agentzs1 Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Gondoltam, bearanyozom a Ti napotokat is az alábbi kis történettel, amely az egyik ismerősömmel történt ma, és megosztotta velem: Időpont: ma ( április 19 ) délelőtt Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút Elvittem az autót szerelőhöz, hogy nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb. Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot.. Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított Szóval jön ő a kutashoz: Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci Kutas: milyet? Csaj: ccc nem tom. hány napos van? Kutas: ilyen-meg ilyen. Csaj: Ilyen jó lesz. Kutas: ok, rendszám?. Csaj: Most szívatsz? Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött 3 perc múlva b***i, visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, hogy ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez? Kutas: nem kellett volna behozni, elég lett volna ha bemondod Erre a csaj: "úúú igen,?" jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, jó fej volt Azt hiszem, ha a jövőben pályamatricát veszek, ez mindig eszembe fog jutni! Csak el ne röhögjem magam vásárlás közben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Fájdalom és emberi hülyeség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Okos kislány ,gondolom ilyen plázacica lehetett ,akit nem az eszéért szeretnek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 csak gratula,esze mint a föld XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thisno Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 XD ajjajjajajjajajjjjjj XD ez vad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Az tette volna fel az i-re a pontot ha a barátja 150 kilós kigyúrt kétajtós szekrény hasonló tömegű aranyfuxszal és megfejelte volna a kutast :D Amúgy nagyon állat sztori Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 Jézusom...hát ez nagy. Gondolom szőke volt. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Május 3, 2009 Author Share Posted Május 3, 2009 szöszit akartam írni csaj helyett a címben, de mondom nem leszek előítéletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 A idióta csajszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 Olyan éles az esze, mint egy érett tök. Sajna ismerek ilyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 Remélem szőke volt a csaj :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxXDarknessXxX Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 szőke ?XD hidrogén szőke xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 nagy sztori Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 ez ütött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli1986 Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Ez durva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Köszi Jobb lett a kedvem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zade Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Aztaa xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Hát ez gyerekek szánalom...és a sok pasi akinek nincs szeme az ilyeneket szereti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apunk Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 De durva. Ilyen egy hülyét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts