Borotva Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Te mit csinálnál egy olyan szemüveggel ami át lát mindenen? Én megnézném a gépem működés közben belűről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
backinblack Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Hát leszeded a géped oldalát azt nézd,ahhoz nemkell ilyen szemüveg Asszem én a csajokat nézném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 vszeg én is... de ha mindenen átlát, akkor elvileg nem látsz semmit,nem? O.o Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Bemennék egy olyan helyre, ami tömve van pasikkal és azokat nézegetném... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Ugye lány vagy? Én is a lányokat nézegetném.... Mondjuk valami olyan funkció kellene, hogy ne mindenen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Hát leszeded a géped oldalát azt nézd,ahhoz nemkell ilyen szemüveg Valahogy úgy. :D : Szerintem összetörném, én nem akarok mindenen átlátni, néha jobb az, ha takarva vannak a dolgok. Még a végén a szemem kisülne a látottaktól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 igen, Molly lány szerintem mindenki az ellenkező nem szebbik példányait nézegetné. Mondjuk nem tudom,ti hogy vagytok vele, én nem nézegetni akarom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Én azon kívül,még magamat is nézném,hogy hogyan megy le a torkomon az étel,hogyan emésztem meg,és mások belsejét is. Hogyan mozognak az állatok,kiskölkök az anyukájuk hasában stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 én jó csajokat néznék. beülnék vmi női ruházati boltba, és ott nézelődnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Hát én a női nemet nézegetném Amúgy épp erről beszélgettünk múlthét szerdán haverommal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggslm Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Van az a játék, nem tudom hogy hívják, 3 pohár van, az egyik alá tesznek valami kis tárgyat, aztán össze-vissza keverik, utána el kell találni melyik alatt van(vagy végig követni a szemünkel).. na én szerintem mennék iet, meg hasonlókat játszani, szal meggazdagodnék ha lenne ien szemüvegem.. Meg persze én is kiélném először perverz kíváncsi hajlamaimat a buszmegállókban stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 "Te mitkezdenél egy szemüveggel ami mindenen átlát?" Valószínüleg eldobnám, mivel ha mindenen átlát, akkor valószínüleg a legkisebb elemi egységeken a kvazárokon is átlátna. Ennek jegyében valószínüleg semmit nem látnék ezzel a szemüveggel. Van az a játék, nem tudom hogy hívják, 3 pohár van, az egyik alá tesznek valami kis tárgyat, aztán össze-vissza keverik, utána el kell találni melyik alatt van(vagy végig követni a szemünkel).. na én szerintem mennék iet, meg hasonlókat játszani, szal meggazdagodnék ha lenne ien szemüvegem.. Meg persze én is kiélném először perverz kíváncsi hajlamaimat a buszmegállókban stb Itt a piros, hol a piros - valószínüleg így sem tudnál nagyon nyerni, mert a háttérben a játékszervezővel megalkuvó nagymelákok garantálnák, hogy csak veszíts Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Ugye lány vagy? Én is a lányokat nézegetném.... Mondjuk valami olyan funkció kellene, hogy ne mindenen! Igen Robinho!! Lány vagyok :) Szerintem a nevemből lehet erre következtetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 de ha abból nem, akkor az adatlapodból biztosan... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zegifiu Posted Április 19, 2009 Share Posted Április 19, 2009 32 női osztálytársam van. én mit csinálnák? bejárnák az órákra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricky95 Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 1. Ráadnám haveromra és beküldeném az idősek otthonába! 2. Felveszem én, és bemegyek a suliba, ahol egész nap a csajokat bámulnám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gresq2 Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 én csak széfeket nézegetnék.....onnantól tapadnának a nők!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 hú halljátok, ezen még nem nagyon gondolkoztam el... valszeg csajokat nézegetnék, de amúgy megnéznék olyan fizikai, kémiai folyamatokat, amit semmi mással nem lehetne látni... nézném a gépemet, de úgy, hogy a gépház nincs meg, minden más megvan, meg pl. kocsikat kerék nélkül, ember nélkül xD, a házunkat falak nélkül... ja meg néznék embereket, ahogy írnak ceruzával a semmibe, vagy ceruza nélkül írnak, meg néznék kocsikat, belülről, ahogy berobbantják az üzemanyagot, érdekes lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Hát én beülnék egy kaszinóba, és mivel átláthatok bármin, mindig tudnám, hogy mikor tegyek fel nagytéteket. Meg persze énis nézegetném a csajokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
obreak Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Mennék az áll az alkuba, vagy a széfbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuborbalint Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 csajokat néznék egész nap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
oszkár007 Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 megnézném hogy hol rozsdás a kasztni a Trabimon.....:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek007 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 hát szerintem én is nézegetnem egész nap a csajokat csak ezt valahogy nem értem ha mindenen át lát a szemüveg akor a csajon is át lát nem ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmarci Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Az a lényeg, hogy szabályozni lehetten hogy min látsz átt, és min nem. Valószínűleg először a csajokat bámulnám, utána pedig ami csak eszembe jut. ui: az igazi az lenne a nagyító is lenne rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 olvasnám az emberek gondolatait Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Megtanulnék pókerezni, és nagyon jó lennék benne (persze csak a szemüveg miatt, amúgy még pókerezni se tudok ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara666 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 ez nem kérdés le sem venném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 jah de ha mindenen átlát akkor tulkép semmit sem lát ördögi kör ez de akkor viszont átlátnál a földön és tudnád nézni a másik féltekén mit csinálnak meg pénzt keresnék vele póker ienek XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 elmennék kocsmába Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csalip Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 hát én mit is csinálnék egy ilyen szemüveggel néhány nőt biztos megnéznék aztán a széfek tartalmát is meglehetne nézni meg azt a bizonyos zárat is vagy ha betörsz valahová akkor átláthatsz a falakon és látod hogyha valaki bejönne a házba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts