Zsolt83 Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Lenne egy kérdésem, de nem írhatok le egy bizonyos szót, mert akkor rögtön bannolnának, úgyhogy megpróbálom körülírni. Szóval tudja-e valaki, hogy van-e Kapuvár nevű településen elsősorban homoszexuális férfiak részére fenntartott és az ő kiszolgálásukat célzó vendéglátóipari egység? Azért érdekelne, mert van egy szám, aminek a címében és a refrénében ez a szókapcsolat többször is előfordul. Arra, vagyok kíváncsi, hogy konkrét ihletésű-e a dalszöveg, vagy csak kitalált, mert mondjuk a "Kapuvár" szóra jól rímel az a bizonyos másik. Ez a szám egyébként fent van több videómegosztón is. Szerintem a szövege inkább vicces, mint a közízlésnek ellentmondó. Meg a dallama is rögtön bennemaradt a fülemben első hallgatás után. Ha valakit érdekel a Youtube oldalán a keresőbe, ha beírjátok azt, hogy "ez itt a kapuvári", rögtön az első találat ez. (Azt hiszem elég diplomatikusan fogalmaztam ahhoz, hogy ne sértsem a meg a fórumszabályokat, így nem lenne indokolt ha ezt a topikot törölnék, vagy warnt, bannolást osztogatnának nekem.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Nincsen Kapuvári ... Bár. Ezt csak kitalálták Szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 egyik videóhoz tag beírta kommentnek,h nincs. De kanizsán, ha a könyvtártól sétálsz a paraszt felé, van egy hatalmas, szivárvány alapú tábla, mire telszámmal együtt ki van írva, h "Exclusive gay bar". no comment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
backinblack Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Hozzám közel van Kapuvár 15 km! És nincs ilyen "hely" csak volt régen de már nagyon rég óta nincs!!Ha jól tudom pizzéria van a helyén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy25 Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Hy.Én kapuvári vagyok és am nincsen és nem is volt ilyen.Igaz backinblack-nek is volt egy kis igaza mert egy pizzériára célzott itt a HT mert amikor itt voltak koncertezni elvileg lement egy Kapuvári elég híres egyén aki miatt elnevezték annak.Ennyi a sztori lényege és innen ered a szám.De egyébként igen király hely, rengeteg fiatal jár ide suli után is és hétvégente is hol rock koncertek vannak hol retro buli szóval mindenki ízlésének megfelel.És egyáltalán nincs semmi köze a szivárványszínű emberekhezXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Április 3, 2009 Author Share Posted Április 3, 2009 Aham. Köszi a válaszokat, most már ezt is tudom. Don_Giamatti! A paraszt az a "parasztelosztót" jelenti , igaz? Vicces, hegy arrafelé is így hívják, mint itt nálunk. Amúgy kinek hogy tetszik ez a szám? Én bevallom, hogy most a napokban hallottam először és azóta folyton ez megy ismétlésben. Pedig nem tartozom az ilyen bárokat látogató egyének közé. De a zene, meg a ritmusa nagyon jó, a szövege pedig szerintem vicces. Egy idő után persze biztos rá fogok unni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Nah mostbár azt is tudjuk hogy nincsen Kapuváron buzibár...helyette van pizzéria :lol: A pizzériának több értelmét látom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy25 Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Pedig már biztos van 5-6 éves szám nem tudom pontosan de 5 tuti.Már régóta nem hallgatok hasonló zenéket de ez még a mai napig is hatalmas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 Don_Giamatti! A paraszt az a "parasztelosztót" jelenti , igaz? Vicces, hegy arrafelé is így hívják, mint itt nálunk. Pécsi vagyok egyébként,nem kanizsai. De szerintem mindenfelé így hívják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 Nem, mert Győrben vidékinek, Sopronban meg buszvégnek hívják Egyébként a parasztelosztó az elterjedtebb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Április 4, 2009 Author Share Posted Április 4, 2009 Pécsi vagyok egyébként,nem kanizsai. De szerintem mindenfelé így hívják Akkor ez nem véletlen, mivel én is pécsi vagyok! Milyen kicsi a világ! Lehet, mindjárt kiderül, hogy a szomszédom vagy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 A város melyik részén lax? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPéter Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 mi a parasztelosztó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 távolsági autóbusz-pályaudvar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy25 Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 Nes-Thor neked sincs igazad mert Sopronban is mondják rá, hogy parasztelosztó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 Hát ez furcsa. Valahányszor Sopronban voltam, csak a buszvéget hallottam. Biztos azért, mert nem a kevésbé kultúrált suliba jártam, hanem licista voltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPéter Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 Itt Bács megyében még nem hallottam ezt csak így: megyünk a végre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Április 5, 2009 Author Share Posted Április 5, 2009 A város melyik részén lax? Uránváros. Pontosabban Uránváros és Kovácstelep határán. Lehet, hogy a topikot át lehetne keresztelni "Mi is az a parasztelosztó?" címre. Ez sem lenne kevésbé gumiszobás téma, mint az eredeti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 Egész jó ötlet, megnyitom mindjárt. Exem kovácstelepen lakott, lehet, hogy láttuk egymást párszor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy25 Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Nem kellesz azért kevésbé kultúrált iskolába járnod,hogy halld... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Április 6, 2009 Author Share Posted Április 6, 2009 Jah, lehet... Egyébként nem P.K. volt az exed monogrammja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Sz. N. Miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Április 7, 2009 Author Share Posted Április 7, 2009 Csak mert nagyot röhögtem volna, ha nem elég hogy közös városban lakunk és itt egymásra találtunk, még közös exünk is lett volna. De ezek szerint nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Április 8, 2009 Author Share Posted Április 8, 2009 Visszatérve az eredeti témára, ugyanerre a dalszövegre vonatkozóan mi a fene az a b. bringó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Április 12, 2009 Author Share Posted Április 12, 2009 Na? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 5, 2009 Author Share Posted Május 5, 2009 Várom a válaszokat. Tehát??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szala95 Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 őő skacok én is kapuvári vok és elmondták a történtet anyi a lényege hogy ugye most van a pizzéria a shopi nah volt a hatóságilag tilos zenekar és uyge érgen ez a hely egy mulató volt nah szal és nem engedték meg hogy fellépjenek aztán megláttam 2 homoszexuális férfit és elkezték hogy ez egy homoszexuális bár nah és ebböljön az egész enyih. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts