E.Draven Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Szerintem nagyon süti: Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha éjszakai pillangó, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol. Kb. Nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 (edited) így hirtelen a KARAJ meg a ZSÍR kimaradt meg hallottam már olyat is KEKSZELNEK ja és volt olyan hogy GOMBÁSZNAK vagy GOMBÁZNAK... Módosította Április 2, 2009 atis.89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Érdekes, télleg sok kajás kifejezést használunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Kaja(kra) Tök Zsír a szöveg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Köszönésként (alma)Csutka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Ez nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Nállunk mostanában az a "menő" hogy mindenki úgy köszön a másiknak (többek között én is...:P) hogy csoki...xDxD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
obreak Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 megéheztem ezeket elolvasva:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Igen ráérhetett, aki ezt leírta, de tök jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts