a_grave_man Posted Március 27, 2009 Share Posted Március 27, 2009 Ma erre a videora lettem figyelmes a youtube-n. A video mellett jobb oldalt még találhattok pár verziót, ha az elsőt nem találjátok elég megrázónak. http://www.youtube.com/watch?v=3uPwjcFJRzs Valami csengőhang lenne, de magyarul végig nem találtam még meg. Hihetetlen mivel butítják a mai fiatalságot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Március 27, 2009 Share Posted Március 27, 2009 Áh de kitekerném a nyakát aki ilyet kitalál,és berakja a tévébe Még lili babát is fejbelőném : -.-" Csodálkozik az ember,hogy a kisgyerek honnan tud annyi butaságot. Mer' ugye nincs idő felolvasni a gyereknek,hogy kifejlődjön benne az olvasás szeretete (20 perc könyörgöm!)de a inkább leültetik a tv elé ahol szappanopera,meg a cartoon network,minimax az mindig megy. Undorító. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 Volt a firefoxon egy reklám eltávolítóm. Ezt a múltkor leállítottam és azonnal ez a marhaság borzasztott el. Ezért pénzt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Április 1, 2009 Share Posted Április 1, 2009 Nagyon lezsibbaszt ez a cuki vaki vagy mi én tuti nem adnék ki ezért pénzt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts