RapiD Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Én sem dohányzom. Káros. Ennyi, nem kell túlspilázni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BastaRasta Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 szerintem ő nem tudja mert nem cigizik rendszeresen. Szerintem midnenki aki nem cigizik azt gondolja h ez meg az csak azért cigizik mert más is meg menő. persze én sem dohányzom de tudom h aki cigizik miért cigizik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BastaRasta Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Nem dohányzom. Miért? Mert hülyeség. Nem leszek jobb, több tőle. Akkor inkább valami másba fektetem bele azt a pénzt. Kipróbálni sem fogom. szerintem ő nem tudja mert nem cigizik rendszeresen. Szerintem midnenki aki nem cigizik azt gondolja h ez meg az csak azért cigizik mert más is meg menő. persze én sem dohányzom de tudom h aki cigizik miért cigizik bocsi az előző hsz. uj vok még nem tudom h kell idézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghead Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Aki nem dohányzik az ne akarja megmondani hogy mások miért dohányoznak, mert fogalma sincs róla! Régebben én úgy voltam a cigivel hogy nekem nem kell, meg hogy mi abban a jó? De nem oltottam az embereket hogy ettől nem vagy menő. Telt az idő, egyre kíváncsibb lettem hogy mi lehet abban a jó? Apum is cigizik szóval elég gyakran belegondoltam, de amikor szóba került és megkérdeztem nem mondott rá semmit. Aztán egyre több cigis haverom lett, együtt szórakoztunk hétvégén, ittunk is, azzal nem volt bajom. Adott volt tehát az alkalom, kipróbáltam. És minden ellenérvem amit a dohányzás ellen fel tudtam hozni eltűnt. Szédülés, jókedv, tetszett. Ez után hétvégéken mindig megkínáltak, 1-2 szállal. Később már suli után is. Aztán vettem magamnak, szívtam a suliban is. Most meg eljutottam oda hogy hiányzik ha nem gyújtok rá. Most szombaton lett volna 3 hete hogy nem cigiztem de egy haver megkínált. Nem bírtam nem elfogadni. Írjátok hogy büdös meg drága, de egyszerűen nem tudsz erre gondolni amikor kívánod. Próbálok nem rágyújtani, majd meglátjuk meddig bírom, meddig nem. Befejeztem a kisregényt, jöjjön az eredeti téma: cigi 1 éve korábban a szédülés miatt most meg mert van hogy hiányzik, meg poén, + ez olyan amit nem lehetne a suliban csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candlejack Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Cigizek kb. 1 éve, mert csak. Semmi különösebb okom nincs rá. Lucky Strike Red a zisten Néha haverokkal vízipipázok. Meg kb. 2x tubákoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Egész életemben egy rohadt slukkot nem szívtam és nem is szándékozom, inkább iszok, de nem vagyok alkesz ^^ ;D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krusk Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Sztem büdös rossz szaga van és még káros is a passzív dohányzás. Meg inkább veszek Piát mint cigit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts