Matekking Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Egyszerű az egész, a következő a feladat: Egy postára le kell adni egy levelet, hogy tízezer év múlva kézbesítsék ki egy címre. A levél lényege annyi, hogy megkéred az illetőt, hogy utazzon vissza hozzád az időben, és magyarázza el az időgép működését Telefonálsz a médiának hogy tudod, hogy hogyan működik egy időgép Kész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkoldBoxKross Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 Gratulálok! Ezért Nobel-díjat érdemelsz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matekking Posted Március 18, 2009 Author Share Posted Március 18, 2009 Végre egyszer valaki megdicsért egy hülye ötletemért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laci65536 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Inkább valami arany málna díjat érdemel, egyébként ha így halad 10 000 év múlva nem sok minden lessz már itt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman1984 Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 Jó ötlet!de kinek küldenéd?!ha sikerül a dolog keress+!!!! am tényleg nem lenne rossz az időgép néha!!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
backinblack Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 Hát SOK szerencsét amugy ha meglesz akk irj szeretném megnézni a dinókat XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 Jaja egy T-Rexet biztonságos helyről megnéznék én is . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butters Stotch Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Had én is! Énn is hadd ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 gratula, nemsemmi ,majd nekem is szoljatok ám! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 jah ez olyan mint a Vissza a jövőben xD am milenne ha ezt vki tényleg kipróbálná? xD nah vki...xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Ha vkinek sikerül, pls keressen fel, mert megnézném, h mégis Jézus miket csinált meg tényleg+megnéznék pár dínót énis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somewho Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Miért vagytok ezért ennyire odáig? Lehet, hogy az olvasás addigra már ismeretlen dolog lesz a technika fejlettsége miatt (beszélő számítógép, már létezik ilyen program), a papír meg az idő folyamán úgyis olvashatatlanná válik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterfisz Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 ez nem lehet mert a flukszus konvenzátort is fel kell találni ami nekünk még ugy 50 év kell de egyes tudosok azt monyják hogy az idősík ugyan ugy meg csak más quantumtérben játszódnak le (elmagyarázom érthetöbben képzeljük el hogy egy év az egy vékony eléghosszú vonal na és ez a vonal nem egyedül van hanem illeszkednek rá ugy hogy meglegyen az egyensuly tehát most a szökőéverkre értem tehát több vonal van ccsak annyi kellene (ezzel a teoriával gondolkodva) hogy ezeken a cérna szálakat tudjunk váltani és talán sikerül köszönöm tömör professzort halhatták : lol : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müllerke Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Szerintem a jövőben nem fognak föltalálni időgépet... Ha föltalálják akkor szerintem az lesz az első dolguk (azután, hogy elmentették a játékot), hogy visszautaznak a múltba és megmutatják az akkori embereknek amúgy ha besül az ötleted és mégsincs időgép 10.000 év múlva akkor az időképükkel visszaküldenek neked egy levelet, hogy nincs időgépük XD Na de komolyra fordítva a szót szerintem 10.000 év múlva már vagy nem lesz ember, vagy nem a földön lesz. Erről eszembejutott egy gyenge poén: Tudományos verseny: Az időgép Az időgépek leadási határideje: múlt hét csütörtök ^.^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts