-=>SnipA<=- Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 Néhány régi kép amiket én csináltam még anno Ha majd lesz időm csinálok újabbakat is. ----------------------Frissítés!! [2009.03.30]---------------------- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
czap12 Posted Április 1, 2009 Share Posted Április 1, 2009 hello ha ilyen nagy gyerek vagy akkor ilyet csinálj ha tudsz: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 2, 2009 Author Share Posted Április 2, 2009 1. Nem vagyok nagy gyerek. 2. Az egész ennyiböl áll: Wind,Liquify és hue and saturation átvezetéssel. 3. Oks majd délután csinálok,mert most suliból írok. Háth nem olyan lett mint a tied,sőt hasonlóság se nagyon van,de inkább más véleményezzen. =========== Ui.: Te meg ezt: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikx Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 (edited) Jó képek SnipA ahhoz képest, hogy kezdő vagy bár 1-2 tutorial. Mikor kezdted? Módosította Augusztus 29, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 4, 2009 Author Share Posted Április 4, 2009 Kösz,foggalmam sincs. Ui.: csak wind és diffuse van rajta ^^ ======= Egy kis kézmunka ======= Tudom hogy nem géppel csináltam,de ez valahogy jobban megy mint a photoshop Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
werwolf Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 Jó képek....:D off:czapz12 képeid igénytelenek,ráadásul még bunkó is vagy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 4, 2009 Author Share Posted Április 4, 2009 Köszke. Most retusálom az egyiket PS-el ======= Kész is,de szerintem czap sokkal jobban megcsinálta volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
czap12 Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 jók a rajzok jobbak minnt a Photoshop-os munkáid legalábbis nekem jobban teccenek grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 Tetszenek a rajzaid ^^, Nem kötözködésből, de amúgy színesére nem gondoltál még? De tényleg nem kötözködni akarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 7, 2009 Author Share Posted Április 7, 2009 Hát nem futja színes cerkára. (vicc) Én mindég is szürkeárnyalatos képekkel dolgoztam,de majd lehet,hogy egyszer színezek is a kedvedért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 De amúgy én is "szürkés" vagyok...mondjuk én azért mert mindig elrontom a színezéssel Szóval nem mondom hogy baj lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 9, 2009 Author Share Posted Április 9, 2009 Én azért mert grafittal jobban szeretek tónusozni Rajzolásom és PS ezésem közös eredménye: Végre jutott egy kis időm Photoshoppozni: (Síma elementes lógóval kezdődött és... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butters Stotch Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 Aztaa nagyon jó képeket csinálsz Snipa !! grat !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Június 8, 2009 Author Share Posted Június 8, 2009 Köszike 3 hónap Photoshop kihagyással elhiheted volt kreativitásom . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokornyib Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Ú, bazd télleg nagyon ügyes vagy, csak kár hogy két kattintás az egész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Június 30, 2009 Author Share Posted Június 30, 2009 Nem annyi volt. Nem tudom,hogy tudsz 1 kattintással ilyen fényeket csinálni,de a brush az tényleg csak 1-2 katt volt Ja igen. Szerintem ez az egész nem arrol szól,hogy milyen nehezen csináltad meg,hanem h jól nézzen ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 Így van! Vegyük példának tök fajjin vagyok sony vegasba, szinte minden trükköt ismerek, de hiába vagyok plazmahigh, ha nincs kreativitásom, h pl milyen intrót csináljak. Képeidhez: A topic kezdő képeket és az azutáni képeket("mostaniakat") összehasonlítjuk, nagyon barók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Augusztus 25, 2009 Author Share Posted Augusztus 25, 2009 Köszi Most elkeztem újakon dolgozni. Új kép. Névcsere történt,csak az oldalopn nem tudom átrni ezért csak a topicon írtam át Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokornyib Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Erre azt szokták mondani hogy nem muszáj erőltetni, ha nem megy. Azt látjuk, hogy nagyon aktív lettél snipak, mióta felfedezted hogy van ez a pirate, de még a végén sérvet kapsz. A képeid 90% két katt ecset, majd Outer Glow, aztán jönnek a hozzászólások, hogy mien ügyi vagy.... . Hát nem tom inkább próbálkozz mással. pl.:3ds hátha jobban megy, vagy nézeges több tutoriált (Az utolsó meg: ízlésteneln, olyan mint mikor nem tudsz magaddal mit kezdeni, azt hátha lesz belőle "valami") Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Szeptember 1, 2009 Author Share Posted Szeptember 1, 2009 Felsorolom,hogy miben nincs igazad kedves pokornyib: -Egyikben sincs outer glow,fények hue & saturationnal,radial blur+lighten beállítással készültek,vagy (vegyük a tüzeset) Image modokkal készültek. -Bevallom,hogy sok brush van benne,de legalább jól néz ki nagyrésze,de egyik,sem 1-2 brush,hanem ötvöztem több brusht,és úgy lett végülis ilyen. -Szerintem az utolsó kép nem ízléstelen,leszámítva a "furcsa" formályú koponyát. hát próbálkozni lehet Amiben viszont igazad van,hogy nem vagyok profi photoshopos,és nem is nézek sok tutorialt,ez főkénz azért van,mert szeretek rájönni dolgokra,és magamtól kitalálni. Ui.: Régebben toltam 3ds max al,csak nem nagyon birta akkor a gépem,most meg nincs kedvem hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts