Belami18 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 Brit kutatók az Archives of Sexual Behavior szakfolyóiratban nagyszabású kísérletsorozatuk eredményét közölték: a férfiaknak átlagosan 8,2 másodpercnyi szemkontaktus kell ahhoz, hogy első látásra beleszeressenek egy nőbe. A tesztalanyoknak (115 egyetemista, akik nem tudták, milyen kísérletben vesznek részt) modellekkel kellett beszélgetni, miközben a szemmozgásukat nagy pontosságú rejtett kamerákkal követték a tudósok. A rövid beszélgetések után osztályozni kellett a partner külsejét. Az eredmények elemzése azt mutatta, hogy átlagosan 8,2 másodpercig néztek a férfiak azoknak a nőknek a szemébe, akiket gyönyörűnek tartottak, míg a kevésbé vonzóaknál 4,5 másodperc volt az átlag. Ezt a nyolc másodperces időt tartják a „szerelem első látásra" határának a kutatók, ám ez csak a férfiakra érvényes. A női tesztalanyoknál egyelőre nem sikerült hasonló összefüggésekre bukkanni; ők ugyanannyi ideig néztek a vonzónak tartott férfiakra, mint a csúnyákra. Náluk más, bonyolultabb folyamatok mutathatják ki a vonzalmat, mint a férfiaknál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 8,2 másodperc kell ahhoz, hogy eldöntse, ágyba vinné-e vagy sem. Ennek semmi köze a szerelemhez szvsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 Szerintem ez igaz Mondjuk érdekes kis teszt volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 szerintem nem létezik szerelem első látásra :S igaza van Don Giamattinak inkább 8.2mp ahoz h eldöntse megfektetné-e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 szerintem nem létezik szerelem első látásra :S De van. Én már átéltem. Kb olyan, hogy amikor meglátod, öt percen át bámulod, rajta kívül semmit se látsz, és utána egy órán át nem tudsz egy épkézláb mondatot összehozni. Király érzés, és még királyabb lenne, ha viszonoznák :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Március 31, 2009 Author Share Posted Március 31, 2009 Lehet, hogy szerelem első látásra nem létezik, vagy lehet, hogy létezik, de az inkább erős testi vonzalom, bár én már ezt jópárszor átéltem főleg igy fősuli elején, napi ötször is akár, persze mindig másba, de ezt idővel megszokja az ember , és elmarad ez az első benyomás okozta érzés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 8,2 másodperc kell ahhoz, hogy eldöntse, ágyba vinné-e vagy sem. Ennek semmi köze a szerelemhez szvsz. pontosan! lol, nehogymár a szerelmet tudománnyal akarják megmagyarázni, meg törvényekhez kötni ez a 8.2 mp max annyira szerelem, mint amikor a kis tizenéves csajok "beleszeretnek" egy sztárba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 Bírom ezeket az angol teszteket de komolyan sokmindenre van idejük biztos nem unatkoztak, de amúgy csak annyi kéne, én mondjuk úgy vagyok vele hogy ha már tetszetek egymásnak és mégszerelem rögtön nem lesz az is jó, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necromaci Posted Április 1, 2009 Share Posted Április 1, 2009 Szerintem 8,2sec sem kell ahhoz, hogy eldöntsük, hogy ágyba akarjuk-e vinni a leányzót. A szerelemhez meg főleg nem 8,2 sec kell. Viszont tényleg érdekes az eredmény, bár ettől nem megy 300Ft alá az €. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 1, 2009 Share Posted Április 1, 2009 Bírom ezeket az angol teszteket de komolyan sokmindenre van idejük biztos nem unatkoztak Ja hát az angolokról meg a tesztjeikről, inkább ne. Aki képes 8,2 mp alatt szerelembe esni, inkább megállapította, hogy tetszik neki az a lány, Az eredmények elemzése azt mutatta, hogy átlagosan 8,2 másodpercig néztek a férfiak azoknak a nőknek a szemébe, akiket gyönyörűnek tartottak (és aztán csekkolta tovább ), de hogy szerelembe is essen vele, ahhoz több idő kell szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 1, 2009 Share Posted Április 1, 2009 Milyen hülye teszt Boring Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Április 1, 2009 Share Posted Április 1, 2009 Nah,jólvan már.Mekkora *üly*ség már . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapiD Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Sztem nem lehet szerelemről beszélni, attól h a szeme nézi, nem tudják mi jár a fejében... Egy modellel való beszélgetés közben valószinű nem a szerelmen jár... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
weedee Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Szerintem ezek a "pasik" homoszexuálisak voltak... Én 8,2 mp-t sose bírnék ki anélkül, hogy a mellére tévedne a szemem És nem azért, de a reakcióidő elég egy átlag embernek ahhoz, hogy megmondja, meg..(bocs a csúnya szóért)..-e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 Egy modellel való beszélgetés közben valószinű nem a szerelmen jár... Szerintem is inkább arra gondoltak, hogy hú de meg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxXDarknessXxX Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 én szerintem kapásból eltudnám dönteni 1 modellnél h megfektetném-e... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimbusz Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Az említett újság feltette a brit kutatóknak a kérdést: "Lehetséges az, hogy egy férfi 8,2 sec alatt szerelembe essen?" Erre a brit kutatók: "Mennyit ér ez meg az újságnak?" A válasz: "Százezres példányszámnál k..va sokat, de csak ha igen a válasz." És lőn csoda. A brit kutatók pedig Malibun szürcsölgetik a szürcsölni valót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 aszta miket kinem találnak... 8,2 másodperc? háát,, nálam hamarabb hat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 Én ha beszélgetek egy jó csajjal, kb 3 mp és már a mellein a szemem, és +2 mp mire aztgondolom hogy de megfektetném :) tehát nálam kb. 5 mp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sixpounder Posted Május 9, 2009 Share Posted Május 9, 2009 én szerintem kapásból eltudnám dönteni 1 modellnél h megfektetném-e... Szerintem ezzel mindenki így van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.Evil Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 60 mp-ből 8 volt az amíg a szemüket nézték, 2 pislogással telt el... a maradék 50 feloszlik a mell illetve test felmérésével... az a 8 pedig azért kellett, mert fantáziálás közben mégiscsak valahova nézni kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 22, 2009 Share Posted Május 22, 2009 Szerintem ennyi idő nem elég hozzá,max arra hogy jól néz e ki az illető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts