nickey Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 tehát én egy felnemfedezett zseni vagyok? pardon, bagoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Ezek szerint én bagoly vagyok quwik xD de anyám szerint nem tesz jót háhá majd reggel jól megkapja xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-drew Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Ki korán kel, az aranyat lel. Ki meg későn kel, annak nem marad arany, az agyát kell használnia. Teljesen logikus. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Ez akkora baromság, hogy ekkorát még nem láttam Ezek az emberek nem azért keresnek jól, és nem azért inteligensebbek mert rendszeresen későn kelnek, csupán inteligensek > jó állásuk van, esetleg saját biznisz > kelhetnek rendszeresen későn ha ezt így egy halom tudós nem tudja levezetni, akkor menjenek inkább falazni, vagy sittet lapátolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyke007 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Ez hülyeség én általában 7-8 orát alszok és jó tanuló vagyok de nővérem az 10-11 órát alszik és elég rossz tanuló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Akkor én is bagoly vagyok, meg már nagyon okos is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetesbence Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 én is későn kelek. És az IQ is 120! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly115 Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Egyetértek gery11111-el! Ez egy nagy baromság!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 ez megfektetett: "a rendszeresen sokáig alvók átlagban intelligensebbek" akiket én ismerek, és későn kelnek, ez egyáltalán nem mondható el róluk! sőt! nem értek egyet a cikkel. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 én is későn szoktam általában felkelni de nem érzem magamat attól okosabbnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Végre bebizonyosodik, hogy én sem vagyok hülye! Egyébként ez, hogy a baglyok, akik anno a törzsre vigyáztak éjjelente.... szerintem butaság. Nekem ne próbálják meg bemagyarázni, hogy egy tűzre vigyázó ősember üknagyapi miatt nem alszok esténként... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csodálat Posted Szeptember 26, 2009 Share Posted Szeptember 26, 2009 Ha ezt meghallgatom a felébredés után sokkal tisztábban tudok gondolkozni: Altató hangok delta hullámokkal - Relaxációs zene a jó alváshoz: http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&showtopic=6323780&view=findpost&p=1343414212 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts