tamás1990 Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 Heló! Beleraktam a DVDírót a gépbe és valamiért nem ismerifel bekapcsol a gép de ugyveszi mintha nem lennebenne semmi csak a vinyót ismerifel semmimás se a régi és nemtom miértlehet ez:S:S Ha valaki eltudná mondani meg köszönném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 SATA vagy IDE?? BIOS-t ismered?? Jemperelést nézted?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás1990 Posted Április 29, 2009 Author Share Posted Április 29, 2009 SATA nemnagyon ismerem Jemperelés?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 Ha SATA-s akkor könnyebb dolgunk van! Először is nézd meg hogy normálisan van-e csatlakoztatva az adat kábel (ez megy az alaplapra), és a tápkábel (ez jön a tápegységből)! Próbáld másik csatlakozóra tenni a DVD-t! Esetleg a Winyót is átrakhatod másikra! Ezek után cseréld ki a Winyóra menő kábeleket a DVD-re!! Ezzel ki tudod zárni hogy rossz lenne a kábel! Ha ezek után sem jó, akkor még kitalálunk valamit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás1990 Posted Április 29, 2009 Author Share Posted Április 29, 2009 Azzal nincsgond mármint a kábelkkel sztem a BIOS-ba lesszvalami de ott nemtom mi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 gépet amikor bekapcsolod villog az író ledje? mert adatkábeltől függetlenül is villognia kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás1990 Posted Május 1, 2009 Author Share Posted Május 1, 2009 az a kis zöld cucc az író elején? mert az nem.. de az írónak baja nincs mert kipróbáltam haveromnál.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 ésamikor haverodnál kipróbáltad villogott bekapcsoláskor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás1990 Posted Május 2, 2009 Author Share Posted Május 2, 2009 (edited) ahham ott minden frankóvolt még néztünkis h nem zöld hanem ijen narancssárgásfényevan (azért emléxem ennyire) és köszi h segitetek:) Módosította Október 12, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 nah és nemgondolod hogyha a te gépedben nemvillog akkor nemkap áramot? kábelezéssel lesz vmi gond, vagy a tápod nem bírja el, bár ezt kétlem amugy sata cuccokat nemkell jumperelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás1990 Posted Május 3, 2009 Author Share Posted Május 3, 2009 biztos h nem a kábelezésselvan gond mert vagy 4hejre bedugtam.. hiddel nekemis ezjutott előszö eszembe... ennyire nemvagyok analfabéta:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 még 1 kérdés aztán feladom tálcát ki tudod nyitni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fzoltee Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 megsérült mikor a haverodtól elhoztad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás1990 Posted Május 8, 2009 Author Share Posted Május 8, 2009 nem nemtudom kinyitni és nem nemsérültmeg vigyázok az ijenekre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fzoltee Posted Május 9, 2009 Share Posted Május 9, 2009 figyelj valami történt ha áramot kap akkor villog a tied nem villog tehát nincs benn delej akkor csak belül történt valami mondjuk lekoccoltad vagy a haverodnál kapott én visszavinném ha ott még mindig megy a gépedbe kell keresni a hibát, mert a delej mindenhol ua. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás1990 Posted Május 16, 2009 Author Share Posted Május 16, 2009 haveromnál gond nélkül működik... és már a régism fogadjavissza.. mármint a régi dvdírót.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totti1983 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Sziasztok! Tnap CD-ről másoltam szgépre, mikor vmiért újraindult, azóta nem ismer fel semmilyen lemezt a DVD-íróm! Pioneer márkájú, DVR-109-es! Áramot kap, mert világít, de nem pörgeti fel a lemezt, hanem csak kattog! Sztetek mi lehet a baja? A firmware-t már frissítettem, nem használt! Előre is köszi a választ! Józsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts