Viktor007 Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Hali! Nekem olyan képlopó program kellene amivel egy adott képet el lehet menteni majd szerkeszteni, élesíteni, nagyítani stb. Leszedtem a HyperSnap 6-ot, de nem tud eléggé élesíteni a képen. Leginkább kisméretű képek felnagyítására és élesítésére kell. Vagy esetleg kis méretű kép felnagyítása miatt történő elmosódás kiküszöbölése. Nagyjából már összehoztam 3 progi segítségével, már csak minőségjavítás kellene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Ilyet nem fogsz találni, ami rossz minőségű, azon csak az újrarajzolás segít. Esetleg itt a fórumon valaki említett régebben valami "képfeljavító" programot, de nem próbáltam és nem is bízom ezekben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz2 Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 aki ismeri a raszteres képek tulajdonságait, az csak mosolyog az ilyen kérdéseken. amit te akarsz, lehetetlen. (minőségbeli romlás nélkül természetesen) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom75 Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Segítsetek . Mely gombkombinációval lehet az aktuállis képernyő képemet elmenteni.Valaki már elmondta de elfelejtettem. Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumbika Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 venon75: megnyomod a billentyűdön a "Print Screen" gombot. majd megnyitod a "Paint" programodat, és ott a "Szerkeztés" re ráütsz, majd a "Beillesztés" Ha jól csináltad akkor meglátod a progiban a képet és innen többféle formátumba is eltudod menteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh4fee Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 hi Viktor! Felteszem megosztásra a Snagit9-et, szerintem elég komoly képlopó program majd próbáld ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts