p.dani Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Az eddigi legnagyobb tuning fesztivál. Igazi húsvéti ajándék. Április 11-13 Az ujra épített Hungexpon Budapesten Drift és motor show. Megéri elmenni. Tavaly voltam először azóta beleszerettem az autókba mégjobban. Ez a hivatalos oldal ahol bővebben olvashattok róla Kod: http://www.carstyling.hu/show2009/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Ha valaki megy ki és csinál képeket, feltétlen ossza meg velem / velünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.dani Posted Március 25, 2009 Author Share Posted Március 25, 2009 természetesen ott leszek ahogy tavaly is majd dobok fel képeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 Én is tervezem hogy elmegyek, és tőlem is várhatóak képek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 Érdeklődve várom képeitek, idén sem hiszem, hogy elmegyek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibard Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 engem is érdekel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 Én 100%, hogy ott leszek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 Ott találkozunk. Én is dobhatok fel pár képet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.dani Posted Március 29, 2009 Author Share Posted Március 29, 2009 Minnél többen dobunk fel képeket annál jobb. A tavalyról feltegyek néhány képet amit én csináltam? Ha van rá igény rakok fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 Engem érdekelnének a tavalyi képek is p.dani, tavaly se voltam ott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács85 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 Tavalyi is ott voltam és idén is ott leszek mint kiállító Képek tőlem is jönnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 tervezem a feljutást, de még nem tudom hogy lesz e időm.. meg ott van a Húsvét is , most nem a legjobb időpontra tették ezt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.dani Posted Április 1, 2009 Author Share Posted Április 1, 2009 Itt van 1 kis kedvcsináló A tavalyi képek amiket én csináltam, néhány kép kivételével. rar pass nincs 34mb Kod http://data.hu/get/1326030/Tuning_show_2008.rar.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács85 Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 tervezem a feljutást, de még nem tudom hogy lesz e időm.. meg ott van a Húsvét is , most nem a legjobb időpontra tették ezt Ez a rendezvény mindig húsvétkor van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 Hali! Tavaly is kint voltam ezen a shown! Nagyon jó volt akkor is, csak az volt a gáz, hogy aznap, amikor kint voltam, szakadt az eső! A drift bemutató nagyrészét esőben néztük, és térdig érő sárban! Remélem idén kedvezni fog nekünk a természet! Amúgy a drift bemutató nagyon komoly volt, de nem hinném h megéri-e az 5000 Ft a drift taxira. Majd én is teszek fök képeket. haverom profi fotós, szal azokat a képeket feltétlenül megosztom veletek. Ha érdekel Titeket, akkor teszek föl a tavalyi drift bemutatóról videókat, csak meg kéne vágni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.dani Posted Április 6, 2009 Author Share Posted Április 6, 2009 oké Tegyél fel te is képeket ha van kedved szabó norbi hátha még többen kedvet kapnak az idei showhoz am sztem ténleg nem éri meg 5000Ft a drift taxi dehát vmiből finansirozni kell a gumikat meg az üzemanyagot az idén jó idő lesz sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Ha nem megerőltető, ne datára és ne rapidra, vagy oda is, de akkor más tárhelyekre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.dani Posted Április 7, 2009 Author Share Posted Április 7, 2009 Tuning show 2009 programok Április 11. Szombat 08:00 - 12:00: Tuning találkozó helyeinek elfoglalása 10:00 - 13:00: nevezés az amatõr autós szépségversenyen 11:00: FUEL színpad BackStep táncbemutató 11:15: FUEL színpad CKM Bikini Team Szépségverseny 1. forduló 11:35: FUEL színpad FUEL Girls Show 12:00: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show & FUEL Stunt Show 12:30: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek elõre a Carstyling.hu standján válthatók) 12:50 FUEL színpad Sinex8 autó bemutató 13:00: FUEL színpad Lowrider Show 13:20: FUEL színpad CKM Bikini Team Szépségverseny 2. forduló 13:35: FUEL színpad Misso divatbemutató Playmate-ekkel 14:15: DRIFT pálya Demény Team Streetfighter Show 14:35: DRIFT pálya IMI Team Gumiégetõ Show 15:00: FUEL színpad FUEL Girls Show 15:20: FUEL színpad MEGASZTÁR koncert 16:10: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show & FUEL Stunt Show 16:30 DRIFT pálya Demény Team Streetfighter Show 17:00: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek elõre a Carstyling.hu standján válthatók) 17:10: FUEL színpad Lowrider Show 17:30: FUEL színpad BackStep táncbemutató 17:45: FUEL színpad CKM Bikini Team szépségverseny 3. forduló 18:00: FUEL színpad FUEL Girls Show 19:00: Kapuzárás -------------------------------------------------------------------------------- Április 12. Vasárnap 08:00 - 12:00: Tuning találkozó és dB Drag helyeinek elfoglalása 08:00 - 12:00: nevezés a dB Drag Racing hangnyomás versenyen 11:00: FUEL színpad BackStep táncbemutató 11:20: FUEL színpad CKM Bikini Team Szépségverseny 4. forduló 11:50: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show & FUEL Stunt Show 12:10: DRIFT pálya Demény Team Streetfighter Show 12:30: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek elõre a Carstyling.hu standján válthatók) 12:50 FUEL színpad Sinex8 autó bemutató 13:00: FUEL színpad Lowrider Show 13:20: FUEL színpad FUEL Girls Show 13:40: FUEL színpad CKM Bikini Team Szépségverseny 5. forduló 14:10: DRIFT pálya Demény Team Streetfighter Show 14:30: DRIFT pálya IMI Team Gumiégetõ Show 15:00: FUEL színpad Lowrider Show 15:20: FUEL színpad Misso Fashion tánc bemutató 15:40: FUEL színpad FUEL Girls Show 16:00: FUEL színpad Fankadeli koncert 16:40: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show & FUEL Stunt Show 17:10: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek elõre a Carstyling.hu standján válthatók) 17:30: FUEL színpad BackStep táncbemutató 17:45: FUEL színpad CKM Bikini szépségverseny 6. forduló 18:00: FUEL színpad FUEL Girls Show 19:00: Kapuzárás -------------------------------------------------------------------------------- Április 13. Hétfõ 08:00 - 12:00: Tuning találkozó helyeinek elfoglalása 08:00 - 10:00: Felsorakozás a díjátadóhoz 10:00: FUEL színpad BackStep táncbemutató 10:20 - 12:00: FUEL színpad Amatõr autó szépségverseny díjátadó 1. kör Közben (~11:15): FUEL színpad Lowrider Show Közben (~11:30): FUEL színpad FUEL Girls Show 12:00: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show & FUEL Stunt Show 12:30: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek elõre a Carstyling.hu standján válthatók) 12:30 - 14:00: FUEL színpad Amatõr autó szépségverseny díjátadó 2. kör Közben (~13:15): FUEL színpad Sinex8 autó bemutató Közben (~13:30): FUEL színpad Misso divatbemutató Playmate-ekkel 14:00: DRIFT pálya Demény Team Streetfighter Show 14:20: DRIFT pálya IMI Team Gumiégetõ Show 14:50: FUEL színpad Lowrider Show 15:10: FUEL színpad CKM Bikini Team Szépségverseny 7. forduló döntõ 15:25: FUEL színpad FUEL Girls Show 15:50: DRIFT pálya Nemzetközi Drift Show & FUEL Stunt Show 16:15: DRIFT pálya Drift Taxi (jegyek elõre a Carstyling.hu standján válthatók) 16:30 - 17:30: FUEL színpad Profi autó szépségverseny díjátadó 17:30: FUEL színpad FUEL Girls Show 18:00: Kapuzárás A feltüntetett idõpontoktól 10-15 perc eltérés elõfordulhat! Információkért fordulj a Carstyling.hu stand személyzetéhez, vagy figyeld a bemondásokat! A programváltozás jogát fenntartjuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 13, 2009 Share Posted Április 13, 2009 Ha nem megerőltető, ne datára és ne rapidra, vagy oda is, de akkor más tárhelyekre is! Mért nem jó a data vagy rapid? csak simán azért, mert nme szereted azokat? de nyugi nem oda teszem föl! Hali! Nah én tegnap kint voltam a Tuning Show-n! Nagyon jó volt, főleg a Drift Show és a Fuel Girls Show! Reggel 10kor indultam haverral, és este 7re értünk haza. A drift bemutató nagyon durva volt. érződött, hogy most nagyon a showra mentek, mert tavaly csak körözgettek és ennyi. most meg minden féle volt: volt bika viadal (bika az egyik drift autó volt, a matador meg az egyik Fuel Girl) stb. aztán a Fuel girls Show is nagyon komoly volt, a színpad elött szinte csak pasik álltak, és csorgatták a nyálukat! Szal a kiállított kocsik nem is voltak olyan érdekesek! csináltunk rengeteg képet, mint mondtam haverom fotós, komoly géppel. videót is csináltam a Drift/Fuel Girls Showról! És itt egy kis ízelítő az idei Tuning Show-ról : (14 kép/ 6 mega) http://www.4shared.com/file/98355787/5702d3fb/Tuning_Show_2009_zelt.html A többi képek és videók hamarosan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Hali! Vasárnap én is kilágotagottam a Tuning Show-ra. Hát eszméletlen jó volt. A FUEL-es csajok, hát náluk nincs jobb Telitalálat volt tavaly is meg idén is. Most vettem is tőlük egy pósztert, kaptam rá két szép gyönyörű aláírást is persze Am. nagyon kedvesek is voltak. Már bánom, hogy nem vettem több cuccot is náluk szerk.: Nem tudja valaki, hogy itthon hol lehetne beszerezni ezeket a cuccokat neten (FUEL Girls)? Esetleg, ha valakinek van valamiből feleslege, szivesen megvenném - pm-et írjatok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Én is vasárnap voltam! Tényleg nagy durranás volt, az egész Show! A drift negyon tettszett, bár nem sokat láttam, mert mindig tömve volt a elátó! Mondjuk a Radír nem volt egy nagy szám, meg az a Piros BMW "pick up". Azt bárki megcsinálta volna, hogy egyhelyben megpörget egy hátsókerekes autót! Viszont a "Monster"-es drifterek nagyon ott voltak! Ma délután, vagy holnapre felteszem a képeim (kb 300MB Feltöltés:24k kicsit időigényes :S )! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Hali! Most fejeztem be a tuning show videó bedigizését. márcsak a vágás, szerkesztés van hátra. Végig néztem, hogy mit sikerült fölvennem, jó lett. A drift tényleg nagyon jó volt, az angolok a fekete Monsteres kocsikkal nagyon odavágtak! De a magyarok is nagyon profik, nagyon komolyan űzik ezt a sportot, márha sportnak lehet nevezni a driftet. Csak ezek a toldozgatott-foltozgatott BMW-k eléggé gáz. Meg volt ott egy régi Corolla is, az is egy kicsit szakatt volt. De Radír is, meg a Corollás is nagyon komolyan nyomták, a Corollának meg eszméletlen hangja volt. Azt szeretném megkérdezni, hogy Ti nem tudjátok, hogy az angolok milyen kocsikkal (fekete Monsteres kocsik) drifteltek? Mert csak annyit tudok azokról, hogy Toyota, Lexus és Nissan. De hogy milyen típusok, meg ilyenek, azokat nem vágom. Tudtok ezekről egy-két infót adni? Megköszönném! Meg az volt a poén, hogy beígértek egy Skyline drift autót. De nem volt! Vagy is volt, magyar rendszámú volt, kint állt a drift pálya mellett, de csak állt, nem drifteltek vele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 Fent vannak a képeim: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...343153529 A driftes kocsik közül az egyik egy Nissan Silvia S15-volt, de a többiről nem sikerült megállapítanom, hogy pontosan mi lehet, mert elég rossz helyen voltunk! A magyar Toyota Corolla AE86-osnak azért volt olyan hangja, mert azt hiszem egy S2000-es motor volt benne! Az a srác elég ügyes volt! Készült 2 Drift videó a magyarokról, ha érdekel benneteket, akkor azt is feldobhatom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 Engem érdekelne! Töltöm is a képeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 (edited) Hát igazából a videókat a fényképezővel készítettem, és elég rosszúl lehet látni a "mutatványokat", de van egy két rész, amikor Radír előttünk forgatja meg a BMW-jét! A videók útban vannak felfelé! Módosította Április 15, 2009 Chipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themongoose Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 Csö all (: 2 giga kép , video készült a driftről , Fuel girls mutatványairól én úgygondolom hogy Radír sokkal jobb mint a külföldiek.. rosszabb kocsival is ugyan olyan szintet tartott.. a lexusos elöszeretettel vitte el a bójákat.. Radírnak 1 keze mindig kilógott a kocsibol és minden kanyart , ívet tökéletesen kezdett , és jött ki belőlük.. ja és a szakatt BMWről csak annyit , Radírnak már Skylineja van (: youtube.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 Mégis az E30-assal pörgött a Radír, hiába van Skyline-ja! Szerintem a külföldiek kifinomultabban drifteltek, folyamatosan azon az íven tartották a kocsit, ahol még szépen csúszik, de nem pördül ki! (Izlések és pofonok!! ) Megosztod velünk azt a 2 Gb cuccot, vagy csak dicsekedsz vele??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 Chipi: Mért nem ültetek föl a lelátóra? Amikon én mentem föl a lelátóra tömve volt, de lazán le tudtam űlni/állni. Akkor az a Nissan Silvia Billy kocsija lehetett. Nem a Lexusos ritkán vitte el a bólyákat, inkább a Toyotás vitte el. S2000-es motor van a Corollában? akkor most már értem, hogy miért volt ilyen brutális a hangja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 Áhhh, esélytelen volt felkerülni a lelátóra! Volt ami majd leszakadt! Mi elmentünk oda hátra, ahol megfordúltak a kocsik! A Corollának az ajtó alatt volt kivezetve a kipufogója! Kb 1 méterre tőlünk fordultak meg a kocsik, és akkora pufogó volt rajta, hogy a fejem bele fért volna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 17, 2009 Share Posted Április 17, 2009 Nah megjöttek a beígért fényképek! Megtaláljátok itt: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6195344 Itt a 3 Drift autó: Toyota... (nem tudom a típusát) Lexus... (nem tudom a típusát) Nissan Silvia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts