szili_x14 Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Paraméterek Frekvenciasáv GSM 3 band Telefonkönyv db 510 Memória MB 12 Memória bővíthetőség Nincs Magyar nyelvű menü Van Flight mode Nincs Operációs rendszer Nincs Készenléti idő óra 300 Beszélgetési idő óra 7 Súly g 85 Méret mm 100*45*19 Akkumulátor Li-Ion Kijelző pixel 128*128 Színes kijelző cSTN Színárnyalatok száma db 65k (16 bit) GPRS Van EDGE Nincs Generáció 2G WAP xHTML EMS eMail MMS Van Infraport Van Bluetooth Nincs WLAN Nincs Blackberry Nincs Vibra jelzés Van Kihangositás Nincs Hanghívás Van Hangjegyzet Van Csengőhang letöltés Van Dallamszerk. Van Polifonia MIDI MP3 Van Rádió Nincs Kamera CMOS Kamera felbontása VGA Video Van GPS Nincs Java MIDP Push to Talk Nincs RotaS Nincs TV be vagy kimenet Nincs Brand Qick Share Limited Edition Nincs Egyebek Calendar, T9 input SAR 0,70 N/A = Nincs adat. Én nekem ilyen telefonom van még most is, eddig semmi bajom nem volt vele. Talán egy: nekem egy kicsit buta telefonnak számít és a 12 MB memória is kevés. De úgy alapjába véve ez egy jópofa kis telefon, nem hagyott cserben. Ha neked is volt ilyened(vagy esetleg van), akkor nyugodtan írd ide véleményed! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 Egyik ismerősömnek (öö asszem neked) ilyened van de jó kis teló lenne ha nem lenne 10éves elszállt felette az idő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Május 8, 2009 Author Share Posted Május 8, 2009 háááát mennyire igazad van amugy csak 7 éves Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 nekem ez a kedvenc telefonom de sajnos betört a kijelzője ezért lecseréltem egy samsung d900i-re, de nemdobtam el a sony-t tettem egy BMW képét a kijelző elé kiszedtem az aksit kifúrtam a tetejét és összeragasztottam hogy nelehessen szétszedni Jókis kuilcstartó !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scotty91 Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 ááá nekem is ilyenem volt jó kis teló nagyon szerettem. Két év gari volt rá, két év után kicsit tönkre is ment szegény, kijelzőcsere, gombsorcsere, elő-hátlap csere, ingyen. Mintha új lett volna, sajna elhagytam:((( Most 5320 van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Május 31, 2009 Author Share Posted Május 31, 2009 Itt egy oldal, amin k300i-re vannak: Szoftverek, háttérképek, csengőhangok, játékok, témák és képernyővédők Akinek még ilyen telefonja van, annak érdemes ide benézni, jó dolgok vannak itt http://www.myk300.lasyk.net/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts