Lord_AdEe Posted Augusztus 31, 2005 Share Posted Augusztus 31, 2005 Nem tom ki ismeri mert a mai fiatalok csak a szar tv2t meg rtlt néznek és nem diszkóverit mert azon megy már egy jó ideje, én spec imádom a műsort, ti? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Augusztus 31, 2005 Share Posted Augusztus 31, 2005 A műsort én is nagyon szeretem Főleg az öreget, mert az mindig mindenkivel kötekedik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 31, 2005 Author Share Posted Augusztus 31, 2005 jah Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 31, 2005 Author Share Posted Augusztus 31, 2005 a kedvenc mocijaim innen Commanche Dixie Chopper I robot bike Junior's dream bike több moci: www.orangecountychoppers.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Augusztus 31, 2005 Share Posted Augusztus 31, 2005 Igen, ezek tényleg király járgányok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Augusztus 31, 2005 Share Posted Augusztus 31, 2005 (edited) A commanche-n ténleg sokat b*szakodtak Módosította Február 10, 2006 -=NicK=- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halomann Posted Szeptember 3, 2005 Share Posted Szeptember 3, 2005 Nekem is a discovery a kedvenc csatornám. Imádom az ilyen műsorokat. De a fiatalabbik fiú is király. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted Szeptember 3, 2005 Share Posted Szeptember 3, 2005 nem vagyok nagy motorimádó, de amit ez a kis csapat művel.... sztem naon f@sz4 csoppereket szoktak összerakni! plusz még az teszi különlegessé a mocikat, hogy egyedi építésűek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
187Montana Posted Szeptember 17, 2005 Share Posted Szeptember 17, 2005 Paul Teutul a király és az OCC! Szerintem a szabadságszoboros moci volt a legpöpecebb, de a tűzóltós is király volt. ui: NC, Spektrum, Discovery---->ITT VANNAK AZ ÉRTELMES MŰSOROK! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheephear Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Igazat adok mindenkinek. Télleg ezeken az adókon (NG, Discovery, Specturm) mennek a legértelmesebb műsorok. Az American Choppers-t pedig kifejezetten kedvelem. Egy bajom van csak. Hogy sehonnan nem tudom leszedni a részeket. A torrenten fennt van, de ez számomra járhatatlan út. Ha esetleg lenne rá lehetőség, akkor szívesen fogadnék 1-2 tippet. Jah, és OCC rulez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grabo Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Nézzetek körül a Harley oldalán vannak érdekes dolgok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontom23 Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Ez tényleg faja műsor nekem eddig az "Én a robot" chopper tetszett a legjobban full krómos volt az egész,és a krómozott cuccokat nagyon bírom!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyly Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Én is imádom az Amcsi Motorokat nézni. Műszakit végeztem lehet hogy azért is szeretem a műsort, de sokat dob a műsoron a folyamatos kis összetőzések, kekeckedések egymással. Nekem a sárga Lance Armstrong Motor tetszett, nagyon egyedi kis moci lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daron Posted Január 6, 2006 Share Posted Január 6, 2006 Én azt csipázom ahogy az idősebb Paul mindig cseszegeti a fiát. Meg a Michael is nagy arc csávó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charley Posted Február 2, 2006 Share Posted Február 2, 2006 Nagyon jó műsor. Csak az a baj, hogy kicsit későn van, de nem hagyom ki soha, még akkor se ha ezért tök kómás leszek a sulibban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JÁMBI Posted Szeptember 9, 2006 Share Posted Szeptember 9, 2006 Imádom ök a legjobbak !! Csak kár hogy magyarországon még egy OCC-s polot is neház beszerezni ! DE akkoris ök a legjobak imádom nézni őket hogy hogyan szívatják egymás meg hogy mien fasza motorokat csinálnak !! Egyszer remélem énis tudok velük készitetni egy motort!! Szép kis álom!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Szeptember 26, 2006 Share Posted Szeptember 26, 2006 Sajnos csak pár részt láttam, mert nincsenek ilyen adóink de imádom a motorokat imádok mindent ami motorozással kapcsolatos. Chopperek a kedvenceim. Egy gyorsaságin sza*ul néznék ki, rá se férnék. Állítólag azok nem nagy embereknek való motorok, de jól néznek ki. Az a jó moci amin terpesztve kell ülni és nyujtott kézzel kell a kormányt fogni. Én ilyen motort szeretnék: Suzuki Savage Suzuki Maruder Suzuki Intruder Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaba19 Posted Szeptember 26, 2006 Share Posted Szeptember 26, 2006 Tényleg jó az Amcsi Motorok, de van némi valóságshow felhangja, és kevesebbet foglalkoznak a motorokkal. Ellenben -ha tudjátok- nézzétek meg a The Great Bike Build-Off sorozatot. Ebben minden részben két híres chopper-építőnek (Indian Larry, Paul Yaffe, Mondo ...) kell néhány nap alatt összedobni egy-egy motort, aztán a végén egy motorostalálkozón a közönség dönti el, hogy melyik lett a jobb. Nem csinálnak olyan csilli-villi gépeket, igazi országúti motorokat építenek. Indian Larry az egyik motor vázát láncszemekből hegesztette össze. Azaz igazi meló... Kár, hogy már meghalt a fickó, ő csinálta a legjobb gépeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodykani Posted Október 9, 2006 Share Posted Október 9, 2006 Én nagyon szeretem ezt a sorozatot csak jó lenne ha valahonnan le is lehetne tölteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 Filmek között fenn van az egész első évad angolul. Szerény jómagam találtam meg. Ugyhogy tölthetitek. Ez egy ténleg nagyon jó sorozat. Sajnos otthon nincs ilyen adónk amint tudnánk fogadni ezért marad ez, itt legalább le lehet tölteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Hali! Ez nekem is a kedvenc sorozatom , olyannyira , hogy amikor láttam ,hogy újrakezdik játszani mindet , ez vagy 2-3 évvel ezelőtt volt , elmentem venni egy tunerkártyát és minden éjjel 11 és 12 között bedigiztem a részeket , aztán átkonvertáltam Ulide DVD Movie Factory-val az egyes részeket , és így van most meg 32 DVD-n kb 3 vagy 4 évadnyi Orange County Choppers , időnként megnézek egy egy régebbi részt , és még mindíg elcsodálkozok a kreativitás , és az ügyesség milyen remekműveket eredményez ! Szerintem minden elkészült egyedi rendelésre csinált motor nagyon szép lett ! Egyébként nekem is az idősebb Teutul a legszimpatikusabb , mert amellett , hogy mindenkivel kötekszik nagyon jószívű ember lehet , és akin látja hogy rendesen melózik azt szereti is (Cody , Rick , Win) . a weboldalukon is nézegettem a cuccokat és engem is esz a fene egy OCC sapkáért , vagy polóért ! Nagyon jó , hogy van egy ilyen topic is ! Ui: Ugyan nem ide tartozik , de valaki nem rögzítette véletlenül a Billy Joel-es motor elkészítését véletlen , ha van ilyen közöttetek , akkor lécci írja ide , vagy keressen priviben ! köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Nekem is a Én a robot-os tetszett a legjobban Amúgy nagyon szeretem a sorozatot, bár sajnos már nem nagyon látok új részt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 nem szeretem a choppereket meg az amchikat snagyon de ez teccik dvdmnőségben meg vanaz összes eddig M.O. ba lejácoccot rész(angolt nem szedekle ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skeleton01 Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Hi all! Én is naon oda vagyok érte! Amikor csak tudom nézem! Az asszony is tudja hogy ha az megy akkor nincs ilyan szar Mónika meg Balázs show meg a többi agyzsugorító őrültség! Akkor a komoly művészeté a terep mert ezek ám művészek a javából a VAS művészei! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Március 5, 2009 Share Posted Március 5, 2009 én is nagy Amcsi motorok fan avgyok szinte az összes részt láttam régebben ... akit érdekel egykis amcsi motorok letöltés az itt megteheti http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6161452 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gergő /dv/ Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Nagyon jó műsor, de nekem egy kissé beképzeltnek tűnnek és primitívnek, gondolok itt a műhelybeli rombolásokra, vagy akár arra sok veszekedésre, ami valóban már-már valóságshow-szagú.. ezeket a dolgokat ellensúlyozza az elkészült remekművek magas minősége, amik szemet gyönyörködtetőek... Nah jó, tudnak Teutul-ék normálisak is lenni, de Mikey-ot soha nem fogjuk úgy igazán dolgozni látni... :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts