backinblack Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 Hali!Lenne egy kis problémám.Az imént telepítettem gépet,és a hang kártya az Istenért nem megy.Felismerte minden mikor kiprobáltam nincs hang,akkor megprobáltam a többi CD-ről de semmi.PLS segítsetek!! AC97 32 bit-es kell XP-hez !!Helppppppppp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0123jani Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Szia! Hát sajnos nem mindegy, hogy milyen AC97, mert hát abból több fajta van. Van Realtek AC97, C-media AC97 stb... Remélem tudtam segíteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varkucs Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Üdv! Problémám akadt a hangkártya driver telepításável. Futtattam az everestet és ezt adta ki a multimediánál: VIA VT1616i @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller Letölteném, de nem tudom honnan. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Alaplap tipusa, OPerációs rendszer beépített vagy külső? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varkucs Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Közbe megoldottam, amúgy beépített és az OP az XP. De azért köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ4SonGoku Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Nekem is problémám van, a hangkártyával. A Driver neve: analog devices AD1981A @ Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [A-1] PCI CPU típusa: Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100) Alaplap neve: IBM 831361G Az OPerációs rendszer az XP Azt viszont nem tudom, hogy beépített vagy külső. Ha valaki tudna segíteni jó lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Töltsd le az Everest ultimate programot http://www.lavalys.com/index.php?lang=hu Indítsd el és Számítógép /összegzés /Multimédia /Hangkártya amire bal egérgombal rákattintva kapsz három menüpontot ahol le tudod tölteni a drivert a hangkarihoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ4SonGoku Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Na letöltöttem a progit, de nem tudom, hogy töltsem le odamentem, ahova mondtad: Számítógép /összegzés /Multimédia /Hangkártya. Rákattintottam, és behozott egy oldalt, csak onnan nem tudok letölteni, semmit. Most leltem valami progit ami még le tudja tölteni a Drivert amire szükségem van, úgyhogy még van remény Ja és köszi a segítséget, majd vizetek egy virtuális sört ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ4SonGoku Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Na akármit csinálok nem lelem, a drivert. Az oldal amelyet, az Everest program behoz, nem jó semmire. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ4SonGoku Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Köszi, végül sikerült megoldanom, a problémát. Még én sem tudom hogy sikerült, mivel egyszer csakk kiadta lent, hogy find a new hardver és akkor update-oltam és elindult. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts