Belami18 Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 1. Amikor levetted a melltartóját, közli veled, hogy igyekezzetek, mert a pasija mindjárt megjön a feketeöves-vizsgájáról. 2. Az első csóknál beakad a fogszabályozója a szemöldök piercingedbe. 3. Amikor leveszed a bugyiját, elindít egy tojásfőző órát az ágy mellett. 4. Az aktus előtt alá kell írnod egy biankó apasági elismerő nyilatkozatot, amennyiben bármi rosszul sülne el. 5. Megkérdezi, hogy zavar-e, ha előtte tisztába teszi a gyereket. 6. Kiderül, hogy nem az egyik barátnője, akiről mindig mesélt, műkörmös, hanem ő maga. 7. Azt hiszed, hogy meghódítottad életed nőjét, amikor diszkréten átcsúsztat a kispárnán egy árjegyzéket. 8. Azt mondja, hogy legyetek inkább igazi barátok, és kölcsönkéri a lakásod egy másik pasival való randihoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 Ezek a mondatok tényleg hidegzuhanyként tudnak hatni egy férfira. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 Hát... félelmetes... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazoli Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 ESZMÉLETLEN!!!! de tényleg hidegzuhany... most belegondoltam, hogy mi lenne ha a barátnőm ezeket mondaná nekem: 1. Amikor levetted a melltartóját, közli veled, hogy igyekezzetek, mert a pasija mindjárt megjön a feketeöves-vizsgájáról. Reakció: DURR :D node a többi miatt is elbeszélgetnék vele. Egyébként nem vagyok az a ütlegelős típus... csak ha az illető megérdemli... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Van köztük néhány olyan, ami elég durva, de jók!! Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Május 12, 2009 Share Posted Május 12, 2009 Belami, ne már, ez fáj. Mekkora már, honnan szeded? Egyébként lehet megfejelném a falat, ha ezt hallanám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 12, 2009 Share Posted Május 12, 2009 Ez a legjob "Azt hiszed, hogy meghódítottad életed nőjét, amikor diszkréten átcsúsztat a kispárnán egy árjegyzéket." mondjuk én nem tudom ilyenkor mit tenék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Május 12, 2009 Share Posted Május 12, 2009 Odacsúsztatnám az enyémet :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Az aktus előtt alá kell írnod egy biankó apasági elismerő nyilatkozatot, amennyiben bármi rosszul sülne el. ez még talán belefér! de a többi ááá! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts