egyszer egyedül mire lenne képes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jessy11 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Mindkettőt bírom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Mindkettő jó,együtt pláne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 8, 2009 Share Posted Június 8, 2009 mind a 2 jóarc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 számomra végtelenül primitívnek és erőltetettnek tűnnek. Sajnos van rájuk igény Ennyi, mindkettőt utálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Nem szeretem őket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts