adamamester Posted Április 23, 2009 Share Posted Április 23, 2009 Na ez lenne az: Teljes mértékben csak egérhasználat volt.... És itt egy másik is: Ez szintén úgy készült... Gondoltam rakok be valami újjabbat:) Ez pedig ceruzarajz ,photoshoppal felturbózva:) Valamint: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Hát te tudsz valamit! ^^, Nagy jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 nemrossz de sztem figyelj az árnyékokra legközelebb most nem olvastam el a kommentet csak a képet néztem...és úgy fogtam fel mintha rajzolnád...de egérrel se lenne neked már nehéz ezt belevinned ha már ez megvan Mivel h a szeme felett nincs a smink v árnyék v én nemtom mia az a szín de a lány arca anélkül torzul. am megvan a karaktere és felismerhető szal grat .D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamamester Posted Április 25, 2009 Author Share Posted Április 25, 2009 Próbáltam figyelni rá,de nem akartam hogy túlságosan sötét legyen az arca....de most hogy mondod a szeménél tényleg kihagytam....azért kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Egész jóak,igazi művész vagy! Én inkább sötétebb képeket rajzolok,habár én cerkával nem brushal :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts