aevum Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Hogy jutsz ki a gumiszobából, ha nincs ajtó, ablak, de van nálad egy alma, egy fájdalomcsillapító, egy üres sörös doboz, meg egy gumikacsa? A választ még én sem tudom, de gondolkodom rajta:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Ha a gumikacsa a hápogós/sípolós fajta, akkor addig nyomogatom, ameddig annyira idegesek nem lesznek,hogy bejöjjenek elvenni tőlem, akkor fejéhez vágom az almát, verekedünk egyet, az üres sörösdobozt kihajtogatom és elvágom vmijét, kimegyek, beveszem a fájdalomcsillapítót és megeszem az almát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4NG3R Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Direkt félrenyelem az almát, kivisznek a gumiszobából, a kacsával fejbedobom az őrt, erre a kacsa sípol egyet, bekapcsol a biztonsági riasztó, és kiürítik az épületet.Kijönnek a zsaruk, és a tűzoltók, a nyugtatót beveszem, kicsit "laza" leszek, közben az utcán császkálom az üres sörösüveggel a kezemben, és részegnek tettemem magam, és oda megyek ahova akarok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 A sörös dobozzal elkezdeném bontani a gumit. Aztán ha nem megy akkor addig dobálom a falhoz az almát amíg ki nem dől. De ha az sem segítene, akkor jön a gumikacsa. Addig párosodnának a gumival amíg az meg nem adja magát. És ha még mindig semmi esély akkor beveszem a fájdalomcsillapítót és beülök a sarokba sírni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norman Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 Megeszem az almát, megeszem a fájdalomcsillapítót, az üres sörös dobozból kést csinálok és megfenyegetem a gumikacsát hogy ásson vagy megölöm és kimegyek az alagúton... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 1. az almát megeszem, a sörösdobozt átváltoztatom cigipapírrá, a gumikacsát zöldfűszerré, a fájdalomcsillapítót meg gyújtóvá, elszívom, s kiképzelem magam a gumiszobából 2. a kint és a bent relatív, így már kinn is vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 Az almát odaadnám malackának,aki adna egy dzsojintot amit elszívnék, majd sírva röhögnék a csipogó gumikacsán. A fájdalomcsillapítót lenyelése után várok fél órát,hogy hasson ezután szétnyitom a sörösdobozt és átvágok egy nyaki artériát és pár perc mulva kint is vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Április 21, 2009 Share Posted Április 21, 2009 Szoval nincs ajtósem, meg ablak sem? Akkor hogy jutottam be? Na mindegy, én így csinálnám: Megenném az almát, hogy ne éhezzek, aztán bevenném a fájdalomcsillapítót, majd belezárnám a lelkemet a kacsába, várnám, h vki megtaláljon. (az tökmindegy mikor, mer a lelkem nem pusztul el)innen két lehetőség van: 1.Miután megtalálna, felajánlanám a sört ajándékba, ha felszabadít (nemtuggya, h a sörös dobozba nincs sör) s miután felszabadítana a kacsából, boldogan élnék míg meg nem halnék 2. Ha nem tudna kiszabadítani, akkor meg csak engeggyen ki, azt boldogan élnék kacsaként az idők végezetéig, a sörös doboz lenne a lakásom, s lenne egy gumikacsa családom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts