Clark Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Stallone újabb moziba fogott és ehhez a 62 éves sztár burtális formába került. A forgatások március 28.-án kezdődtek, a bemutató dátuma pedig a tervek szerint 2010 április 23. A film címe The Expendables és a történet egy csapat zsoldosról szól, akiknek a feladata, hogy felszámolják egy távoli ország diktatorikus rendszerét. A szereplő gárda a valaha volt egyik legkomolyabb akció-mozit ígéri. Stallone mellett Jason Statham, Curtis Jackson (azaz 50 Cent), Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li, Eric Roberts, Charisma Carpenter, Giselle Itie és Arnold Schwarzenegger is szerepel a filmben, aki mellesleg önmagát alakítja majd. Ha valaki látta a Rambo I-et és a III-at, akkor tudja, hogy mit „művelt" Stallone magával a két rész között. A Rambo III-ra Sly akkor Franco Columbo segítségével készült. Az eredmények az „írások" szerint 6 és fél hét alatt: kar 16,5 inchs-ről (41,9 cm) 18 inchs (45,7), mellkas: 44 inchs-ről (111,7 cm) 50 inchs (127 cm) és 4,5 %-os testzsír. A hírek szerint ezt a programot vette újra elő Stallone a Rambo negyedik epizódjára való felkészülés során és most is... A filmet Stallone úgy írta le, hogy ez egy 80-as évekbeli akciófilm lesz, csak éppen mai fegyverekkel és technikával. Azt is elmondta, hogy régebben a csajok csak sikítoztak és várták a megmentőt, na ebben a produkcióban ilyen nem lesz. Lesznek az alkotásban csajok, de Sly szem előtt tartotta, hogy véletlenül se így írja meg a karaktereket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 a szereplőgárda és a leírás alapján jó filmnek igérkezik hát várjuk a legjobbakat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 Elég durva szereplők listája.. meg hát a sztori se roszz, azt kel hogy mondjam "Már Várom" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Április 19, 2009 Share Posted Április 19, 2009 Stallonet nem nagyon bírom, de a szereplőgárdát nézegetve ez lesz a történelem egyik legdurvább akciófilmje! Tuti nézős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Ez a Film nagyon brutál lesz csak még mesze van 2010 De jó filmhez idő kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Wááá nem bírok egy évet várni! Ez tuti nagyon jó film lesz! Ezekkel a szereplőkkel nagyon nehéz lesz elrontani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Ezt a filmet máris le fogom tölteni,amint felrakja valaki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trottyos Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Slynak ennél a filmnél javasolta a doki, hogy álljon le, különben műtét lesz. Egyébként a Rambo 4-nél közel nem volt edzés program. Botox kezelés, aztán jónapot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Október 14, 2009 Share Posted Október 14, 2009 Na itt a tréiler : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolvoFH12 Posted Október 14, 2009 Share Posted Október 14, 2009 Alig várom ezt a Z kategóriás gyöngyszemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Október 15, 2009 Share Posted Október 15, 2009 Ezt a filmet máris le fogom tölteni,amint felrakja valaki. Eszedbe sem jutott, hogy talán elmenj rá a moziba, és valami minőségi dolgot is kapj? Ennél a filmnél egyértelműen a látványon lesz a lényeg, valószínű én elmegyek rá, habár kicsit félek, csalódás lesz, az ilyen, rakjunk bele mindenkit egy moviba, nem mindig sikerül jól! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
látogató11 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Elsőre azt mondtam volna a szereplők láttán, hogy ha fele benne lesz, akkor már örülhetünk, de úgy néz ki, nem a levegőbe beszéltek. A Rambo 4-re nem mondom, hogy rossz film, mert elég kemény és jók benne a harcok, mondjuk a történet nem egy 10 pontos, de Rambo, Rambo, mit várjunk mást Ezek után kíváncsian várom az új filmet. főleg mivel elvileg benne lesz Jason Statham, akinek eddig nem sok gyenge filmje volt, Hitman-ként el tudnám képzelni vagy esetleg még James Bond-nak XD, ott kiéhletné magát egy Aston Martin-ban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Hát sajnos a premier még nagyon messze van, de úgy néz ki végre kapunk egy igazi akció filmet! Szereplők meg hát magukért beszélnek, Sly, Stetham, Jet Lee, Eric Robert, Dolph Lungrend, Rourke szóval mindenképpen moziba kell megnézni, reméljük nem lesz csalódás, ahogy Flóri Bá írta, ezek szokták a legnagyobb csalódást okozni, de reméljük erre most nem kerül sor! Szóval én nagyon várom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Ekkor filmtől sokat várok és remélem, hogy hozza is a várva várt színvonalat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Január 13, 2010 Share Posted Január 13, 2010 Helló!!! Hát sosem gondoltam volna hogy csinálnak olyan filmet hogy majdnem az összes kedvenc színészem benne lesz!! nagyon várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Január 14, 2010 Share Posted Január 14, 2010 Itt van még egy pár kép a filmről: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterfisz Posted Január 14, 2010 Share Posted Január 14, 2010 most jól láttam az utólsó előtti képen tényleg Jason Stathman áll Stallone mellett? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Január 14, 2010 Share Posted Január 14, 2010 tényleg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 Bruce Willis fog benne szerepelni??? Pár helyen írják a nevét de se képeken se előzetesen se látom őt!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 fog, de csak jelentéktelen mellékszerepben. Ez szerintem annyit is jelenthet, mint az Amazonas kincsében Arnold Schwarzenegger. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 fog, de csak jelentéktelen mellékszerepben. Ez szerintem annyit is jelenthet, mint az Amazonas kincsében Arnold Schwarzenegger. Akkor jól láttam, ő volt az a diszkóban a film elején? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
látogató11 Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 Vagy ahogy ebben a filmben Schwarzenegger Egyébként Bruce Willis az Ocean 12-ben is benne volt, mint saját maga, kellemes meglepetés volt, csak asszem nem Dörner György hangjával, mondjuk amennyit szerepelt a filmben... Erre a filmre pedig nagyon kíváncsi vagyok még mindig, főleg ugye Stallone miatt, de nem mellékesen Statham miatt is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 Akkor jól láttam, ő volt az a diszkóban a film elején? Ja, talán sok sikert vagy valami ilyesmit kívánt The Rock-nak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendon13 Posted Január 17, 2010 Share Posted Január 17, 2010 Jöhetne már kifele ..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Január 17, 2010 Share Posted Január 17, 2010 Hát igen,jöhetne már tényleg kifelé!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 Na, erre kíváncsi vagyok attól függetlenül, hogy se Stallonét, se Stathamet nem bírom. Azt viszont sajnálom, hogy Schwarzenegger és Willis csak mellékszerepet kapott... Minden esetre, szerintem megéri a mozijegy árát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Január 21, 2010 Share Posted Január 21, 2010 Hát igen én is elmegyek majd a moziba megnézni!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Január 21, 2010 Share Posted Január 21, 2010 Ahogy láttam a trailerben verekedésben, lövöldözésben és robbanásokban nem lesz hiány XD A történet meg gondolom elhanyagolható Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Január 21, 2010 Share Posted Január 21, 2010 Azért az se baj ha a történet is jó!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadethfan Posted Január 21, 2010 Share Posted Január 21, 2010 A filmmel kapcsolatban ezt találtam: Release date: April 23, 2010 Ez mit jelenthet ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts