Szergej77 Posted Április 22, 2009 Share Posted Április 22, 2009 Próbálja ki az új Volvo S60-at Már a jövő hónaptól kipróbálható lesz a Volvo új autója. A Volvo S60 koncepciót virtuálisan lehet vezetni. Május 26-tól letölthető lesz a Volvo ingyenes szimulátor játéka, a Volvo - the Game, melyben a cég koncepcióautóját vezethetjük. A játékot a minőségi programjairól ismert svéd SimBin fejleszti. Az autószimulátorban az új S60 koncepcióautót próbálhatjuk ki. Az ingyenes szoftverben két pályán próbálhatjuk ki, mit tud a virtuális autó.http://www.youtube.com/watch?v=3oR1MEdRUUc Nem ez az első autósreklám-játékprogramok. Korábban a BMW az M3 megjelenésére adta ki hasonló játékét, de ugyanígy járt el a Lexus is az ISF-nél, de piacra került a Mercedes CLC Dream Test Drive, a Ferrari Virtual Race is. forrás: vezess.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Április 22, 2009 Share Posted Április 22, 2009 huh... Kéne majd a játék, az M3 is eléggé jó volt... bár egy idő után uncsi volt ugyanott menni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Április 23, 2009 Share Posted Április 23, 2009 Az M3-as játékot én is kipróbáltam, de nem lettem okosabb Azért élőben egy kicsit komolyabb lehet vezetni, mint a gép előtt nyomogatni a nyilakat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Április 24, 2009 Author Share Posted Április 24, 2009 Amúgy a játék csak egy virtuális bemutató lenne , amit remélem majd megtudok szerezni, mert csak érdekel Igaz a játék mégis csak játék és nem a valóságot tükrözi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Nah gyerekek, tölthető lefele a Volvo játék! Itt a link: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2009.05.27.&377386 Amúgy a koncepció S60-on kívül még 5 autó, és 2 pálya került a játékba! Én már töltöm is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 30, 2009 Author Share Posted Május 30, 2009 Köszi Norbi hogy betetted és épp most akartam, na haza érve töltöm is lefele, még egyszer köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts