Szipi Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Sör vagy Punci. 1. A sör mindig nedves. A puncinál ehhez fáradni kell. Egy pont a SÖRNEK 2. A meleg sör íze borzalmas. Egy pont a PUNCINAK 3. De a hideg sör fenséges! Egy pont a SÖRNEK 4. Ha belenyalsz a sörödbe és szőrszál megy a fogad közé, könnyen elhányhatod magad. Egy pont a PUNCINAK 5. Ha sörtől bűzösen mész haza, a feleséged a plafonon lesz, jelenetet rendez, nem enged be, stb. Ha punciszagúan mész haza, a plafonon lesz, nem enged be, akár még el is hagy. Nézőpont és egyéni megítélés kérdése, legyen DÖNTETLEN. 6. Tíz sör egy este és nem tudsz hazavezetni. Tíz punci egy este és nem is akarsz. Egy pont a PUNCINAK 7. Ha nyilvánosan sok sört teszel magadévá, megvetnek. Ha akár csak egy puncit is magadévá teszel nyilvánosan, legenda leszel. Egy pont a PUNCINAK 8. Általában nem traktálják az embert öreg sörrel. Egy pont a SÖRNEK 9. Lehúzni a cimkét a sörökről unalmas. Bugyikat lehúzkodni jó móka. Egy pont a PUNCINAK 10. A legtöbb országban a sört megadóztatják. Egy pont a PUNCINAK 11. Ha iszol egy második sört, attól az első még nem borul ki. Egy pont a SÖRNEK 12. Mindig tudhatod, hogy te nyitottad ki elsőnek. Egy pont a SÖRNEK 13. A söriváshoz nem kell búvárruha. Egy pont a SÖRNEK 14. Mindig pontosan tudod, a söröd mennyibe fog kerülni. Amúgy is, a sör olcsóbb. Egy pont a SÖRNEK 15. A sörnek nincs anyja. Egy pont a SÖRNEK 16. A sör nem várja el, hogy fél óráig ölelgesd miután megittad. A sört mindig könnyű ledönteni. Egy pont a SÖRNEK 17. Több sör együtt sem beszél hülyeséget. VÉGEREDMÉNY: SÖR-PUNCI: 10-6 A sör simán győzött! Ui. Ha nő vagy, és most dühösnek, megalázottnak, lealacsonyítottnak érzed magad, jusson eszedbe, hogy a sörnek nincsenek ilyen érzelmei, legalábbis nem fejezi ki őket, szóval még egy plusz pont a SÖRNEK! Bocsánat előre is, de ez a leiratnak a címe és nem akartam vulgáris lenni. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Ezt olvastam már vhol. nagyon fasza xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Aha aha már énis Mi a tanulság?! Punci és közben a akezedbnen a sör Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristan.daniel Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 háát.. nálam azért még mindíg a punci a nyerő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 jó felvetések nagyon de amúgy mindkettőben azért van valami jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz007 Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Te jó ég Nekem még csak sörhöz volt szerencsém még nem tudok pontot adni a sör ellenfelének Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 24, 2009 Author Share Posted Március 24, 2009 szerintem mindkettőnek megvan az előnye. az egyik a szomjat a másik a vágyat oltja szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 A punci is tud szomjat oltani Amúgy felőlem 1 pont a női p*unci Modi. Ha más is kiirja azt a bizonyos nő nemi szerves szót, én miért nem írhatom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyember Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Szerintem nincs jobb mint utána egy sör...... DE csak utána...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Tettszik ez a kis iromány, de én inkább maradok a punci-nál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 24, 2009 Author Share Posted Március 24, 2009 DE csak utána...... biztos? mert sokaknak előtte kell ez a kis gyorsító szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 A kérdés sokkal komplexebb semhogy egy szóval el lehessen intézni,mindkettő mellett komoly érvek vonulnak fel. Hmm...talán mégiscsak a p*nci. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 ez dejó inkább p*nci sört annyira nem szeretem...... szóval Jah, legyen p*nci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 biztos? mert sokaknak előtte kell ez a kis gyorsító szipi Én is inkább előtte iszom... Pl. este romantikus vacsora, utána egy kis Sör, utána jöhet a p..ci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 nagyon cuccc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Március 27, 2009 Share Posted Március 27, 2009 Mennyi hülyeség van manapság A női nemi szervhez még nem volt szerencsém Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktor520 Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 ha puncizok akkor nem sörözök!!sörözök akkor nem puncizok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zokny Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 A régi sörösüveg visszaváltható. A sör 70 év után is jólesik. A sör csak habzik, sohasem habozik. A sör foltot ki lehet mosni. A sör kupakját könnyű levenni. A sör mindig nedves. A sör mindig türelmesen vár. A sör nem beszél vissza. A sör nem borul ki, ha nőszagúan jössz haza. A sör nem borul ki, ha sörszagúan jössz haza. A sör nem hagy el - másik férfiért, - másik noért, - másik sörért. A sör nem követel egyenlőséget. A sör nem lesz féltékeny, ha megkívánsz egy másik sört. A sör olcsóbb. A sör sohasem késik. A sörből van választék. A sörödet biztos megkapod. A sörödet megoszthatod barátaiddal. A söriváshoz nem kell búvárruha. A sörnek nem kell virágot venni. A sörnek nincs anyja. A sörnek sohasem fáj a feje. A sört egész hónapban élvezheted. A sört ivás előtt nem kell felizgatni. A sört nem kell megmosni, mielőtt megiszod. A sörnek nem kell tartásdíjat fizetni. Egy korsó sör lefekvés előtt megnyugtat és kellemes álmokat ad. A sör mellett lehet nőzni, de nő mellett sörözni ... !? A sör nem beszél vissza. Több sör együtt sem beszél hülyeséget. A sört maximum egyszer látod voszont. A sört nyilvános helyen is élvezheted. A sört mindig könnyű ledönteni. Mindig tudhatod, hogy te nyitottad ki elsőnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 1, 2009 Share Posted Április 1, 2009 Bakker egy nagyon mokány volt. Ez a kedvenc: Ha iszol egy második sört, attól az első még nem borul ki Bár lehet hogy engem sem engednek be este mert elküldtem a csajomnak is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 21, 2009 Share Posted Április 21, 2009 Még jó hogy az eldöntendő kérdésre két válasz lehetséges az igen és a nem. Nem pedig egy tárgy és egy nemi szerv. Egyébként sör. szerk: mármint a sört nem szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 Én csak vagyok de szerintem tök jó... :lol: U.i.:Nem a lányokat szeretem...mielőtt félreértenétek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Hát ez nagyon ott van, a legjobb hogy nem kell hozzá búvárruha. Egyébként választok........, hát maradok a nőknél . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli1986 Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Ez durva, de van benne igazság. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts